Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PUB DEKADA |
Dowiedziałem się od kolegi że od niedawna funkcjonuje PUB DEKADA. Ale gdzie to jest to nie wiem. Proszę o podanie adresu i opinii na temat tego lokalu. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PUB DEKADA |
opinie fajnie:) moze dla tego ze jest to dawny Bar Łoś:) jest na pewno fajniej eksluzywniej, mi sie na przyklad bardzo podoba. Jest to na al. legionow. a obok w dawnej restauracji los niebawem bedzie tele pizza i jest fajnie
|
|
Z tymi pizzeriami to już chyba powariowali. Już powstaje Da Grasso, za chwilę TelePizza, niedługo może i Pizza Hut, z jednej strony to dobrze, w końcu zdrowa konkurencja, chociaż napewno część rodzimych pizzerii padnie nie wytrzymując konkurencji.
|
|
zmieniło się na duży + :)
|
|
pizza hut?? no to bym nie narzekala:) i jest fajnie
|
|
No dobra. A jak z obsługą i klimatem tam ? Kulturka ? Chcę zabrać dziewczynę na piwko i milo spędzić czas. Warto tam iść ?
|
|
warto. w losiu od kiedy pamietam byla mila obsluga, teraz sie zmienila ale jest rownie sympatyczna. jestem tam stala klientka to chyba wszystko tlumaczy. :) warto:P i jest fajnie
|
|
no slyszalem, ze ma byc telepizza...nie jest tak drogo jak myslicie...a zreszta maja super promocje..a co do pizza hut to jestem mniej przekonany na wybudowaniem go tutaj:) poprostu drogo ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no ale jaka pizza mniam i jest fajnie
|
|
no jaka?? dla mnie bez rewelacji
|
|
a dla mnie moze nie rewelacja ale smaczna takiej sie w lomzy nie zje. i jest fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |