czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PUB DEKADA

Dowiedziałem się od kolegi że od niedawna funkcjonuje PUB DEKADA. Ale gdzie to jest to nie wiem. Proszę o podanie adresu i opinii na temat tego lokalu.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PUB DEKADA

opinie fajnie:) moze dla tego ze jest to dawny Bar Łoś:) jest na pewno fajniej eksluzywniej, mi sie na przyklad bardzo podoba. Jest to na al. legionow. a obok w dawnej restauracji los niebawem bedzie tele pizza

i jest fajnie

Z tymi pizzeriami to już chyba powariowali. Już powstaje Da Grasso, za chwilę TelePizza, niedługo może i Pizza Hut, z jednej strony to dobrze, w końcu zdrowa konkurencja, chociaż napewno część rodzimych pizzerii padnie nie wytrzymując konkurencji.

zmieniło się na duży + :)

pizza hut?? no to bym nie narzekala:)

i jest fajnie

No dobra. A jak z obsługą i klimatem tam ? Kulturka ? Chcę zabrać dziewczynę na piwko i milo spędzić czas. Warto tam iść ?

warto. w losiu od kiedy pamietam byla mila obsluga, teraz sie zmienila ale jest rownie sympatyczna. jestem tam stala klientka to chyba wszystko tlumaczy. :) warto:P

i jest fajnie

no slyszalem, ze ma byc telepizza...nie jest tak drogo jak myslicie...a zreszta maja super promocje..a co do pizza hut to jestem mniej przekonany na wybudowaniem go tutaj:) poprostu drogo

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

no ale jaka pizza mniam

i jest fajnie

no jaka?? dla mnie bez rewelacji

a dla mnie moze nie rewelacja ale smaczna takiej sie w lomzy nie zje.

i jest fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org