Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskie Wyścigi Samochodowe 2 !!! |
Przyszła wiosna. Czy nosicie się z zamiarem organizacji jakiejś imprezy? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskie Wyścigi Samochodowe 2 !!! |
MrS nie liczy się ilość tylko jakość - wiesz co mam na myśli .......? Punktujesz za wszelką cenę... ? :D Tiger
|
|
Tiger masz wielką racje, zgadzam się z Tabą. Grisza
|
|
Cierpliwosci. Trwają już przygotowania. Na 100 procent poinformujemy forumowiczow. A "cos" bedzie najpozniej w pierwsza niedziele po wielkanocy :)
|
|
Tiger: nie punktuję za wszelką cenę - jestem bardzo ciekaw czego możemy się spodziewać na wiosnę. Byłem na kilku imprezach w zeszłym roku i chcę jeszcze. Masz jakiś problem? Pozdrawiam Jak zwykle krytycznie nastawiony Mr S PS: To ja tutaj jestem od krytykowania! Pozdrawiam
|
|
Wkradł się błąd, zapomniałem wyłączyć sygnaturki :P Pozdrawiam
|
|
Policja i tak was ścignie. JAK ZAWSZE ZRESZTĄ!!!!!
|
|
" PS: To ja tutaj jestem od krytykowania!" Tutaj czyli gdzie? u siebie w pokoju? Kiedyś byłeś samozwańczym rzecznikiem a teraz jedynym krytykiem tego forum? Pamiętasz swego czasu kubełek zimnej wody? To był kolejny. A dzięki niemu nawet u mnie w pokoju widzę kłęby pary okalające Twe ostudzone czoło.......... :P Tiger
|
|
jesli impreza bedzie legalna to Policja raczej duzo nam nie moze zrobic prawda ?? wszyscy czekamy na imprezki i napewno sie doczekamy !!
|
|
Wiwa- jak Ty mało wiesz o tym co Policja może. A na pewno może więcej niż Ci się wydaje.Wskaż mi miejsce gdzie w Łomży mogą być legalne wyścigi.I kto na to wyrazi zgodę. Jak to załatwisz to na pewno będzie cud. A może zaprosimy do udziału policjantów z radiowozami. Ale byłby ubaw -ciekawe jak daleko by dojechali. Pozdrawiam uczestników przyszłego wyścigu.
|
|
Moja siostra zginęła w wypadku samochodowym właśnie przez takiego przypała któremu adreanalina rozrywała jaja a mózg znajdował się w stanie szczątkowym. Panie i Panowie niczym się nie róznicie od niego. Dajecie popis swojej głupoty. Zachęcacie inych do tego aby uczestniczyli w powtarzających sie co raz tragediach na drogach. Nikt z Was nie doświadczył tego co ja. Ale życze Wam abyście za swą głupotę to otrzymali. Ty właśnie tacy jak wy kreujecie takie niebezpieczne i tragiczne zachowania na drodze. Panie Mrs ,Pan z uporem maniaka lansuje ten temat , który w pewnym mommencie upadł. Widzę ,że Panu potrzeba mocnych wrażeń więc porponuję: - wejdź Pan do auta rozpędż sie do 100km/h i prostu w mur Łomzynskiej katedry - lub bardziej kameralnie laske dynamitu w pewną częśc ciała. Pozdrawiam Nazis nazis
|
|
I co miało być coś w tą niedzielę? Jak będzie to piszcie na forum
|
|
malgosia nie ja lecz ty mało wiesz !! chyba nie było cie na imprezie krora odbyła sie około 6 miesiecy temu na fadomie prawda ??? to była legalna impreza !! wszystko było bardzo fajnie miło zrobione !! policja tez była !! i co jestes zaskoczona ?? i impreza jak jakas bedzie to bedzie własnie tam !! policja napewno tez bedzie zaproszona !!! czy komus przeszkadzają legalne imprezy ?? czy w nich jest takiego złego ???
|
|
Nkomu nieprzeszkadzja legalne imprezy tylko widac ze taka legalna impreze jest trodniej zrobic niz nielegalna a moze na nielegalna jest wiecej chetnych , bo jakos ten temat lansujecie juz od paru ladnych miesiecy a ja niewidze nieslysze zeby cos z tego bylo Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
Nazis,choć wiem, że nie to było celem Twej wypowiedzi ale przyjmij moje szczere wyrazy współczucia ....... Dziwi mnie natomiast fakt pogłębiającej się w naszym społeczeństwie pieprzonej znieczulicy Nikt, k...wa, nikt (!!!) z wypowiadających się nie zareagował na post nazis'a - odruchem, który w moim pojęciu (wpojonym mi przez moich rodzicieli) powiniem być czymś normalnym......... jakiego społeczeństwa się k...wa doczekaliśmy ? Zwyrodnialców, egoistów złaknionych jedynie własnych przyjemności, nie widzących nic oprócz końca własnego, usmarkanego nosa ....................... Tiger
|
|
A teraz moze cos z konkretów, a nie gadanie czym to grozi, o legalności lub o policji. jakis termin czy coś bo gadac można długo i bez sensu, a napewno fajniej byłoby sie spotkac na takim zlocie no i oczywiście pościgać FAŁER6
|
|
juz w niedziele !!! impreza !! na fadomie !!! ogłaszają to nawet w Radiu BAB 97,5 FM !! kazdt bedzie mogł sprawdzic swoje umiejetnosci !!! napewno bedzie super !! przybywajcie całymi rodzinami !! impreza jest jak najbardziej legalna !!! pozdrawiam
|
|
to nie jest prawda nazis
|
|
to jest prawda !! słuchaj Radia BAB !!! napewno bedzie super i nie wiem czemu mowisz ze to nie jest prawda ??
|
|
dobra niepodniecajcie sie tak bo jeszcze ktorys z was popusci Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
WIWA ten jak to ty nazywasz rajd był tak samo suuppeerr jak te twoje radio BAB... tandeta i komercja, a może to u mnie się radio przycina, a nie w BABie płyty co ?? RMF FM HAHAHA
|
|
ja3 ze ci sie nie podobało to twoj prpblem !! mi sie podobało !! to ze cos ci sie przycina to tez nie moj problem !! pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |