piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńskie Wyścigi Samochodowe 2 !!!

Przyszła wiosna. Czy nosicie się z zamiarem organizacji jakiejś imprezy?

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńskie Wyścigi Samochodowe 2 !!!

MrS nie liczy się ilość tylko jakość - wiesz co mam na myśli .......? Punktujesz za wszelką cenę... ? :D

Tiger

Tiger masz wielką racje, zgadzam się z Tabą.

Grisza

Cierpliwosci. Trwają już przygotowania. Na 100 procent poinformujemy forumowiczow. A "cos" bedzie najpozniej w pierwsza niedziele po wielkanocy :)

Tiger: nie punktuję za wszelką cenę - jestem bardzo ciekaw czego możemy się spodziewać na wiosnę. Byłem na kilku imprezach w zeszłym roku i chcę jeszcze. Masz jakiś problem?

Pozdrawiam

Jak zwykle krytycznie nastawiony

Mr S

PS: To ja tutaj jestem od krytykowania!

Pozdrawiam

Wkradł się błąd, zapomniałem wyłączyć sygnaturki :P

Pozdrawiam

Policja i tak was ścignie.

JAK ZAWSZE ZRESZTĄ!!!!!

" PS: To ja tutaj jestem od krytykowania!"

Tutaj czyli gdzie? u siebie w pokoju? Kiedyś byłeś samozwańczym rzecznikiem a teraz jedynym krytykiem tego forum? Pamiętasz swego czasu kubełek zimnej wody? To był kolejny. A dzięki niemu nawet u mnie w pokoju widzę kłęby pary okalające Twe ostudzone czoło.......... :P

Tiger

jesli impreza bedzie legalna to Policja raczej duzo nam nie moze zrobic prawda ?? wszyscy czekamy na imprezki i napewno sie doczekamy !!

Wiwa- jak Ty mało wiesz o tym co Policja może. A na pewno może więcej niż Ci się wydaje.Wskaż mi miejsce gdzie w Łomży mogą być legalne wyścigi.I kto na to wyrazi zgodę. Jak to załatwisz to na pewno będzie cud. A może zaprosimy do udziału policjantów z radiowozami. Ale byłby ubaw -ciekawe jak daleko by dojechali. Pozdrawiam uczestników przyszłego wyścigu.

Moja siostra zginęła w wypadku samochodowym właśnie przez takiego przypała któremu adreanalina rozrywała jaja a mózg znajdował się w stanie szczątkowym. Panie i Panowie niczym się nie róznicie od niego. Dajecie popis swojej głupoty. Zachęcacie inych do tego aby uczestniczyli w powtarzających sie co raz tragediach na drogach. Nikt z Was nie doświadczył tego co ja. Ale życze Wam abyście za swą głupotę to otrzymali. Ty właśnie tacy jak wy kreujecie takie niebezpieczne i tragiczne zachowania na drodze. Panie Mrs ,Pan z uporem maniaka lansuje ten temat , który w pewnym mommencie upadł. Widzę ,że Panu potrzeba mocnych wrażeń więc porponuję:
- wejdź Pan do auta rozpędż sie do 100km/h i prostu w mur Łomzynskiej katedry
- lub bardziej kameralnie laske dynamitu w pewną częśc ciała.

Pozdrawiam Nazis

nazis

I co miało być coś w tą niedzielę? Jak będzie to piszcie na forum

malgosia nie ja lecz ty mało wiesz !! chyba nie było cie na imprezie krora odbyła sie około 6 miesiecy temu na fadomie prawda ??? to była legalna impreza !! wszystko było bardzo fajnie miło zrobione !! policja tez była !! i co jestes zaskoczona ?? i impreza jak jakas bedzie to bedzie własnie tam !! policja napewno tez bedzie zaproszona !!! czy komus przeszkadzają legalne imprezy ?? czy w nich jest takiego złego ???

Nkomu nieprzeszkadzja legalne imprezy tylko widac ze taka legalna impreze jest trodniej zrobic niz nielegalna a moze na nielegalna jest wiecej chetnych , bo jakos ten temat lansujecie juz od paru ladnych miesiecy a ja niewidze nieslysze zeby cos z tego bylo

Hoł, Hoł ,Hoł

Nazis,choć wiem, że nie to było celem Twej wypowiedzi ale przyjmij moje szczere wyrazy współczucia ....... Dziwi mnie natomiast fakt pogłębiającej się w naszym społeczeństwie pieprzonej znieczulicy Nikt, k...wa, nikt (!!!) z wypowiadających się nie zareagował na post nazis'a - odruchem, który w moim pojęciu (wpojonym mi przez moich rodzicieli) powiniem być czymś normalnym......... jakiego społeczeństwa się k...wa doczekaliśmy ? Zwyrodnialców, egoistów złaknionych jedynie własnych przyjemności, nie widzących nic oprócz końca własnego, usmarkanego nosa .......................

Tiger

A teraz moze cos z konkretów, a nie gadanie czym to grozi, o legalności lub o policji. jakis termin czy coś bo gadac można długo i bez sensu, a napewno fajniej byłoby sie spotkac na takim zlocie no i oczywiście pościgać

FAŁER6

juz w niedziele !!! impreza !! na fadomie !!! ogłaszają to nawet w Radiu BAB 97,5 FM !! kazdt bedzie mogł sprawdzic swoje umiejetnosci !!! napewno bedzie super !! przybywajcie całymi rodzinami !! impreza jest jak najbardziej legalna !!! pozdrawiam

to nie jest prawda

nazis

to jest prawda !! słuchaj Radia BAB !!! napewno bedzie super i nie wiem czemu mowisz ze to nie jest prawda ??

dobra niepodniecajcie sie tak bo jeszcze ktorys z was popusci

Hoł, Hoł ,Hoł

WIWA ten jak to ty nazywasz rajd był tak samo suuppeerr jak te twoje radio BAB... tandeta i komercja, a może to u mnie się radio przycina, a nie w BABie płyty co ?? RMF FM HAHAHA

ja3 ze ci sie nie podobało to twoj prpblem !! mi sie podobało !! to ze cos ci sie przycina to tez nie moj problem !!
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org