Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
laptop |
Witam...czy moze orientujecie sie w tym w jakim sklepie w łomzy jest najwiekszy wybor laptopow... nie chodzi o to, ze nie chce mi sie lazic... tylko po co mam jechac na koniec miasta po to, aby zobaczyc jednego notebooka... z gory dziekuje... i pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: laptop |
Sklep komputerowy 'Expert' na Broniewskiego. Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
wiem, ze w Nordcom masz kilka modeli, ale jak potrzebujesz to sprowadza szybko, najczsxciej -dzien/dwa i masz. Expert tez posiada kilka na stanie zawsze (chyba nawet wiecej niz NC). Do innych sklepow nie uczeszczam, wiec niehc inni doradza... Jezeli mieszkasz gdzies na poludniu, to do tych sklepow blisko. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Allegro !!!!!! Kupiłem ostatnio tam laptopa. W łomży w expercie wyliczyli mi 8500 zł a na allegro 5600 zł . Jest troche różnicy !!!!
|
|
"Zły", wejdź na ceneo.pl i zamów se laptopa w sklepie internetowym. Zaoszczędzisz jakieś 500 zł w porównaniu z laptopem ze zwykłego sklepu. Na ceneo.pl jest z czego wybierać. Sam kupowałem przez neta, sklep internetowy dał mi nawet rabat:), wysyłka kurierem, gwarancja. Przyznam, że zakup trwa nieco dłużej niż w stacjonarnym sklepie ale 500 zł zostaje w kieszeni:). Hellou
|
|
Jak nie chce ci sie latac po necie to kup gdziekolwiek, gdzie cena bedzie satysfakcjonujaca. Serwisem i tak nie oni sie zajmuja (w wiekszosci przypadko), tylko firma ktora wyprodukowala laptopa. Osobiscie posiadam ASUSy. Serwis rozbijal sie o to, ze zarejestrowalem sie online, zadzwonilem po kuriera i na koszt ASUSA kurier zawiozl, a potem przywiozl. Kupujac zwracaj uwage na czas gwarancji (zwlaszcza BATERII i matrycy). -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
tak mieszkam na poludniu...ale ostatnio sie rozczarowalem przy zakupie z internetu... wiec nie wiem czy az na taki zakup sie zdecyduje...a chodzi o sklepy w miescie to od razu mam gwarancje...nie musze wysylac czy cos w tym stylu...czuje, ze bardziej bede klientem(wasz klient, wasz pan) jeszcze pomyslec ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na Wyszyńskiego jest OPTIMI PC to sklep w sieci KAREN mają zawsze kilka notków na stanie POLECAM
|
|
Nie ma to jak sie zarejestrowac, zeby zrobic reklame.
|
|
a ja nie polecam optimi pc...wlasnie o to chodzi, ze nie polecam... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Spoko, chodzilo mi o maro7, troche mnie zirytowal jego post.
|
|
a mnie chodzi o to, ze tego sklepu polecac nie bede:)) raz tam bylem i mysle, ze juz ostatni:) pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zobacz co mają w Komputroniku, odbierasz na Mazowieckiej w dawnej Finie sam osobiście tam kupowałem i zaoszczędziłem w porównaniu z Expertem 430pln plus dodatkowo dostałem gratis myszkie i pena 1mb, zawsze jeszcze zostaje ceneo lub allegro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |