środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
laptop

Witam...czy moze orientujecie sie w tym w jakim sklepie w łomzy jest najwiekszy wybor laptopow...

nie chodzi o to, ze nie chce mi sie lazic... tylko po co mam jechac na koniec miasta po to, aby zobaczyc jednego notebooka...

z gory dziekuje...

i

pozdrawiam

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: laptop

Sklep komputerowy 'Expert' na Broniewskiego.

Pozdrawiam.

wiem, ze w Nordcom masz kilka modeli, ale jak potrzebujesz to sprowadza szybko, najczsxciej -dzien/dwa i masz. Expert tez posiada kilka na stanie zawsze (chyba nawet wiecej niz NC). Do innych sklepow nie uczeszczam, wiec niehc inni doradza... Jezeli mieszkasz gdzies na poludniu, to do tych sklepow blisko.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Allegro !!!!!! Kupiłem ostatnio tam laptopa. W łomży w expercie wyliczyli mi 8500 zł a na allegro 5600 zł . Jest troche różnicy !!!!

"Zły", wejdź na ceneo.pl i zamów se laptopa w sklepie internetowym. Zaoszczędzisz jakieś 500 zł w porównaniu z laptopem ze zwykłego sklepu.

Na ceneo.pl jest z czego wybierać. Sam kupowałem przez neta, sklep internetowy dał mi nawet rabat:), wysyłka kurierem, gwarancja. Przyznam, że zakup trwa nieco dłużej niż w stacjonarnym sklepie ale 500 zł zostaje w kieszeni:).

Hellou

Jak nie chce ci sie latac po necie to kup gdziekolwiek, gdzie cena bedzie satysfakcjonujaca. Serwisem i tak nie oni sie zajmuja (w wiekszosci przypadko), tylko firma ktora wyprodukowala laptopa.

Osobiscie posiadam ASUSy. Serwis rozbijal sie o to, ze zarejestrowalem sie online, zadzwonilem po kuriera i na koszt ASUSA kurier zawiozl, a potem przywiozl.

Kupujac zwracaj uwage na czas gwarancji (zwlaszcza BATERII i matrycy).

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

tak mieszkam na poludniu...ale ostatnio sie rozczarowalem przy zakupie z internetu... wiec nie wiem czy az na taki zakup sie zdecyduje...a chodzi o sklepy w miescie to od razu mam gwarancje...nie musze wysylac czy cos w tym stylu...czuje, ze bardziej bede klientem(wasz klient, wasz pan)

jeszcze pomyslec

Na Wyszyńskiego jest OPTIMI PC to sklep w sieci KAREN mają zawsze kilka notków na stanie

POLECAM

Nie ma to jak sie zarejestrowac, zeby zrobic reklame.

a ja nie polecam optimi pc...wlasnie o to chodzi, ze nie polecam...

Spoko, chodzilo mi o maro7, troche mnie zirytowal jego post.

a mnie chodzi o to, ze tego sklepu polecac nie bede:)) raz tam bylem i mysle, ze juz ostatni:)

pozdrawiam

zobacz co mają w Komputroniku, odbierasz na Mazowieckiej w dawnej Finie sam osobiście tam kupowałem i zaoszczędziłem w porównaniu z Expertem 430pln plus dodatkowo dostałem gratis myszkie i pena 1mb, zawsze jeszcze zostaje ceneo lub allegro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org