Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przejazd kolejowy w Konarzycach |
Dlaczego na przejeĽdzie w Konarzycach stoi znak stopu, przy takiej ilo¶ci odprawianych poci±gów w Łomży? Czy ruch jest jak na Victoria Station ? Może ustawić zapory dla poci±gów tak jak to jest na przejeĽdzie kolejowym w Zambrowie? Ile Was kosztowało nie zatrzymanie się na znaku stopu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przejazd kolejowy w Konarzycach |
...mi¶ki Cię dorwały na tym znaku? ot łobuzy...... niem a to jak znaleĽć sobie miejsce do czesania kasy....... oni siedz± w rowie i czekaj± nie wiadomo na co (tzn. wiadomo - mandaciki), a mojego samochodu jak nie było, tak nie ma....... :( _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
znak stopu jest nielichy ! :D
|
|
relikt przeszło¶ci - stać musi:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Rozwi±zanie tech. z zambrowa nie jest możliwe do zastosowania w Konarzycach bo w zambrowie już nie jeżdż± wogóle poci±gi. Poza tym zgadzam się w Konarzycach nie powinno być znaku stopu ale powinny być rogatki. Ruch poci±gów jest mały ale ze względu na ruch samochodów powinien być przejazd strzeżony na czujniki (bez drużnika) tak jak to jest między Wyszkoem a Warszaw±. Grzegorz
|
|
Czy nie nadużywa się stawiania znaków STOP? Kilka dni temu zauważyłam, ze takowy znak pojawił się na malej osiedlowej uliczce Hipokratesa bodajże... (to male osiedle po prawej, na wyjezdzie z Łomzy w strone Zambrowa) Znak Stop stoi dla wyjeżdzajaych spod tych kilku gabinetow uslugowych). ...sprawdze to raz jeszcze, ale nie sadze abym sie pomylila, bo zatrzymalam sie zgodnie z jego trescia;)... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wczoraj sprawdziłem, znaku stop nie ma w tym miejscu. Stoi za to 14 (słownie czterna¶cie) znaków zakazu, nakazu, informacyjnych i to wszystko na odcinku drogi o długo¶ci cirka about 60 m.
|
|
Hmmm, sprawdze i a dzis, bo daje sobie ręke uciac ze tam cos takiego stalo kilka dni temu...:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ha! Byłam specjalnie. Znak Stopu stoi jak malowany:)) Mało tego, tuż za nim, dosłownie 3 - 4 metry dalej stoi ograniczenie do 20;))) i póĽniej cała galeria znaków rożnego pokroju:))) Fajnie;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |