piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
administracja miasta

Administarcja miasta postarała się o stronę w internecie ,ładną kolorową.
Ale jest to strona kurii Bispiej.Pan Prezydent lansuje tylko instytucje i organizacje katolickie,na pierwszym mijescu informacii!!!
najważniejsze wydarzenia -kATOLICKIE!!!
CIEKAWE JAK FIUNKCJONOWAŁOBY TO MIASTO GDYBY PRACOWAŁY TYLKO KATOLICKIE PLACÓWKI!

MOŻE JEDNAK ZNAJDZIE SIĘ TROCHĘ INFORMACJI O INNYCH NIEKATOLICKICH STOWARZYSZENIACH .
Dlaczego nie Towarzystwa Przyjaciół Dzieci.Od wielu lat pomaga dzieciom i Biednym.
Nie ma PCK!
Dlaczego nie ma Stowarzyszenia "Edukator".
Dlaczego ani słowa o Bursach szkolnych /strona edukacja/,
Dlaczego nie ma informacji o OŚRODKU ADOPCYJNO-OPIEKUŃCZYM /8 lat temu adoptowałam dziecko ,do dzisiaj mam kontakt z tą placówkę chwalą ją w internecie w Polsce , .... ale nie w Łomży/- pomagają nie tylko małżeństwom sakramentalnym. Trzeba nie mieć wyobrażni aby niszczyć taką placówkę!

Na Łomzyńskiej stronie są tylko "słuszne " instytucje.Wydawałoby się że te czasy już minęły.Ale nie w mIesćie Łomży!

be

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: administracja miasta

Zołza...!!!
..ale o czym Ty piszesz??? ...wszedłem na stronę urzędu miasta http://www.lomza.pl i nic tam o biskupie nie znalazłem....

...znalazłem za to menu z takimi działami:
· Załatw Sprawę w Urzędzie
· Komenda Miejska Policji
· Komenda Miejska P S P
· Ogólny rys historyczny
· Muzeum Północno Mazowieckie
· Muzeum Przyrody w Drozdowie
· Miejski Dom Kultury-Dom Środowisk Twórczych
· Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
· Spacerkiem po Łomży
· Sławni Łomżanie
· Galeria Prezydentów
· Budżet Miasta Łomża
· Zagospodarowanie Przestrzenne Miasta
· Książka telefoniczna
· Łomża w liczbach

...może te instytucje o których pisałaś nie podlegają pod urząd miasta, tylko Powiat? ...albo są zupełnie niezależne...??

...w górnym menu jest jeszcze dział: Instytucje Publiczne; może wystarczy zgłosić taką potrzebę do Ratusza i myślę, że informacja zostanie dodana.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Re: administracja miasta

Masz rację ,takie wrażenie zrobiła na mnie www.4 lomza! Ale to nie Urząd miasta.Zwracam Honor PREZYDENTOWI!Stronę urzędu znalazłem później. jest dużo lepsza od 4 lomza.Tam sa faktycznie placówki miasta .
Jet dobra ,w końcu dostali nagrodę ... zasłużoną!

be

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org