Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
administracja miasta |
Administarcja miasta postarała się o stronę w internecie ,ładną kolorową. Ale jest to strona kurii Bispiej.Pan Prezydent lansuje tylko instytucje i organizacje katolickie,na pierwszym mijescu informacii!!! najważniejsze wydarzenia -kATOLICKIE!!! CIEKAWE JAK FIUNKCJONOWAŁOBY TO MIASTO GDYBY PRACOWAŁY TYLKO KATOLICKIE PLACÓWKI! MOŻE JEDNAK ZNAJDZIE SIĘ TROCHĘ INFORMACJI O INNYCH NIEKATOLICKICH STOWARZYSZENIACH . Dlaczego nie Towarzystwa Przyjaciół Dzieci.Od wielu lat pomaga dzieciom i Biednym. Nie ma PCK! Dlaczego nie ma Stowarzyszenia "Edukator". Dlaczego ani słowa o Bursach szkolnych /strona edukacja/, Dlaczego nie ma informacji o OŚRODKU ADOPCYJNO-OPIEKUŃCZYM /8 lat temu adoptowałam dziecko ,do dzisiaj mam kontakt z tą placówkę chwalą ją w internecie w Polsce , .... ale nie w Łomży/- pomagają nie tylko małżeństwom sakramentalnym. Trzeba nie mieć wyobrażni aby niszczyć taką placówkę! Na Łomzyńskiej stronie są tylko "słuszne " instytucje.Wydawałoby się że te czasy już minęły.Ale nie w mIesćie Łomży! be
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: administracja miasta |
Zołza...!!! ..ale o czym Ty piszesz??? ...wszedłem na stronę urzędu miasta http://www.lomza.pl i nic tam o biskupie nie znalazłem.... ...znalazłem za to menu z takimi działami: · Załatw Sprawę w Urzędzie · Komenda Miejska Policji · Komenda Miejska P S P · Ogólny rys historyczny · Muzeum Północno Mazowieckie · Muzeum Przyrody w Drozdowie · Miejski Dom Kultury-Dom Środowisk Twórczych · Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej · Spacerkiem po Łomży · Sławni Łomżanie · Galeria Prezydentów · Budżet Miasta Łomża · Zagospodarowanie Przestrzenne Miasta · Książka telefoniczna · Łomża w liczbach ...może te instytucje o których pisałaś nie podlegają pod urząd miasta, tylko Powiat? ...albo są zupełnie niezależne...?? ...w górnym menu jest jeszcze dział: Instytucje Publiczne; może wystarczy zgłosić taką potrzebę do Ratusza i myślę, że informacja zostanie dodana. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: administracja miasta |
Masz rację ,takie wrażenie zrobiła na mnie www.4 lomza! Ale to nie Urząd miasta.Zwracam Honor PREZYDENTOWI!Stronę urzędu znalazłem później. jest dużo lepsza od 4 lomza.Tam sa faktycznie placówki miasta . Jet dobra ,w końcu dostali nagrodę ... zasłużoną! be
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |