Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AZS PWSIP Wałkuscy - co to? |
"Zawodniczki AZS PWSIP Wałkuscy z Łomży zdominowały rozgrywany w Wysokim Mazowieckim I Wojewódzki Turniej Klasyfikacyjny (WTK) juniorów i juniorek w tenisie stołowym. Łomżanki zajęły cztery z pierwszych pięciu miejsc. Najlepszą zawodniczką turnieju okazała się 15-letnia Chinka Bingran Ren (czytaj Bienżan Żen) z Łomży." nazwa AZS PWSIP kojarzy sie Akademickim Związkiem Sportowym Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki Przedsiębiorczej, lub Atopowym Zapalenime Skóry, ale nie pasuje do tego 15-letnia Chinka Bingran Ren. Pomijając jej narodowość ( jakoś nie przypominam sobie, kiedy w Łomży chinkczyka widziałem), to 15 lewtni wiek już całkiem nie pasuje do klubu studenckiego. Taka zdolna, czy ma to zapalenie skóry?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AZS PWSIP Wałkuscy - co to? |
czemu nie pasuje ! to ze jest taka naazwa to nei znaczy ze tam musza byc sami studenci w innych miastach sa sekcja roznych dyscyplin sportowych i patronat nad nimi maja uczelnie wyzsze ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Właśnie, a np. jak w siatkówce jest UKS jedynka Łomża, to też mają grać same gimnazjalistki? Bo w końcu ta "jedynka" to gimnazjum.
|
|
juz sie nie maja do czego przypierdolic to sie im nazwa nie podoba , jak AZS to juz nikt oprócz studentow grac nie moze ? dajcie pokoj
|
|
A co powiesz o PZU AZS Olsztyn (jedna z najlepszych drużyn siatkarskich w kraju), czy myślisz że tam grają studenci?
|
|
jest w lomzy chinka i ma 15 lat i gra
|
|
a w Zabrzu grają sami górnicy...
|
|
Ren Bingran to moja koleżanka i mówie wam gra w pingla najlepiej w łomży i po polsky czyta się Żan Bingran a nie Bienżan Żen A ten AZS PWSIP to ekipa tenisa stołowego dziewczyny 2 liga chłopaczy 3 liga Po prostu to nazywają się SKTS Wałkuscy Łomża ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
jaki ebrednie debilu po prostu chcą być lepsi i tyle a chińczycy grają w pingla najlepiej a Żan prawie z domu nie wychodzi tak mimówiła jest tu od czterech miesięcy i wszystkie wyrazy umie z polskiego
|
|
dluzej niz od 4 miechow ja ja widzialam juz dawno w SP 5 bo jak oni mieli treningi to ja tam wf mialam
|
|
chyba wiem ze tam trenuja bo w 3 LO jest remont chyba a ta cibka fajna gościowka smieje sie caly czas spojrzy się na mnie powiem jak kaczor donald i w brecht na całą lekcje lapiej loveley zapoznaj sie z powiedz cześć jak masz na imie skad pochodzisz z tak ją poznałem ze mną na obozie była to po ognisko to jak wracaliśmy straszyliśmy dziewczyny to człowieku bała sie jak nic zobaczyła potem zę to ja i sama podaszła do mnie i taką nibi straszna minke i dla jaj wystraszyłem sie PS ; dla jaj
|
|
heheheh ale ja sie tam nie ucze ja juz dawno skonczylam gimnazjum i szkole srednia teraz studiuje i moja uczelnia wynajmuje tam sale na zajecia z wf-u
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |