poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AZS PWSIP Wałkuscy - co to?

"Zawodniczki AZS PWSIP Wałkuscy z Łomży zdominowały rozgrywany w Wysokim Mazowieckim I Wojewódzki Turniej Klasyfikacyjny (WTK) juniorów i juniorek w tenisie stołowym. Łomżanki zajęły cztery z pierwszych pięciu miejsc. Najlepszą zawodniczką turnieju okazała się 15-letnia Chinka Bingran Ren (czytaj Bienżan Żen) z Łomży."

nazwa AZS PWSIP kojarzy sie Akademickim Związkiem Sportowym Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki Przedsiębiorczej, lub Atopowym Zapalenime Skóry, ale nie pasuje do tego 15-letnia Chinka Bingran Ren. Pomijając jej narodowość ( jakoś nie przypominam sobie, kiedy w Łomży chinkczyka widziałem), to 15 lewtni wiek już całkiem nie pasuje do klubu studenckiego. Taka zdolna, czy ma to zapalenie skóry?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AZS PWSIP Wałkuscy - co to?

czemu nie pasuje ! to ze jest taka naazwa to nei znaczy ze tam musza byc sami studenci w innych miastach sa sekcja roznych dyscyplin sportowych i patronat nad nimi maja uczelnie wyzsze

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Właśnie, a np. jak w siatkówce jest UKS jedynka Łomża, to też mają grać same gimnazjalistki? Bo w końcu ta "jedynka" to gimnazjum.

juz sie nie maja do czego przypierdolic to sie im nazwa nie podoba , jak AZS to juz nikt oprócz studentow grac nie moze ?
dajcie pokoj

A co powiesz o PZU AZS Olsztyn (jedna z najlepszych drużyn siatkarskich w kraju), czy myślisz że tam grają studenci?

jest w lomzy chinka i ma 15 lat i gra

a w Zabrzu grają sami górnicy...

Ren Bingran to moja koleżanka i mówie wam gra w pingla najlepiej w łomży i po polsky czyta się Żan Bingran a nie Bienżan Żen

A ten AZS PWSIP to ekipa tenisa stołowego dziewczyny 2 liga chłopaczy 3 liga Po prostu to nazywają się SKTS Wałkuscy Łomża

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

jaki ebrednie debilu po prostu chcą być lepsi i tyle a chińczycy grają w pingla najlepiej a Żan prawie z domu nie wychodzi tak mimówiła jest tu od czterech miesięcy i wszystkie wyrazy umie z polskiego

dluzej niz od 4 miechow ja ja widzialam juz dawno w SP 5 bo jak oni mieli treningi to ja tam wf mialam

chyba wiem ze tam trenuja bo w 3 LO jest remont chyba a ta cibka fajna gościowka smieje sie caly czas spojrzy się na mnie powiem jak kaczor donald i w brecht na całą lekcje lapiej loveley zapoznaj sie z powiedz cześć jak masz na imie skad pochodzisz z tak ją poznałem ze mną na obozie była to po ognisko to jak wracaliśmy straszyliśmy dziewczyny to człowieku bała sie jak nic zobaczyła potem zę to ja i sama podaszła do mnie i taką nibi straszna minke i dla jaj wystraszyłem sie

PS ; dla jaj

heheheh ale ja sie tam nie ucze ja juz dawno skonczylam gimnazjum i szkole srednia teraz studiuje i moja uczelnia wynajmuje tam sale na zajecia z wf-u

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org