Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy salon fryzjerski...? |
Który według was jest najlepszy salon fryzjerski w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy salon fryzjerski...? |
Wydaje mi się, że ten na Małachowskiego, pracuja tam dobre fryzjerki i wykonczenie takie nowoczesne, mi sie podoba. Ja do nich chodze :D
|
|
chodzę na wyszyńskiego i jestem b. zadowolona. Super strzyżenie i koloryzacja, można liczyć na doradę i profesjonalną obsługę. należy tylko liczyć się z tym, że trzeba wcześniej się zapisać, no ale dla mnie to nie problem. polecam!!!
|
|
Boże błagam!!!Używajcie wyszukiwarki, to jest temat mielony tutaj średnio dwa razy w miesiącu!!!
|
|
wg mnie na nowogrodzkiej Edena
|
|
ile kosztuje podciecie wlosow na malachowskiego i wyszynskiego??
|
|
Dla mnie najlepszy salon jest na Bema.... a najlepszą fryzjerką jest Pani Agnieszka.
|
|
polecam salon sonata na wyszyńskiego (pierwszy budynek przy głónej ulicy). są 2 fryzjerki, obydwie dobrze ścinają i układają włosy. chodzi tam też dużo moich znajomych i jeszcze nikt nie wyszedł niezadowolony!!!
|
|
Ja tam sam się strzygę. Wystrój w łazience mieści się normie ;) Ja tam lubię i zapraszam :)
|
|
dlamnie najleprzy jest na mickiewicza pod sklepem spozywczym sokołów salon u ćwirka
|
|
Ćwirek jest najlepszy :)
|
|
Jezeli chodzi o Salon meski to zdecydowanie Piotr Ćwiekowski na Wyszynskiego pod sokolowem
|
|
Monisia: Wiem ile kosztuje obcinanie męskich, 10 zł. Niestety nie mam damskich włosów?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |