sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najlepszy salon fryzjerski...?

Który według was jest najlepszy salon fryzjerski w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najlepszy salon fryzjerski...?

Wydaje mi się, że ten na Małachowskiego, pracuja tam dobre fryzjerki i wykonczenie takie nowoczesne, mi sie podoba. Ja do nich chodze :D

chodzę na wyszyńskiego i jestem b. zadowolona. Super strzyżenie i koloryzacja, można liczyć na doradę i profesjonalną obsługę. należy tylko liczyć się z tym, że trzeba wcześniej się zapisać, no ale dla mnie to nie problem. polecam!!!

Boże błagam!!!Używajcie wyszukiwarki, to jest temat mielony tutaj średnio dwa razy w miesiącu!!!

wg mnie na nowogrodzkiej Edena

ile kosztuje podciecie wlosow na malachowskiego i wyszynskiego??

Dla mnie najlepszy salon jest na Bema.... a najlepszą fryzjerką jest Pani Agnieszka.

polecam salon sonata na wyszyńskiego (pierwszy budynek przy głónej ulicy). są 2 fryzjerki, obydwie dobrze ścinają i układają włosy. chodzi tam też dużo moich znajomych i jeszcze nikt nie wyszedł niezadowolony!!!

Ja tam sam się strzygę. Wystrój w łazience mieści się normie ;) Ja tam lubię i zapraszam :)

dlamnie najleprzy jest na mickiewicza pod sklepem spozywczym sokołów salon u ćwirka

Ćwirek jest najlepszy :)

Jezeli chodzi o Salon meski to zdecydowanie Piotr Ćwiekowski na Wyszynskiego pod sokolowem

Monisia: Wiem ile kosztuje obcinanie męskich, 10 zł. Niestety nie mam damskich włosów?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org