sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży

Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży

Na nowogrodzkiej dalej jest szrot. Z tego co wiem to chyba (nie jestem pewien) jeszcze na Al. Legionów (naprzeciwko jednostki wojskowej) tez jest szrot.

pisz tresciwsze tematy

a później bedzie jeździł takim (auto)szrotem :D

Witam!Jest jeszcze jeden szrot nad narwią niedaleko szkoły budowlanki.Jak sie jedzie na nowy most to przedostatni zakręt w lewo strone i sie jedzie w dół z 500 metrów po prawej stronie bedzie widać.Pozdrawiam

szrot na legionow, nowogrodzkiej i kolo budowlanki...tylko na legionow i nowogrodzkiej to jedna osoba ma...jak nie bedzie w jednym miejscu to bedzie w drugim...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Autor: Darck (---.techtel.pl)
Data: 22-08-07 09:46

pisz tresciwsze tematy

<[ gg: 1709336 ]>

chodzi mi o obudowę termostatu do BMW-E36 taka jak poniżej

http://allegro.pl/show_item.php?item=227603010&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

hahaha moj kolega tego samego szukal... na legionow musialby przerzucic z tone piachu i wykopac bmw ...a nie wiadomo czy by to tam bylo...zamowil na allegro i sie nie bawil... kazdy sklep z czesciami objezdzilismy....

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

W Każdym sklepie mówią że tylko ściągnąć z BMW a w jednym to facet nie wiedział wcale o co chodzi

a czmu nie kupisz na allegro?

Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot

"nawet uzywane" lol

:]

assasin

jeszcze jest jeden szrot w Elżbiecinie jest to za Piątnicą około 2 km. jadąc
w kierunki Wizny. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

jest jeszcze szrot zaraz za Łomżą jak się jedzie Wojska Polskiego... taki duży dom od razu przy drodze... z prawej strony...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Łomżyńscy szrociaże niech się bujają. Koleś na rybakach chciał ode mnie półtorej stówy za klejony i pomalowany pędzlem zderzak z belką do vectry a. Pojechałem do JC Auto i kupiłem nową belkę za 30zł i cały plastik poszycia zderzaka za 100,też nowy i w dupie mam szrociarzy co walą ceny z kosmosu za tę padlinę. Nie pierwszy już z resztą raz nie dałem się nabrać. Ten z nowogrodzkiej z kolei chciał ode mnie na jesieni wyłudzić 140zł za starą z dość wysokim stopniem zużycia przednią szybę,a nowy zamiennik z gwarancją już od 160zł. Nie mówię,że nie kupuję części z recyclingu,ale póki co to mi taniej wychodzi kupić na necie z kosztami wysyłki i z domu nie muszę się ruszać,aniżeli u tych łomżyńskich ździerców. Za byle plastik by cię z kasy zdoił.Taka prawda

"poszukuję szrotów" buahahaha

Dawno tak się nie uśmiałem :)

Po Ci szroty? na szroty się ODDAJE złomowane samochody, po prostu złom. Ale kupować na szrocie części? najbliższy serwis BMW masz w Białym.

A po drugie: co to za "gdzie w Łomży"?

Pozdrawiam.

tylko w serwisie za kawałek plaskiku zapłacisz kilka stów a za używke kilkanaście zł więc jest różnica a np. obudowa termostatu nie musi być nowa żeby działała tak samo...

co do tej częsci to najszybciej znajdziesz ją na allegro, a na szrotach to mają ceny kosmos i nie warto tam zaglądać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org