Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży |
Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży |
Na nowogrodzkiej dalej jest szrot. Z tego co wiem to chyba (nie jestem pewien) jeszcze na Al. Legionów (naprzeciwko jednostki wojskowej) tez jest szrot.
|
|
pisz tresciwsze tematy
|
|
a później bedzie jeździł takim (auto)szrotem :D
|
|
Witam!Jest jeszcze jeden szrot nad narwią niedaleko szkoły budowlanki.Jak sie jedzie na nowy most to przedostatni zakręt w lewo strone i sie jedzie w dół z 500 metrów po prawej stronie bedzie widać.Pozdrawiam
|
|
szrot na legionow, nowogrodzkiej i kolo budowlanki...tylko na legionow i nowogrodzkiej to jedna osoba ma...jak nie bedzie w jednym miejscu to bedzie w drugim... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Autor: Darck (---.techtel.pl) Data: 22-08-07 09:46 pisz tresciwsze tematy <[ gg: 1709336 ]>
|
|
chodzi mi o obudowę termostatu do BMW-E36 taka jak poniżej http://allegro.pl/show_item.php?item=227603010&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
|
|
hahaha moj kolega tego samego szukal... na legionow musialby przerzucic z tone piachu i wykopac bmw ...a nie wiadomo czy by to tam bylo...zamowil na allegro i sie nie bawil... kazdy sklep z czesciami objezdzilismy.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
W Każdym sklepie mówią że tylko ściągnąć z BMW a w jednym to facet nie wiedział wcale o co chodzi
|
|
a czmu nie kupisz na allegro?
|
|
Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot "nawet uzywane" lol :] assasin
|
|
jeszcze jest jeden szrot w Elżbiecinie jest to za Piątnicą około 2 km. jadąc w kierunki Wizny. waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
jest jeszcze szrot zaraz za Łomżą jak się jedzie Wojska Polskiego... taki duży dom od razu przy drodze... z prawej strony... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Łomżyńscy szrociaże niech się bujają. Koleś na rybakach chciał ode mnie półtorej stówy za klejony i pomalowany pędzlem zderzak z belką do vectry a. Pojechałem do JC Auto i kupiłem nową belkę za 30zł i cały plastik poszycia zderzaka za 100,też nowy i w dupie mam szrociarzy co walą ceny z kosmosu za tę padlinę. Nie pierwszy już z resztą raz nie dałem się nabrać. Ten z nowogrodzkiej z kolei chciał ode mnie na jesieni wyłudzić 140zł za starą z dość wysokim stopniem zużycia przednią szybę,a nowy zamiennik z gwarancją już od 160zł. Nie mówię,że nie kupuję części z recyclingu,ale póki co to mi taniej wychodzi kupić na necie z kosztami wysyłki i z domu nie muszę się ruszać,aniżeli u tych łomżyńskich ździerców. Za byle plastik by cię z kasy zdoił.Taka prawda
|
|
"poszukuję szrotów" buahahaha Dawno tak się nie uśmiałem :) Po Ci szroty? na szroty się ODDAJE złomowane samochody, po prostu złom. Ale kupować na szrocie części? najbliższy serwis BMW masz w Białym. A po drugie: co to za "gdzie w Łomży"? Pozdrawiam.
|
|
tylko w serwisie za kawałek plaskiku zapłacisz kilka stów a za używke kilkanaście zł więc jest różnica a np. obudowa termostatu nie musi być nowa żeby działała tak samo... co do tej częsci to najszybciej znajdziesz ją na allegro, a na szrotach to mają ceny kosmos i nie warto tam zaglądać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |