Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hehehe a to sobie popili!!! |
Słyszeliscie jakich łomzyńska policja ma mistrzów kierownicy. Dwóch miało po 2 promile na karku i spowodowali wypadek. Cała Polska znów z nas się śmieje. Sytuacja zgoła podobna jak w tym filmie co grał Skrzecz i chlali w polonezie i czekali aż ktoś ich do miasta podwiezie bo tacy narąbani byli heheh Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hehehe a to sobie popili!!! |
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9106492&rfbawp=1186925393.335&ticaid=1444f Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
... http://www.tvn24.pl/-1,1517768,wiadomosc.html
|
|
Przegięcie pały totalne. Niecierpie psów
|
|
przecież to z Piątnicy i Jedwabnego, a nie z Łomży... na forum 4piatnica czy 4jedwabne idź porusz ten temat, bo tutaj to pewnie większość ludzi ma ********... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę i pod łomżyńskiego komendanta, więc jest to sprawa typowa którą należy poruszać na forum 4lomza.pl (a tak na marginesie zobacz sobie jaka wiadomość jest w aktualnosciach na głównej stronie lol) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl) Data: 12-08-07 17:13 Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę.... A Łomża podlega pod Białystok. podążając tym tropem tytuł powinien brzmieć "Dwóch pijanych policjantów z Białegostoku"
|
|
No i co z tego skoro to komendant miejski z Łomzy wywalił ich na zbity pysk a nie komendant wojewódzki z białegostoku:) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Ty SaneOne w jaki temat bym niewszedl to ty po 5 razy sie wypowiadasz gangsterze ty.Wielki z ciebie raper cale zycie przed komputerem filozof uliczny. pokemonie z wirtualnej krainy...
|
|
ahhahahaha ladnie pojechane :DDD anonimowiec buahahaha dobre :d pokemon z wirtualnej krainy :]] a pozatym saneone to nie raper tylko nyggazzz yo madafaker !!!
|
|
hehe po stłuczce latali jak pedały wkoło samochodów;P jeden mało mi się pod koła nie napatoczył szkode że nie wiedziałem .że to psiaki sie stuknęli bym się im zaśmiał prosto w oczka:P hehe bigi2004
|
|
anonimowiec: ale mi naubliżałeś... normalnie się rozpłaczę chyba... a pokemon to cię z g.... wystrugał... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
papkarol dobra wypili,dali się złapać i wylecieli!Czemu robisz aferę !? Wiesz ilu policja dziennie zatrzymuje pijanych kierowców? takich którzy moga sie pochwalić lepszym wynikiem niż 2 prom. i są to przedstawiciele róznych zawodów,a jak trafiło na policjantów to prowokacyjne mordy juz szeroko otworzyły się... ha krzykacz!
|
|
Nie bądź śmieszny, ci ludzie powinni dawać przykład skoro są w policji. Wiesz co to moralność zawodowa? Łapią takich pijaczków za kółkiem a sami się nie różnią od nich... wytępić takie mendy.
|
|
Komendanty nie łapią pijaczków, nie naginaj faktów:) Pijaczków łapią zwykli policjanci, którym do pensji komendanckich daleko:)
|
|
Ok- kierują m.in. łapaniem pijaczków - lepiej? ;)
|
|
thompson: każdy powienin dawać przykład, niezależnie od zawodu. Nie patrzmy ciągle na innych
|
|
Nie mówię, że nie :) Ale uważam, że policja to przypadek szczególny- w końcu to służba publiczna... :)
|
|
hm, no tak, zagadnienie godne teoretyków etyki, moralności? mamy, jako ludzie tendencje do sądzenia innych. "Niech rzuci kamienie sam, który jest bez winy". "Osądzamy policjantów, którzy mają ponad 20 - 30 lat służby, czyli do tej pory pracowali - nie pili. Ochlajtusy by nie pracowali (no są wyjątki, które potwierdzją regułę). ściemka wszystkim
|
|
A co wy tam wiecie... Policjant też człowiek i też się musi napić, czasami częściej niż inni!
|
|
szczerze mowiac o komendancie z piatnicy -----------jakim cudem dal się namowic na taka eskapade???? doskonale zna warunki pracy pod "zaborem bialostockim" a brzmia tak : " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" Przykladem takiego "wojewody" jest obecny komendant KMP w B-stoku!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
halyyyyyyyyyyyyyyyyyna :Dd
|
|
FIN jesli to tylko moja "wyobraznia" to udowodnij ,ze jest inaczej ---a jesli mnie ostrzegasz przed "ukladem' )))))).Moga namierzac ! - ja cywil i swoje zdanie wg. KONSTYTUCJI RP mam prawo miec. ))))))))))) bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |