sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
hehehe a to sobie popili!!!

Słyszeliscie jakich łomzyńska policja ma mistrzów kierownicy. Dwóch miało po 2 promile na karku i spowodowali wypadek. Cała Polska znów z nas się śmieje. Sytuacja zgoła podobna jak w tym filmie co grał Skrzecz i chlali w polonezie i czekali aż ktoś ich do miasta podwiezie bo tacy narąbani byli heheh

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: hehehe a to sobie popili!!!

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9106492&rfbawp=1186925393.335&ticaid=1444f

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

...

http://www.tvn24.pl/-1,1517768,wiadomosc.html

Przegięcie pały totalne. Niecierpie psów

przecież to z Piątnicy i Jedwabnego, a nie z Łomży...
na forum 4piatnica czy 4jedwabne idź porusz ten temat, bo tutaj to pewnie większość ludzi ma ********...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę i pod łomżyńskiego komendanta, więc jest to sprawa typowa którą należy poruszać na forum 4lomza.pl (a tak na marginesie zobacz sobie jaka wiadomość jest w aktualnosciach na głównej stronie lol)

Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl)
Data: 12-08-07 17:13

Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę....

A Łomża podlega pod Białystok. podążając tym tropem tytuł powinien brzmieć "Dwóch pijanych policjantów z Białegostoku"

No i co z tego skoro to komendant miejski z Łomzy wywalił ich na zbity pysk a nie komendant wojewódzki z białegostoku:)

Ty SaneOne w jaki temat bym niewszedl to ty po 5 razy sie wypowiadasz gangsterze ty.Wielki z ciebie raper cale zycie przed komputerem filozof uliczny.
pokemonie z wirtualnej krainy...

ahhahahaha ladnie pojechane :DDD anonimowiec buahahaha dobre :d pokemon z wirtualnej krainy :]] a pozatym saneone to nie raper tylko nyggazzz yo madafaker !!!

hehe po stłuczce latali jak pedały wkoło samochodów;P jeden mało mi się pod koła nie napatoczył szkode że nie wiedziałem .że to psiaki sie stuknęli bym się im zaśmiał prosto w oczka:P hehe

bigi2004

anonimowiec: ale mi naubliżałeś... normalnie się rozpłaczę chyba...
a pokemon to cię z g.... wystrugał...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

papkarol dobra wypili,dali się złapać i wylecieli!Czemu robisz aferę !? Wiesz ilu policja dziennie zatrzymuje pijanych kierowców? takich którzy moga sie pochwalić lepszym wynikiem niż 2 prom. i są to przedstawiciele róznych zawodów,a jak trafiło na policjantów to prowokacyjne mordy juz szeroko otworzyły się... ha krzykacz!

Nie bądź śmieszny, ci ludzie powinni dawać przykład skoro są w policji. Wiesz co to moralność zawodowa? Łapią takich pijaczków za kółkiem a sami się nie różnią od nich... wytępić takie mendy.

Komendanty nie łapią pijaczków, nie naginaj faktów:) Pijaczków łapią zwykli policjanci, którym do pensji komendanckich daleko:)

Ok- kierują m.in. łapaniem pijaczków - lepiej? ;)

thompson: każdy powienin dawać przykład, niezależnie od zawodu. Nie patrzmy ciągle na innych

Nie mówię, że nie :) Ale uważam, że policja to przypadek szczególny- w końcu to służba publiczna... :)

hm, no tak, zagadnienie godne teoretyków etyki, moralności? mamy, jako ludzie tendencje do sądzenia innych. "Niech rzuci kamienie sam, który jest bez winy". "Osądzamy policjantów, którzy mają ponad 20 - 30 lat służby, czyli do tej pory pracowali - nie pili. Ochlajtusy by nie pracowali (no są wyjątki, które potwierdzją regułę).

ściemka wszystkim

A co wy tam wiecie...
Policjant też człowiek i też się musi napić, czasami częściej niż inni!

szczerze mowiac o komendancie z piatnicy -----------jakim cudem dal się namowic na taka eskapade???? doskonale zna warunki pracy pod "zaborem bialostockim" a brzmia tak : " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" Przykladem takiego "wojewody" jest obecny komendant KMP w B-stoku!!!!!!!!!

bagrmosen

halyyyyyyyyyyyyyyyyyna :Dd

FIN jesli to tylko moja "wyobraznia" to udowodnij ,ze jest inaczej ---a jesli mnie ostrzegasz przed "ukladem' )))))).Moga namierzac ! - ja cywil i swoje zdanie wg. KONSTYTUCJI RP mam prawo miec. )))))))))))

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org