sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WAŻNE!!!

ktos siedzi na czacie i rozdaje numer mojej siostry jakims psycholom ktorzy potem do niej wydzwaniaja i sapia w sluchawke... czy jest sposob zeby namierzyc ta osobe?bo szczerze watpie zeby pojscie na wojska polskiego cos dalo... powiedza mi pewnie ze musze sprawe zrobic a i to wtedy nie powiedza mi kto to jest... :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WAŻNE!!!

I dlatego należy uważać komu daje się swój numer telefonu. Swoją drogą może zacznij oddzwaniać i im sapać w słuchawkę?? Na Wojska Polskiego nie ma sensu iść bo po co ?? sądzisz że będą biegać po Łomży i szukać gości sapiących Twojej siostrze do słuchawki??
Rada jest prosta - zmienić numer i uważać komu się go daje.

albo kupic telefon z tzw czarna lista ;)

mojej siostry numer tez ktos rozdaje:/ znaczy chwilowo chyba mu sie troche znudzilo... wczesniej go jakis idiota sprzedawal za nabicie karty za piataka... zenada....

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

a nie liepiej kupić karte SIM , teraz są nawet po 5 zł. i potem uważnie rozdawać numer

___POLAK___TO___JA___

duży. Mozesz dać liste takich telefonów z czarną listą?:D:D

se w810 ma coś takiego :D...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

prawie kazdy telefon ktory posiada symbiana. Pozniej sie sciaga program ze strony Symbianos.pl i bedzie czarna lista:]

hmm uwazniej rozdawac numer? z tym ze malo osob ma jej numer a osoba ktora bawi sie w takie rzeczy jest najprawdopodobniej z najblizszego otoczenia. jedna z takich co w oczy pieknie ladnie a zaraz pozniej wchodzi na czata

chodzi mi po prostu zeby dorwac ta osobe ktora rozdaje numer...

zadzwon z jakiegos innego numeru, powiedz ze znasz tą osobę i musisz się z nią spotkać ... :) hehe

Idz do salonu sieci w której ma telefon i poproś o biling rozmów

Masz możliwość nagrywania rozmów w telefonie ?!, masz numer/biling - masz dowód!. Proste.

Sam tak zrobiłem i dodam że policja jest chętna do pomocy!

________
Malachit

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org