Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAŻNE!!! |
ktos siedzi na czacie i rozdaje numer mojej siostry jakims psycholom ktorzy potem do niej wydzwaniaja i sapia w sluchawke... czy jest sposob zeby namierzyc ta osobe?bo szczerze watpie zeby pojscie na wojska polskiego cos dalo... powiedza mi pewnie ze musze sprawe zrobic a i to wtedy nie powiedza mi kto to jest... :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAŻNE!!! |
I dlatego należy uważać komu daje się swój numer telefonu. Swoją drogą może zacznij oddzwaniać i im sapać w słuchawkę?? Na Wojska Polskiego nie ma sensu iść bo po co ?? sądzisz że będą biegać po Łomży i szukać gości sapiących Twojej siostrze do słuchawki?? Rada jest prosta - zmienić numer i uważać komu się go daje.
|
|
albo kupic telefon z tzw czarna lista ;)
|
|
mojej siostry numer tez ktos rozdaje:/ znaczy chwilowo chyba mu sie troche znudzilo... wczesniej go jakis idiota sprzedawal za nabicie karty za piataka... zenada.... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a nie liepiej kupić karte SIM , teraz są nawet po 5 zł. i potem uważnie rozdawać numer ___POLAK___TO___JA___
|
|
duży. Mozesz dać liste takich telefonów z czarną listą?:D:D
|
|
se w810 ma coś takiego :D... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
prawie kazdy telefon ktory posiada symbiana. Pozniej sie sciaga program ze strony Symbianos.pl i bedzie czarna lista:]
|
|
hmm uwazniej rozdawac numer? z tym ze malo osob ma jej numer a osoba ktora bawi sie w takie rzeczy jest najprawdopodobniej z najblizszego otoczenia. jedna z takich co w oczy pieknie ladnie a zaraz pozniej wchodzi na czata
|
|
chodzi mi po prostu zeby dorwac ta osobe ktora rozdaje numer...
|
|
zadzwon z jakiegos innego numeru, powiedz ze znasz tą osobę i musisz się z nią spotkać ... :) hehe
|
|
Idz do salonu sieci w której ma telefon i poproś o biling rozmów
|
|
Masz możliwość nagrywania rozmów w telefonie ?!, masz numer/biling - masz dowód!. Proste. Sam tak zrobiłem i dodam że policja jest chętna do pomocy! ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |