sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tłumiki

mam poważny problem z układem wydechowym w samochodzie marki audi a6,w łomzy próbowało mi pomuc rozwiązać problem kilku fachowców ot tłumików zadnemu z nich sie nie udało!!!czy zancie kogos kokretnego który mugłby mi pomuc pieniadze nie odgrywajo roli...DZEKUJE...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tłumiki

Kolejny Twój post dotyczący tego samego. Widocznie masz wyjątkowo specyficzny tłumik skoro nikt Ci nie jest w stanie pomóc. Skoro kasa nie gra roli to zamiast zakładać kolejny post , nie lepiej odwiedzić serwis albo kupić sobie nowe A6.
A tak przy okazji rozumiem że można mieć problemy z ortografią czy interpunkcją (znam to z autopsji) ale jak już piszesz to z samego szacunku do ludzi do których to kierujesz, korzystaj ze słownika.
TEGO SIĘ NIE DAJE CZYTAĆ !!!!!!!

nie wiem jak u niego ale u mnie sie bledy podkreslaja w trakcie pisania.... coz... analfabetyzm... az oczy bola jak sie czyta

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Jeśli kasa nie gra roli zainwestuj w słownik...

a wracając do tematu, sprecyzuj dokładnie na czym polega problem z wydechem.

drzewko...
ale gramatyka to się u Ciebie nie podkreśla, co?
diakryt (ogonki w literkach ) też **** strzelił

;)

za leniwa jestem na ogonki ;) kwestia przyzwyczajenia... ;)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

rozumiem, że to tylko weekendowe lenistwo :)

wal do typa co ma zakład za składem kolejowym, skręcasz z Sikorskiego przed rynkiem w prawo i jedziesz po płytach do końca, zakład nie robi wrażenia ale typ ma pojęcie i robi to napawde dobrze i tanio w porównaniu do innych " majstrów"

Szukasz fachowej pomocy i pieniądze nie grają roli. A pomyślałeś o oryginalnym wydechu zakupionym w Autoryzowanym serwisie? Myślę że to najprostsze i najpewniejsze rozwiązanie - tymbardziej że dostaniesz co najmniej 2 lata gwarancji - tego nie da Ci żaden prywaciarz.

P.S. Nie ukrywam że jestem pracownikiem autoryzowanego dealera - choć innej marki.

ja bym te a6 na żyletki przerobił... i tak pewnie walone z każdej strony, a helmut jeszcze dopłacił, żebyś je wziął lol

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org