Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tłumiki |
mam poważny problem z układem wydechowym w samochodzie marki audi a6,w łomzy próbowało mi pomuc rozwiązać problem kilku fachowców ot tłumików zadnemu z nich sie nie udało!!!czy zancie kogos kokretnego który mugłby mi pomuc pieniadze nie odgrywajo roli...DZEKUJE...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tłumiki |
Kolejny Twój post dotyczący tego samego. Widocznie masz wyjątkowo specyficzny tłumik skoro nikt Ci nie jest w stanie pomóc. Skoro kasa nie gra roli to zamiast zakładać kolejny post , nie lepiej odwiedzić serwis albo kupić sobie nowe A6. A tak przy okazji rozumiem że można mieć problemy z ortografią czy interpunkcją (znam to z autopsji) ale jak już piszesz to z samego szacunku do ludzi do których to kierujesz, korzystaj ze słownika. TEGO SIĘ NIE DAJE CZYTAĆ !!!!!!!
|
|
nie wiem jak u niego ale u mnie sie bledy podkreslaja w trakcie pisania.... coz... analfabetyzm... az oczy bola jak sie czyta ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jeśli kasa nie gra roli zainwestuj w słownik... a wracając do tematu, sprecyzuj dokładnie na czym polega problem z wydechem.
|
|
drzewko... ale gramatyka to się u Ciebie nie podkreśla, co? diakryt (ogonki w literkach ) też **** strzelił ;)
|
|
za leniwa jestem na ogonki ;) kwestia przyzwyczajenia... ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
rozumiem, że to tylko weekendowe lenistwo :)
|
|
wal do typa co ma zakład za składem kolejowym, skręcasz z Sikorskiego przed rynkiem w prawo i jedziesz po płytach do końca, zakład nie robi wrażenia ale typ ma pojęcie i robi to napawde dobrze i tanio w porównaniu do innych " majstrów"
|
|
Szukasz fachowej pomocy i pieniądze nie grają roli. A pomyślałeś o oryginalnym wydechu zakupionym w Autoryzowanym serwisie? Myślę że to najprostsze i najpewniejsze rozwiązanie - tymbardziej że dostaniesz co najmniej 2 lata gwarancji - tego nie da Ci żaden prywaciarz. P.S. Nie ukrywam że jestem pracownikiem autoryzowanego dealera - choć innej marki.
|
|
ja bym te a6 na żyletki przerobił... i tak pewnie walone z każdej strony, a helmut jeszcze dopłacił, żebyś je wziął lol ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |