Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ściągam auta..gdzie tłumaczyć papiery? |
Jest jakieś biuro w Łomży gdzie Tłumaczy się dokumenty Holenderskie lub Belgijskie? 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ściągam auta..gdzie tłumaczyć papiery? |
dowiedz sie na nowogrodzkiej okolo numeru 60 tam gdzie jest hurtownia miesna
|
|
aa mam dzieki wielkie Nowogriodzxka 65c ten chlopaczek takim nissanem wypasionym gania to wiem dzieki 4lomza.pl
|
|
Ja bym tam nie tłumaczył. Nie chce robic antyreklamy ale tam chceili za przetłumaczenie papierów samochodu 250zł albo nawet wiecej. Poszukałem troche. Firma chyba z poznania robi to za 90zł Tłumaczenie przysięgłe wysyłaja za pobraniem. Tel: 502 415 753 Wysłałem im zeskanowane dokumenty na meila i po 2 dniach przyszły mi ze wszystkimi pieczeciami. Mają gdzies jeszcze stronke ale zgubiłem adres.
|
|
możliwe...z tego co wiem juz na dzien dzis 50zl od strony za brif holenderski u nich. W warszawiem ci z nowogrodzkiej maja takie same ceny. Holenderski robia od reki 4lomza.pl
|
|
Ale gdzie tam do poznania heheh :) Dzwonilem tam i 90zl to oni biora za sam breef :) wiec 10zl drozej place w Lomzy na miejscu. gra nie warta swieczki zeby do poznania. a expresow nie robia w poznaniu z tego co mi powiedziano.. Ostrołęka Ul. Gen. Armii Gorbatowa 7D/26B tam robi za 90zl za breef 2 stornny ta sama cena co w poznaniu 4lomza.pl
|
|
Ja tłumaczyłem tam wszytsko za 90zł bryf dowód rejestracyjny wymeldowanie i umowe kupna sprzedazyz
|
|
scanning505: koledzy dobrze radzą, olej przede wszystkim Ostrołękę. Kurpie wrodzy są dla łomżyniaków. Poszukaj na miejscu ! ADALL
|
|
Jak burza idzie, pioruny walą i się błyska to na kurpiach wszystkie chłopy w garniturach - dlaczego ? Myślą że ktoś zdjęcia robi :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
na jaki jezyk?
|
|
aha juz wiem :)
|
|
w Ostrołęce ci z łomży mają swoje biuro....takie same ceny sa wszedzie bo pytałem telefonicznie i osobiście już u nich tłumaczę swoje papiery Podaje adresy biur tych z Łomży Tłumaczą wsdzystkie języki min. Holenderski, Belgojski, Niemiecki, Nagielski, Włoski, Hiszpański, Francuski Łomża. Ul. Nowogrodzka 65c Ostrołęka Ul. Gorbatowa 7D/26B Warszawa Ul. Marszałkowska 128 \ Tel do Gościa 662 405 508 4lomza.pl
|
|
Centrum Tłumaczeń ALEMANNIA w Dębicy, tanio i solidnie! można przesłać skany mailem a gotowe tłumaczenie wyślą jeszcze w ten sam dzień na wskazany adres. POLECAM! Alemannia Centrum Tłumaczeń ul.Krakowska 1 39-200 Dębica biuro@alemannia.pl 014 682 18 08
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |