niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ściągam auta..gdzie tłumaczyć papiery?

Jest jakieś biuro w Łomży gdzie Tłumaczy się dokumenty Holenderskie lub Belgijskie?

4lomza.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ściągam auta..gdzie tłumaczyć papiery?

dowiedz sie na nowogrodzkiej okolo numeru 60 tam gdzie jest hurtownia miesna

aa mam dzieki wielkie Nowogriodzxka 65c ten chlopaczek takim nissanem wypasionym gania to wiem

dzieki

4lomza.pl

Ja bym tam nie tłumaczył. Nie chce robic antyreklamy ale tam chceili za przetłumaczenie papierów samochodu 250zł albo nawet wiecej. Poszukałem troche. Firma chyba z poznania robi to za 90zł Tłumaczenie przysięgłe wysyłaja za pobraniem.

Tel: 502 415 753

Wysłałem im zeskanowane dokumenty na meila i po 2 dniach przyszły mi ze wszystkimi pieczeciami.

Mają gdzies jeszcze stronke ale zgubiłem adres.

możliwe...z tego co wiem juz na dzien dzis 50zl od strony za brif holenderski u nich.
W warszawiem ci z nowogrodzkiej maja takie same ceny.

Holenderski robia od reki

4lomza.pl

Ale gdzie tam do poznania heheh :) Dzwonilem tam i 90zl to oni biora za sam breef :) wiec 10zl drozej place w Lomzy na miejscu.

gra nie warta swieczki zeby do poznania. a expresow nie robia w poznaniu z tego co mi powiedziano..

Ostrołęka Ul. Gen. Armii Gorbatowa 7D/26B tam robi za 90zl za breef 2 stornny ta sama cena co w poznaniu

4lomza.pl

Ja tłumaczyłem tam wszytsko za 90zł bryf dowód rejestracyjny wymeldowanie i umowe kupna sprzedazyz

scanning505: koledzy dobrze radzą, olej przede wszystkim Ostrołękę. Kurpie wrodzy są dla łomżyniaków. Poszukaj na miejscu !

ADALL

Jak burza idzie, pioruny walą i się błyska to na kurpiach wszystkie chłopy w garniturach - dlaczego ? Myślą że ktoś zdjęcia robi :D

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

na jaki jezyk?

aha juz wiem :)

w Ostrołęce ci z łomży mają swoje biuro....takie same ceny sa wszedzie bo pytałem telefonicznie i osobiście już u nich tłumaczę swoje papiery

Podaje adresy biur tych z Łomży

Tłumaczą wsdzystkie języki min. Holenderski, Belgojski, Niemiecki, Nagielski, Włoski, Hiszpański, Francuski

Łomża. Ul. Nowogrodzka 65c
Ostrołęka Ul. Gorbatowa 7D/26B
Warszawa Ul. Marszałkowska 128

\
Tel do Gościa 662 405 508

4lomza.pl

Centrum Tłumaczeń ALEMANNIA w Dębicy, tanio i solidnie! można przesłać skany mailem a gotowe tłumaczenie wyślą jeszcze w ten sam dzień na wskazany adres. POLECAM!
Alemannia Centrum Tłumaczeń
ul.Krakowska 1
39-200 Dębica
biuro@alemannia.pl
014 682 18 08

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org