Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salon slubny Vanessa w Łomży |
co sądzicie o tym salonie. ja zostałam ładnie oszukana. podpisując umowę wybrałam sobie sukienkę a na pierszej przymiarce dali mi zupełnie inna suknię i wpierali mi że to ta, którą wybrałam sobie. potem przyznali się że ją sprzedali a do ślubu poszłam w innej sukience. moje 3 koleżanki też zostały przez ten salon oszukane. może trzeba coś z tym zrobic????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salon slubny Vanessa w Łomży |
osobiscie polecam salom Panna Młoda jest tam bardzo duzy wybór nowych sukni a do tego miła i uczciwa obsługa
|
|
co za problem mialas sukienke nago nie poszlas
|
|
Podpisałaś umowę i szukasz pomocy na forum?? To trzeba iść do prawnika i wytoczyć proces cywilny. Wszystkie Twoje znajome zostały jak twierdzisz "nabrane". To co wogóle podpisywaliście?? Może to była dostawa węgla a nie sukien ślubnych?? ADALL
|
|
Jezeli 3 twoje koleżanki też zostały tam oszukane to po co każda kolejna znowu szła do tego salonu ? Bez sensu. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ale temat ;/
|
|
Temat poważny. I dobrze, przecież reklama dźwignią handlu, a dzięki właśnie takiej "reklamie" owemu salonowi na pewno przybędzie klijentek :) Nie wiem czy warto robić z tego sprawę na drodze prawnej, ale rozgłos poszedł. Jak miałam studniówkę, koleżankę potraktowano tak samo.
|
|
Ale Benia jeżeli jej 3 koleżanki zrobiono tam w konia to po jaką cholerę tam poszła i teraz ma pretensje ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Bo to pewnie jakaś blondyna hehe i stwierdziła ze też bedzie fajnie zostać oszukanym jak koolezanki Może poprostu nie chciała być inna :) hehehe
|
|
emezatka: Jak mówiłaś podpisałaś z salonem umowę, wiec jeśli umowa nie została wykonana należycie możesz w związku z tym składać roszczenia reklamacyjne najpierw na stopie polubownej a jeśli nie poskutkuje to sądowej. Jeśli chcemy by Polska była państwem prawa to należy z niego korzystać.
|
|
a na jakiej ul. jest ten salon??
|
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji, jaką opisałaś. To chyba żart?! Przecież NIKT nie zgodziłby się na "zamianę" sukienek! I jeszcze kłamali, że to niby suknia wcześniej przez Ciebie wybrana... Paranoja....... Dziwię się tylko, że reagujesz teraz i to na forum, zamiast przy pierwszej przymiarce skontaktować się z właścicielką salonu... W ogóle jak można sprzedać zamówioną - a więc formalnie już sprzedaną - sukienkę?! :/ ---------------------------------------------------------------------------- Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka
|
|
Słuszne wypowiedzi.Nie idzie się tam,gdzie nas oszukano,lub nie obsłużono tak jak należy.Synowa brała suknię w salonie "Panna Młoda".Byłam z nią.Podziwiam obsługę:)Jak to panna młoda....marudziła niemiłosiernie,a panie obsługiwały z humorem i uśmiechem.Wszyscy weselnicy podziwiali suknię.Dobrze dobrana,dopasowana.Polecam ten salon.
|
|
Proste jest, że dziewczyna poszła do salonu, w którym znalzła TĘ suknię na ktorej jej zależało a burackie w stylu "Bo to pewnie jakaś blondyna hehe..." komentarze są nie na miejscu! Swoją drogą,skoro podpisalaś umowę, polecam postępowanie cywilne.
|
|
Znacie może nr. telefonu do salonu Panna Młoda??
|
|
...nie znamy :( ________ Malachit
|
|
Ja wypożyczałam suknie ślubną na swój ślub w Vanessie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Moja suknia była zamówiona w marcu a ślub brałam w lipcu z zastrzeżeniem, że ta suknia ma być nowa. Specjalnie dla mnie sprowadzali nową suknię. Na obsługę też nie narzekam. Pani jest tam bardzo sympatyczna. Moja siostra trzy lata temu też wypożyczała suknie w tym salonie i także była zadowolona.
|
|
Polecam salon Bellissima. Bardzo ładne suknie i nieskie ceny jak na Łomże.
|
|
???/
|
|
http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-firmy-margarett-2013-oryginalna-dlugosc-3-4-ID46lKJ.html Zapraszam
|
|
Suknia tragiczna, ale może znajdą się też lepsze gusta. Szycie takiej sukni z linku kosztuje do 250zł. A tu cena 1600, łał. Powodzenia w sprzedaży :)
|
|
O gustach się nie dyskutuje! dzięki na 100% sprzedam komuś komu będzie się podobała..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |