Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dawajcie ogłoszenia na forum to może... |
Dawajcie ogłoszenia na forum to może administrator się w końcu ruszy i będzie częsciej aktualizował ogłoszenia niż raz w ciągu dnia (nocy) bo to już się robi wkurzające. Jak się nie zna na robocie niech wypada i zajmie się tym ktoś profesionalny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dawajcie ogłoszenia na forum to może... |
ehhh... ja juz daje 3 raz jedno ogloszenie i dalej go nie ma :/
|
|
Ja też przyłączam się do tematu, dając ogłoszenie w dziale usługi nie zostało ono zaakceptowane przed "adminstratora", treść dotyczyła naprawy laptopów i co jest zrozumiałe byłoby konkurencją dla firmy Speed, o dziwo inne ogłoszenia związane z naprawami komputerów ukazują się bez problemu. Pozdrawiam
|
|
jestem za.
|
|
1. ogłoszenia z forum będą kasowane 2. dział usług jest płatny i dotyczy nie tylko komputerów ale i innych branż i wybacz papkarol dotyczy to wszystkich nie Ciebie. 3. dodawanie wielokrotnie tego samego ogłoszenia nic nie zmienia, zasada jest prosta ogłoszenie świeci 1 raz i jeśli się powtarza, a osoba odpowiedzialna za ogłoszenia to widzi, wówczas kasuje, tak dla porządku 4. aktualizowane są w miarę możliwości i jak już pisałem sezon urlopowy ma swoje prawa, i wszyscy możemy to tylko zaakceptować
|
|
zdaje się że ogłoszenia w dziale praca są bezpłatne a też nikt się nimi nie zajmuje i nie gadaj głupot markm:)
|
|
portal dziala tak jak wypalil koncert ICH TROJE w Jeziorku zorganizowany przez pana Jacka S :) on chyba ma cos wspolnego z tym portalem:) podrawiam
|
|
jeśli treść jest ofertą usługi wówczas przenosimy do działu Usług a dalej szanowny papkarol znasz. Jako wyjątek traktujemy korepetycje, które także są usługami ale bezpłatnie są publikowane. Traktujemy to jako od dawna możliwość dorobienia przez uczniów, studentów.
|
|
"dając ogłoszenie w dziale usługi nie zostało ono zaakceptowane przed "adminstratora", treść dotyczyła naprawy laptopów" a ja dawalem ogloszenia ze sprzedam ram... czyzby bali sie ze klientów stracą?
|
|
nic nie zmienia faktu, że ogłoszenia są sortowane, a te lepsze ukazują się z opóźnieniem. wiem, bo zweryfkowałem to. umieściłem fikcyjne ogłoszenie w dziale praca z bardzo atrakcyjną ofertą pracy i nie pojawiało się ono przez kilka dni (i nie był to weekend) i tylko dwie osoby wysyłały CV i listy podając źródło ogłoszenia portal 4lomza.
|
|
markm to chyba wszystkiego typu ogłoszenia traktowane są jako usługi bo nic nie jest aktualizowane. admin śpiiiiiiiiiiiiiiiii i obudzi się we wrześniu i wtedy wszystko będzie normalnie chodziło i nie będzie tłumaczeń typu że to usługa. W takim przypadku portal z dnia na dzień traci użytkowników takim postępowaniem, ale to już nie nasza sprawa.
|
|
zapomniałem dodać, te dwie osoby wysłały CV choć ogłoszenia na stronie nie było.
|
|
vespos proszę na maila o treść ogłoszenia, takich praktyk nie stosujemy. Sprawę zbadam, powiem tylko, ze ogłoszeń dziennie jest kilkaset, przetrzymywanie jednego z nich jest mało prawdopodobne choć należy się temu przyjrzeć. papkarol - zacznij czytać co piszę bo zaczynam wątpić czy cokolwiek dociera do Ciebie, Poza tym ogłoszenia podpisane mailem czy telefony co do których użytkownicy zgłaszali sygnały świadomym wprowadzaniu w błąd nie są publikowane niezależnie od działu.
|
|
Ten admin jest ******** frajer k...!!! Już tak jest długi czas!!
|
|
markm ty jesteś od ogłoszeń a nie od obrażania ludzi pajacu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |