sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dawajcie ogłoszenia na forum to może...

Dawajcie ogłoszenia na forum to może administrator się w końcu ruszy i będzie częsciej aktualizował ogłoszenia niż raz w ciągu dnia (nocy) bo to już się robi wkurzające. Jak się nie zna na robocie niech wypada i zajmie się tym ktoś profesionalny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dawajcie ogłoszenia na forum to może...

ehhh... ja juz daje 3 raz jedno ogloszenie i dalej go nie ma :/

Ja też przyłączam się do tematu, dając ogłoszenie w dziale usługi nie zostało ono zaakceptowane przed "adminstratora", treść dotyczyła naprawy laptopów i co jest zrozumiałe byłoby konkurencją dla firmy Speed, o dziwo inne ogłoszenia związane z naprawami komputerów ukazują się bez problemu.
Pozdrawiam

jestem za.

1. ogłoszenia z forum będą kasowane
2. dział usług jest płatny i dotyczy nie tylko komputerów ale i innych branż i wybacz papkarol dotyczy to wszystkich nie Ciebie.
3. dodawanie wielokrotnie tego samego ogłoszenia nic nie zmienia, zasada jest prosta ogłoszenie świeci 1 raz i jeśli się powtarza, a osoba odpowiedzialna za ogłoszenia to widzi, wówczas kasuje, tak dla porządku
4. aktualizowane są w miarę możliwości i jak już pisałem sezon urlopowy ma swoje prawa, i wszyscy możemy to tylko zaakceptować

zdaje się że ogłoszenia w dziale praca są bezpłatne a też nikt się nimi nie zajmuje i nie gadaj głupot markm:)

portal dziala tak jak wypalil koncert ICH TROJE w Jeziorku zorganizowany przez pana Jacka S :) on chyba ma cos wspolnego z tym portalem:)
podrawiam

jeśli treść jest ofertą usługi wówczas przenosimy do działu Usług a dalej szanowny papkarol znasz. Jako wyjątek traktujemy korepetycje, które także są usługami ale bezpłatnie są publikowane. Traktujemy to jako od dawna możliwość dorobienia przez uczniów, studentów.

"dając ogłoszenie w dziale usługi nie zostało ono zaakceptowane przed "adminstratora", treść dotyczyła naprawy laptopów" a ja dawalem ogloszenia ze sprzedam ram... czyzby bali sie ze klientów stracą?

nic nie zmienia faktu, że ogłoszenia są sortowane, a te lepsze ukazują się z opóźnieniem. wiem, bo zweryfkowałem to. umieściłem fikcyjne ogłoszenie w dziale praca z bardzo atrakcyjną ofertą pracy i nie pojawiało się ono przez kilka dni (i nie był to weekend) i tylko dwie osoby wysyłały CV i listy podając źródło ogłoszenia portal 4lomza.

markm to chyba wszystkiego typu ogłoszenia traktowane są jako usługi bo nic nie jest aktualizowane. admin śpiiiiiiiiiiiiiiiii i obudzi się we wrześniu i wtedy wszystko będzie normalnie chodziło i nie będzie tłumaczeń typu że to usługa. W takim przypadku portal z dnia na dzień traci użytkowników takim postępowaniem, ale to już nie nasza sprawa.

zapomniałem dodać, te dwie osoby wysłały CV choć ogłoszenia na stronie nie było.

vespos proszę na maila o treść ogłoszenia, takich praktyk nie stosujemy.
Sprawę zbadam, powiem tylko, ze ogłoszeń dziennie jest kilkaset, przetrzymywanie jednego z nich jest mało prawdopodobne choć należy się temu przyjrzeć.
papkarol - zacznij czytać co piszę bo zaczynam wątpić czy cokolwiek dociera do Ciebie,

Poza tym ogłoszenia podpisane mailem czy telefony co do których użytkownicy zgłaszali sygnały świadomym wprowadzaniu w błąd nie są publikowane niezależnie od działu.

Ten admin jest ******** frajer k...!!! Już tak jest długi czas!!

markm ty jesteś od ogłoszeń a nie od obrażania ludzi pajacu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org