poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety!

"Robin of Sherwood" , z niezapomnianą muzyką zespołu Clannad - młodsi mogą nie pamiętać;
"Kroniki Braciszka Cadfaela" - też stare;
"Due South" - u nas puszczane jako "Na Południe" - też historia...
I.

Jarek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety!

tommeknet: problem polega na tym, że robotnicy nie odkładają sobie tych "lewych" zarobków na konto, jeno je przeżerają (przepijają, przepalają).

Ale rację ma br1: to się zmieni. Oczywiście nie tak jak chce większość, czyli mało robić, a dużo zarobić...

Pozdrawiam.

Re: Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety!

Anecia: kup jakiś fajny, niedrogi ciuch i włóż w środek "kopertę" dla rodziców. Oni sami wiedzą co trzeba kupić.

Mówimy o plakatach!
Dlaczego bilety na mecze były bez numerów i do kogo poszła kasa?
Kolejny raz się nie nabiorę :)

to thinky winkiego torebka

Jarek

Intercosmetics na Wyszyńskiego

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Witam :D. W Białej Podlaskiej właśnie rozgrywane są mistrzostwa polski juniorów w lekkiej atletyce. Łomżyńscy lekkoatleci spisują się bardzo dobrze. Artur Zaczek zdobył złoto na 100m. i ma szanse zdobyć medal również na 200m. Jest jeszcze wielu lekkoatletów, którzy zajęli świetne miejsca, tylko nie wiem, czy chcą, żeby wymieniać ich nazwiska. Zawodnicy LKS NAREW-KURPIEWSKI ŁOMŻA i PREFBETU ŚNIADOWO godnie reprezentują nasz region na forum Polski. Ktoś może powiedzieć, że 4,5 miejsce jest słabe. Nie prawda. To ogromne osiągnięcie. Samo to, że zawodnicy z Łomży i okolic są na tych zawodach świadczy o ich wartości.A teraz proszę popatrzeć, czy lekka atletyka nie jest w Łomży "olewana"? Wszyscy zapatrzeni są na kopaczy, a młodzi, zdolni ludzie z talentem i osiągnięciami nie są zauważani. Nawet nie ma porządnej bazy, a to napewno by pomogło.Poruszyłem ten temat po to, żeby ktoś zauważył, że wszystko skupia się na piłce nożnej, a jednak coś oprócz tego się dzieje.Trzeba podziękować trenerom: Panu Janowi Kotowskiemu i Panu Andrzejowi Korytkowskiemu. To dzięki nim sport się rozwija, mimo braku ośrodków do treningów.

jeżeli mówisz o Ostrołęce to obawiam się, że nie ma szans na to żeby, aż w Łomży zaśmierdziało

znowu może Wam Giertych coś wymyśli :D

spójrzcie na godziny dawania postów. Widzicie coś dziwnego? Poprzedniego pisałem o 21:58. teraz jest 21:00

a ja sie tak boje ....:( wogole bedzie jakas mozliwosc zobaczenia wczesniej na necie a nie dopiero w szkole ???przed maturami mowili nam ze mozemy na necie zobaczyc a tu psikus nic jeszcze nie ma kiedy to wogole bvedzie

macie może jakieś nr sprawdzonych przewoźników do Londynu??
jeśli tak byłabym wdzięczna za podanie :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Ja nie mówię tylko o Arturze ;D Chociaż prawda, jest świetny :D. Trzeba powiedzieć również o Adrianie W. i Łukaszu R. , którzy niestety już odchodzą, a pare ładnych lat pracowali bardzo porządnie. Są również inni świetni juniorzy i juniorzy młodsi :) jeszcze rok może dwa i najsilniejsze pokolenie rozjedzie się po świecie, bo w Łomży nie ma żadnych perspektyw. Jeżeli miasto chce być rozsławiane w świecie, to musi zainwestować w dobre szkoły wyższe i w utalentowaną młodzież, której nie brakuje. Tylko trzeba przejrzeć na oczy... O_O

Witam.

Chciałem tu bardzo szczerze pogratulować chłopakom z Łomży. Naprawde ŚWIETNA ROBOTA!!!!

Niejedne duże miasto nie może pochwalić się tyloma świetnymi lekkoatletami co Łomża.

I w sumie to jest w większości zasługa w/w Trenerów. Trzeba im za to podziękować. Ja dziękuję zwłaszcza Trenerowi Kotowskiemu u którego miałem wielką przyjemność trenować....i mam nadzięję, że jeszcze będę trenował...

Jeszcze raz GRATULUJĘ Lekkoatletki i Lekkoatleci!!!! I z całego serca życzę jeszcze lepszych wyników i tartanu w Łomży... bo nie ukrywajmy, ale jesteście "z tyłu" za innymi i szanse nie są równe....

Temat dobry....

Pozdrawiam

Jarek

nieuczciwych można wyliczać bez liku...

ciekawi Mnie bardzo co robi w tym kierunku PIP?

sam kiedyś dałem się wyrolować przez poważaną łomżyńską hurtownie wędlin

ps mam nadzieję,że nasi poważani ''słomiani biznesmeni'' za jakiś czas będą sami zap....ć

Witam chciałbym sie dowiedzieć gdzie w Łomży można zrobić najtaniej Prawo Jazdy i gdzie najlepiej według was jest sie zapisać?

nie wiem czy najtaniej ale wiem że po ich nauce skuteczność zdawania jest spora.
Sobieski za torami przy gazowni mają swoja siedzibę

1zl ulgowy
5,90 dlugi zolty ;)

w wordzie wykazalo ze 93% zdaje od Ferenca wiec jest to jeden z najlepszych osrodków . Ja tez tam robilam i za pierwszym razem zdalam;d

Czesc wszystkim:)
Mam na myśli kolej osobową-ale o takiej mozemy chyb atylko pomażyć:(Szkoda,bo fajnie byłoby jechać gdzieś sobie właśnie pociagiem:)
Co Wy na to?Piszcie co sądzicie na ten temat:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

1. Temat przerabiany na forum setki razy !!!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy poszukać !!!!!!!!!!

- http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82429&t=82153#reply_82429

- http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=74297&t=74259#reply_74297

- http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=94093&t=91100#reply_94093

I pewnie wiele innych, których szukać mi się nie chciało, bo ja nie mam takiej potrzeby.

Barbra nie miałby miejsca dla takich pracowników, gdyby miał chętnych do pracy. Mógłby zwolnić i przyjąć innego. Niestety fachowcy powyjeżdżali.

Tommek rzeczywiście "słomiani biznesmeni" niedługo nie będą mieli pracowników, a tym samym poupadają ich firmy- sami z pewnością nic nie zdziałają. Oni też pewnie wybiorą się gdzieś dalej ,by zarobić na swoje rodziny. Ciekawe kto ostatni zgasi światło? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org