Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety! |
"Robin of Sherwood" , z niezapomnianą muzyką zespołu Clannad - młodsi mogą nie pamiętać; "Kroniki Braciszka Cadfaela" - też stare; "Due South" - u nas puszczane jako "Na Południe" - też historia... I. Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety! |
tommeknet: problem polega na tym, że robotnicy nie odkładają sobie tych "lewych" zarobków na konto, jeno je przeżerają (przepijają, przepalają). Ale rację ma br1: to się zmieni. Oczywiście nie tak jak chce większość, czyli mało robić, a dużo zarobić... Pozdrawiam.
|
|
Re: Gen. Petelicki o kompromitacjach POz w rządzeniu państwem i wojskiem. Niestety! |
Anecia: kup jakiś fajny, niedrogi ciuch i włóż w środek "kopertę" dla rodziców. Oni sami wiedzą co trzeba kupić.
|
|
Mówimy o plakatach! Dlaczego bilety na mecze były bez numerów i do kogo poszła kasa? Kolejny raz się nie nabiorę :)
|
|
to thinky winkiego torebka Jarek
|
|
Intercosmetics na Wyszyńskiego ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam :D. W Białej Podlaskiej właśnie rozgrywane są mistrzostwa polski juniorów w lekkiej atletyce. Łomżyńscy lekkoatleci spisują się bardzo dobrze. Artur Zaczek zdobył złoto na 100m. i ma szanse zdobyć medal również na 200m. Jest jeszcze wielu lekkoatletów, którzy zajęli świetne miejsca, tylko nie wiem, czy chcą, żeby wymieniać ich nazwiska. Zawodnicy LKS NAREW-KURPIEWSKI ŁOMŻA i PREFBETU ŚNIADOWO godnie reprezentują nasz region na forum Polski. Ktoś może powiedzieć, że 4,5 miejsce jest słabe. Nie prawda. To ogromne osiągnięcie. Samo to, że zawodnicy z Łomży i okolic są na tych zawodach świadczy o ich wartości.A teraz proszę popatrzeć, czy lekka atletyka nie jest w Łomży "olewana"? Wszyscy zapatrzeni są na kopaczy, a młodzi, zdolni ludzie z talentem i osiągnięciami nie są zauważani. Nawet nie ma porządnej bazy, a to napewno by pomogło.Poruszyłem ten temat po to, żeby ktoś zauważył, że wszystko skupia się na piłce nożnej, a jednak coś oprócz tego się dzieje.Trzeba podziękować trenerom: Panu Janowi Kotowskiemu i Panu Andrzejowi Korytkowskiemu. To dzięki nim sport się rozwija, mimo braku ośrodków do treningów.
|
|
jeżeli mówisz o Ostrołęce to obawiam się, że nie ma szans na to żeby, aż w Łomży zaśmierdziało
|
|
znowu może Wam Giertych coś wymyśli :D
|
|
spójrzcie na godziny dawania postów. Widzicie coś dziwnego? Poprzedniego pisałem o 21:58. teraz jest 21:00
|
|
a ja sie tak boje ....:( wogole bedzie jakas mozliwosc zobaczenia wczesniej na necie a nie dopiero w szkole ???przed maturami mowili nam ze mozemy na necie zobaczyc a tu psikus nic jeszcze nie ma kiedy to wogole bvedzie
|
|
macie może jakieś nr sprawdzonych przewoźników do Londynu?? jeśli tak byłabym wdzięczna za podanie :) Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
Ja nie mówię tylko o Arturze ;D Chociaż prawda, jest świetny :D. Trzeba powiedzieć również o Adrianie W. i Łukaszu R. , którzy niestety już odchodzą, a pare ładnych lat pracowali bardzo porządnie. Są również inni świetni juniorzy i juniorzy młodsi :) jeszcze rok może dwa i najsilniejsze pokolenie rozjedzie się po świecie, bo w Łomży nie ma żadnych perspektyw. Jeżeli miasto chce być rozsławiane w świecie, to musi zainwestować w dobre szkoły wyższe i w utalentowaną młodzież, której nie brakuje. Tylko trzeba przejrzeć na oczy... O_O
|
|
Witam. Chciałem tu bardzo szczerze pogratulować chłopakom z Łomży. Naprawde ŚWIETNA ROBOTA!!!! Niejedne duże miasto nie może pochwalić się tyloma świetnymi lekkoatletami co Łomża. I w sumie to jest w większości zasługa w/w Trenerów. Trzeba im za to podziękować. Ja dziękuję zwłaszcza Trenerowi Kotowskiemu u którego miałem wielką przyjemność trenować....i mam nadzięję, że jeszcze będę trenował... Jeszcze raz GRATULUJĘ Lekkoatletki i Lekkoatleci!!!! I z całego serca życzę jeszcze lepszych wyników i tartanu w Łomży... bo nie ukrywajmy, ale jesteście "z tyłu" za innymi i szanse nie są równe.... Temat dobry.... Pozdrawiam Jarek
|
|
nieuczciwych można wyliczać bez liku... ciekawi Mnie bardzo co robi w tym kierunku PIP? sam kiedyś dałem się wyrolować przez poważaną łomżyńską hurtownie wędlin ps mam nadzieję,że nasi poważani ''słomiani biznesmeni'' za jakiś czas będą sami zap....ć
|
|
Witam chciałbym sie dowiedzieć gdzie w Łomży można zrobić najtaniej Prawo Jazdy i gdzie najlepiej według was jest sie zapisać?
|
|
nie wiem czy najtaniej ale wiem że po ich nauce skuteczność zdawania jest spora. Sobieski za torami przy gazowni mają swoja siedzibę
|
|
1zl ulgowy 5,90 dlugi zolty ;)
|
|
w wordzie wykazalo ze 93% zdaje od Ferenca wiec jest to jeden z najlepszych osrodków . Ja tez tam robilam i za pierwszym razem zdalam;d
|
|
Czesc wszystkim:) Mam na myśli kolej osobową-ale o takiej mozemy chyb atylko pomażyć:(Szkoda,bo fajnie byłoby jechać gdzieś sobie właśnie pociagiem:) Co Wy na to?Piszcie co sądzicie na ten temat:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
1. Temat przerabiany na forum setki razy !!!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy poszukać !!!!!!!!!! - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82429&t=82153#reply_82429 - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=74297&t=74259#reply_74297 - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=94093&t=91100#reply_94093 I pewnie wiele innych, których szukać mi się nie chciało, bo ja nie mam takiej potrzeby.
|
|
Barbra nie miałby miejsca dla takich pracowników, gdyby miał chętnych do pracy. Mógłby zwolnić i przyjąć innego. Niestety fachowcy powyjeżdżali. Tommek rzeczywiście "słomiani biznesmeni" niedługo nie będą mieli pracowników, a tym samym poupadają ich firmy- sami z pewnością nic nie zdziałają. Oni też pewnie wybiorą się gdzieś dalej ,by zarobić na swoje rodziny. Ciekawe kto ostatni zgasi światło? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |