Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO wprowadziło w błąd mówiąc o rezygnacji z outdooru |
antyred, chyba sobie żartujesz, większość tirów leci na wawkę i odbija na rondzie z Wojska Polskiego w Poznańską. Na Ostrołękę też biją, ale nie tylko, więc nie masz racji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO wprowadziło w błąd mówiąc o rezygnacji z outdooru |
Z tego, co zaobserwowałem, takie mini spotkanka odbywają się właśnie pod Gośką, na Starym Dworcu, obok Kurpiewskiego, czasem na Fadomie, ale to są grupki znajomych, którzy ustawiają się pogadać. Nie ma takiego spotu z prawdziwego zdarzenia. Byliby chętni? Tutaj nie ma dużo do organizowania, poprostu trzeba najpierw zebrać listę chętnych i ustalić miejsce, czas i już. Zróbmy tak: wpisujcie się na listę po kolei, kopiując wcześniej zapisanych i dopisując siebie. Lista chętnych: 1. makmarc 2.
|
|
kacperek89 to prawda że to nie zgodne z konstytucją?? odczepcie się od mojej ortogafii poprostu taki już jestem a nad ortografią to już pracowałem pracuje i bendę pracował a to i tak nie pomaga
|
|
otwarcie igrzysk polonijnych - wiem bo tam będe Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
wilsonnfl: wpisz poprawny link. ahcialem zajrzec zobaczyc co masz tam ciekawego _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Ptysiu80: nice fotka. widac wyrazie glupote drogowcow :D wiesz moze skad jest te zdjecie? przypadkiem nie fotomontaż:>
|
|
Łukasz1984 też tej nuty szukam :D Na stronie w esce patrzyłem nie ma. Nuta jest naprawdę fajna.
|
|
tomek z lomzy nasz nauczyciel od przysposobienia obronnego czytal nam fragment konstytucjo odnosnie tego wlasnie postanowienia. wynikalo jednocznacznie ze jest to niezgodne ale nikt tego nie przestrzega ...
|
|
fajna sprawa.. tylko gdybym nie musiała wyjezdzac do pracy zagranice bym sie skusiła:p _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a mam takie pytanie to jak sa organizowane kjs w lomzy czemu nikt sie nie pojawi na wet kibiców mozna na palcach policzyc
|
|
kurcze moze slabe info bylo dane, trzeba w sierpniu rozdmuchac temat bo mi to nawet jezdzic sie odechciewa jak tylko kilka osob przyjdzie popatrzeć... takze zapiszcie w kalendarze 19 sierpień 2007 - III Runda Otwartych Mistrzostw Automobilklubu Łomżyńskiego KJS BRD
|
|
hej mam posbe znacie moze dobrego ortodonte z łomzy? i szybkiego- bo zalezy mi na czasie, chce strasznie szybko założyc aparat;P dzieki za odp..
|
|
torunska , kieruj sie kierunkiem Wroclaw-krakow dla osobowych caly czas prosto (sa znaki takze dla ciezarowych ,to nie patrz na to) , nastepna Bitwy Warszawskiej i Banacha.na banacha w prawo w zwirki i Wigury ,zreszta sa znaki informujace do lotniska _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Witam, hmm chyba wiem o którą ci chodzi.Co prawda nie wiem jak kto ją śpiewa w wersji techno ale wiem że w oryginale nazywała się Young Folks bodajże przez Petera Bjorna śpiewana. Teraz to co radio leci to przeróbka tego ale co do dokładniejszych informacji to hmm raczej nie pomogę. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
:D no też dziękuje! :D
|
|
fantastyczny temat jak na to forum, jestem pełen podziwu, zapraszam kologo na cowieczorne spotkania klubu AC Łomża na parking pod Gośkę, dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Tez tak mysle kiernek :) Tylko Łks i tak zostanie :)
|
|
mieszkam od paru lat w warszawie i często jeżdżę do łomży, przed centrum handlowym M1 należy skręcić w prawo na trasę toruńską, trasą jedzie się szmat drogi, dalej trasa przechodzi w aleję prymasa tysiąclecia i aleją jedzie się aż do ronda zesłańców syberyjskich, przez rondo prosto w ulicę bitwy warszawskiej 1920 r, dalej przecina się tory tramwajowe na grójeckiej i jedzie się ulicą banacha, za szpitalem klinicznym na banacha skręca się w prawo w żwirki i wigury i prościutko do samego końca, na lotnisko
|
|
i najpierw naucz sie po angielsku pisac
|
|
poza tym nie wiem, czy widziales jak teraz wyglada most slasko-dabrowski. dla osobowek jest jeden pas, reszta dla komunikacji miejskiej, takze remont alei zielenieckiej skonczyl sie juz daaaaawno. Jedyny problem to poniatowszczak.
|
|
no proste przecież to Polska - Róbta, co chceta i z kim chceta- czy jak to tam się pisze :)
|
|
kkaska007 ty się tu nie wymądrzaj tylko byś pomogła chłopakowi! A jeżeli nie umiesz pomóc to się wcale nie odzywaj!
|
|
ale więcej tych ładnych... :P
|
|
Trasa torunska stanowczo. Tylko uwaga, przed samym lotniskiem czesto stoi policja, wiec sie nie rozpedzaj! pozdrawiam koszmitka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |