czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO wprowadziło w błąd mówiąc o rezygnacji z outdooru

antyred, chyba sobie żartujesz, większość tirów leci na wawkę i odbija na rondzie z Wojska Polskiego w Poznańską. Na Ostrołękę też biją, ale nie tylko, więc nie masz racji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO wprowadziło w błąd mówiąc o rezygnacji z outdooru

Z tego, co zaobserwowałem, takie mini spotkanka odbywają się właśnie pod Gośką, na Starym Dworcu, obok Kurpiewskiego, czasem na Fadomie, ale to są grupki znajomych, którzy ustawiają się pogadać.

Nie ma takiego spotu z prawdziwego zdarzenia. Byliby chętni? Tutaj nie ma dużo do organizowania, poprostu trzeba najpierw zebrać listę chętnych i ustalić miejsce, czas i już.

Zróbmy tak: wpisujcie się na listę po kolei, kopiując wcześniej zapisanych i dopisując siebie.

Lista chętnych:

1. makmarc
2.

kacperek89 to prawda że to nie zgodne z konstytucją??

odczepcie się od mojej ortogafii poprostu taki już jestem a nad ortografią to już pracowałem pracuje i bendę pracował a to i tak nie pomaga

otwarcie igrzysk polonijnych - wiem bo tam będe

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

wilsonnfl: wpisz poprawny link. ahcialem zajrzec zobaczyc co masz tam ciekawego

the thruth tracker

Ptysiu80: nice fotka. widac wyrazie glupote drogowcow :D wiesz moze skad jest te zdjecie? przypadkiem nie fotomontaż:>

Łukasz1984 też tej nuty szukam :D
Na stronie w esce patrzyłem nie ma.
Nuta jest naprawdę fajna.

tomek z lomzy nasz nauczyciel od przysposobienia obronnego czytal nam fragment konstytucjo odnosnie tego wlasnie postanowienia. wynikalo jednocznacznie ze jest to niezgodne ale nikt tego nie przestrzega ...

fajna sprawa.. tylko gdybym nie musiała wyjezdzac do pracy zagranice bym sie skusiła:p

the thruth tracker

a mam takie pytanie to jak sa organizowane kjs w lomzy czemu nikt sie nie pojawi na wet kibiców mozna na palcach policzyc

kurcze moze slabe info bylo dane, trzeba w sierpniu rozdmuchac temat bo mi to nawet jezdzic sie odechciewa jak tylko kilka osob przyjdzie popatrzeć...
takze zapiszcie w kalendarze

19 sierpień 2007 - III Runda Otwartych Mistrzostw Automobilklubu Łomżyńskiego KJS BRD

hej
mam posbe znacie moze dobrego ortodonte z łomzy? i szybkiego- bo zalezy mi na czasie, chce strasznie szybko założyc aparat;P

dzieki za odp..

torunska , kieruj sie kierunkiem Wroclaw-krakow dla osobowych caly czas prosto (sa znaki takze dla ciezarowych ,to nie patrz na to) , nastepna Bitwy Warszawskiej i Banacha.na banacha w prawo w zwirki i Wigury ,zreszta sa znaki informujace do lotniska

the thruth tracker

Witam, hmm chyba wiem o którą ci chodzi.Co prawda nie wiem jak kto ją śpiewa w wersji techno ale wiem że w oryginale nazywała się Young Folks bodajże przez Petera Bjorna śpiewana. Teraz to co radio leci to przeróbka tego ale co do dokładniejszych informacji to hmm raczej nie pomogę. Pozdrawiam

Treść jest ukryta

:D no też dziękuje! :D

fantastyczny temat jak na to forum, jestem pełen podziwu, zapraszam kologo na cowieczorne spotkania klubu AC Łomża na parking pod Gośkę,

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Tez tak mysle kiernek :)

Tylko Łks i tak zostanie :)

mieszkam od paru lat w warszawie i często jeżdżę do łomży, przed centrum handlowym M1 należy skręcić w prawo na trasę toruńską, trasą jedzie się szmat drogi, dalej trasa przechodzi w aleję prymasa tysiąclecia i aleją jedzie się aż do ronda zesłańców syberyjskich, przez rondo prosto w ulicę bitwy warszawskiej 1920 r, dalej przecina się tory tramwajowe na grójeckiej i jedzie się ulicą banacha, za szpitalem klinicznym na banacha skręca się w prawo w żwirki i wigury i prościutko do samego końca, na lotnisko

i najpierw naucz sie po angielsku pisac

poza tym nie wiem, czy widziales jak teraz wyglada most slasko-dabrowski. dla osobowek jest jeden pas, reszta dla komunikacji miejskiej, takze remont alei zielenieckiej skonczyl sie juz daaaaawno. Jedyny problem to poniatowszczak.

no proste przecież to Polska - Róbta, co chceta i z kim chceta- czy jak to tam się pisze :)

kkaska007 ty się tu nie wymądrzaj tylko byś pomogła chłopakowi!
A jeżeli nie umiesz pomóc to się wcale nie odzywaj!

ale więcej tych ładnych... :P

Trasa torunska stanowczo.
Tylko uwaga, przed samym lotniskiem czesto stoi policja, wiec sie nie rozpedzaj!

pozdrawiam
koszmitka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org