Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żydzi- pilni uczniowie Hitlera... |
Spytajcie Świadków Jehowy :) Oni na pewno wiedzą takie rzeczy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żydzi- pilni uczniowie Hitlera... |
Karol Borawski na pewno go zna zadzwoń i się dowiedz , bo dokładnego programu to ja niestety nie znam ;)
|
|
I to i to... Teraz zacznął się poszukiwania pewnie ;-)
|
|
oferta poważna? hahahahahahah ;p to nie sex strona, albo sponsoring.pl ;]
|
|
Jesteś stałym uzytkownikiem tego forum i wiesz co ... byś sie wstydził taki temat zakładać ! Bimbo !
|
|
jest cień nadziei. miłej i owocnej pracy życzę.
|
|
Czy ktos z Was zwrocil moze uwage ze gdy nastepuje przerwa na reklame w w/w stacji zajawka przewdstawia pole makowe w pogodny dzien. Ciekawe co autorzy mieli na mysli?... pozdr
|
|
ale jaja z 4lomza robia sie oferty matrymonialne :P
|
|
bym cos napisal ale jeszce mnie skasuja jak 3 poprzednie posty;/ Bimbo !
|
|
KrzyzaK: "2. Linux Suse - jedyny problem był z kodekami, których musiałem poszukać w necie i wszystkie po kolei instalować," -jest to wfekt poszanowania roszczen patentowych. We wczesniejszych wersjach nie bylo takich problemow. Novell zdecydowal sie, ze trzeba zostawic te sprawe do decyzji uzytkownikom, bo nastawiali sie rowniez na sprzedaz w USA " i autamatycznie nie zamontowało mi partycji windows-owych co też musiałem zrobić ręcznie, reszta sterowników była w systemie i zainstalowało się automatycznie." -? nie wiem co robiles w trakcie instalacji, ale to dziala standardowo w systemie. Od ilus tam wersji wstecz. "Też muszę zrobić sobie samoinstalującą płytkę, bo wybór pakietów mnie strasznie wkurza:/" -ja sie w to nie bawie, instaluje grupami. Masz 5 mozliwosci doboru zestawu aplikacji podczas instalacji Nie wiem co ty tam kombinowales, standardowa instalacja zajmuje od 15 minut. do pol godziny. Zakladam ze instalacji pakietu office w windowsach nie wliczyles w czas instalacji?:>> "Co do kodeków: zrobiłem samoinstalującą płytkę i mi standardowo wrzuca ffdshow w windowsie." Masz na mysli obraz dysku? Przywracanie kopii zapasowej to nie instalacja systemu. "A do Suska jakich kodeków używasz ???? Bo ja musze pare rzeczy zainstalować, żeby wszystko ok działało." Instaluje z packmana automat, online i samo znajduje i zalatwia wszystkie poqwiazania. Standardowo instaluje MPLAYER + XINE i wszystkie kodeki z repozytorium. Wszystko mi dziala. moje repozytorium do wszystkich kodekow (dodaj w YAST jako URL): http://packman.mirrors.skynet.be/pub/packman/suse/10.2/ -wszystko mi dziala ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Autor: Wafel (---.nyc.res.rr.com) Data: 16-06-07 04:30 a.. juz sie nie bede wtracal, ale tylko zapytam, czemu wlasciwie brak wiedzy o dostepnych pod linuxa programach, ma osmieszac ????" Nie brak wiedzy was osmiesza tylko to, ze nie znajac sie wymadrzacie sie na temat linuxa i szerzycie jakies tam mity. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak ktos zna to nie powie, bo zaraz sie nalezie gowniarzy i zupelnie nie zwiazanych z tym gapiow. Bimbo !
|
|
- ...NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY - ...juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku - Nie znam sie na telefonach (...) Podobno przez IMEI mozna zablokowac ;] No i co widzisz w tym ***** dziwnego?! Pierwsze zdanie napisalem zanim zgloszono kradzież telefonu!!Później moja dziewczyna poszła do orange powiedziała co i jak i mówili ,że kom jest już ZABLOKOWANY!! A następnie,Wy..wielcy znawcy telefonów komórkowych pisaliście,że można łatwo taki telefon odblokować więc napisałem co na ten temat wiem :] Pomysl trochę ,czasem dobrze to robi:) A gdyby Twojej dziewczynie zdarzyła się taka sytuacja nie wkurwiłbyś się?! Wątpie.
|
|
Do Wombat---> naprawdę żenująca jest Twoja wiedza o zarobkach lekarzy, najpier piszesz że zarabiają po 5-7 tyś, później drastycznie obcinasz ich zarobki o połowę....a na koniec komentujesz onomatopeję!!!!Szczyt inteligencji! :) Mnie pozostaje jedynie pozostawienie tego bez komentarza.....tylko co do zarobków lekarzy taka mała dygresja-zastępca ordynatora pracujący w ŁOMŻY w najlepszym miesiącu po morderczej pracy zarobił 1,900zł! Ale to się robi niesmaczne..........więc na tym kończę..... Pozdrowiam :)
|
|
wolę dopłacić 100zł i nie mieć wszystkiego na swojej głowie. Wszystko już ustalone, na miejscu. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To powiedz coś więcej. Co to za program. Jaki masz windows... No jak najwięcej.... Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
ahhhchoelra nie mogą zamknąć, czekam od 2 lat na dowod by wreszcie móc kupic tam piwo, a gdy ten już blisko, ZAMKNĄ MJE CZESIA!!! paranoja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |