poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Żydzi- pilni uczniowie Hitlera...

Spytajcie Świadków Jehowy :) Oni na pewno wiedzą takie rzeczy :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Żydzi- pilni uczniowie Hitlera...

Karol Borawski na pewno go zna zadzwoń i się dowiedz , bo dokładnego programu to ja niestety nie znam ;)

I to i to... Teraz zacznął się poszukiwania pewnie ;-)

oferta poważna? hahahahahahah ;p to nie sex strona, albo sponsoring.pl ;]

Jesteś stałym uzytkownikiem tego forum i wiesz co ... byś sie wstydził taki temat zakładać !

Bimbo !

jest cień nadziei. miłej i owocnej pracy życzę.

Czy ktos z Was zwrocil moze uwage ze gdy nastepuje przerwa na reklame w w/w stacji zajawka przewdstawia pole makowe w pogodny dzien. Ciekawe co autorzy mieli na mysli?...

pozdr

ale jaja z 4lomza robia sie oferty matrymonialne :P

bym cos napisal ale jeszce mnie skasuja jak 3 poprzednie posty;/

Bimbo !

KrzyzaK:

"2. Linux Suse - jedyny problem był z kodekami, których musiałem poszukać w necie i wszystkie po kolei instalować,"

-jest to wfekt poszanowania roszczen patentowych. We wczesniejszych wersjach nie bylo takich problemow. Novell zdecydowal sie, ze trzeba zostawic te sprawe do decyzji uzytkownikom, bo nastawiali sie rowniez na sprzedaz w USA

" i autamatycznie nie zamontowało mi partycji windows-owych co też musiałem zrobić ręcznie, reszta sterowników była w systemie i zainstalowało się automatycznie."

-? nie wiem co robiles w trakcie instalacji, ale to dziala standardowo w systemie. Od ilus tam wersji wstecz.

"Też muszę zrobić sobie samoinstalującą płytkę, bo wybór pakietów mnie strasznie wkurza:/"
-ja sie w to nie bawie, instaluje grupami. Masz 5 mozliwosci doboru zestawu aplikacji podczas instalacji

Nie wiem co ty tam kombinowales, standardowa instalacja zajmuje od 15 minut. do pol godziny.

Zakladam ze instalacji pakietu office w windowsach nie wliczyles w czas instalacji?:>>

"Co do kodeków: zrobiłem samoinstalującą płytkę i mi standardowo wrzuca ffdshow w windowsie."

Masz na mysli obraz dysku? Przywracanie kopii zapasowej to nie instalacja systemu.

"A do Suska jakich kodeków używasz ???? Bo ja musze pare rzeczy zainstalować, żeby wszystko ok działało."

Instaluje z packmana automat, online i samo znajduje i zalatwia wszystkie poqwiazania. Standardowo instaluje MPLAYER + XINE i wszystkie kodeki z repozytorium. Wszystko mi dziala.

moje repozytorium do wszystkich kodekow (dodaj w YAST jako URL):

http://packman.mirrors.skynet.be/pub/packman/suse/10.2/
-wszystko mi dziala
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Autor: Wafel (---.nyc.res.rr.com)
Data: 16-06-07 04:30

a.. juz sie nie bede wtracal,
ale tylko zapytam, czemu wlasciwie brak wiedzy o dostepnych pod linuxa programach, ma osmieszac ????"

Nie brak wiedzy was osmiesza tylko to, ze nie znajac sie wymadrzacie sie na temat linuxa i szerzycie jakies tam mity.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jak ktos zna to nie powie, bo zaraz sie nalezie gowniarzy i zupelnie nie zwiazanych z tym gapiow.

Bimbo !

- ...NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY
- ...juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku
- Nie znam sie na telefonach (...) Podobno przez IMEI mozna zablokowac ;]
No i co widzisz w tym ***** dziwnego?! Pierwsze zdanie napisalem zanim zgloszono kradzież telefonu!!Później moja dziewczyna poszła do orange powiedziała co i jak i mówili ,że kom jest już ZABLOKOWANY!! A następnie,Wy..wielcy znawcy telefonów komórkowych pisaliście,że można łatwo taki telefon odblokować więc napisałem co na ten temat wiem :] Pomysl trochę ,czasem dobrze to robi:) A gdyby Twojej dziewczynie zdarzyła się taka sytuacja nie wkurwiłbyś się?! Wątpie.

Do Wombat--->

naprawdę żenująca jest Twoja wiedza o zarobkach lekarzy, najpier piszesz że zarabiają po 5-7 tyś, później drastycznie obcinasz ich zarobki o połowę....a na koniec komentujesz onomatopeję!!!!Szczyt inteligencji! :)
Mnie pozostaje jedynie pozostawienie tego bez komentarza.....tylko co do zarobków lekarzy taka mała dygresja-zastępca ordynatora pracujący w ŁOMŻY w najlepszym miesiącu po morderczej pracy zarobił 1,900zł!

Ale to się robi niesmaczne..........więc na tym kończę.....

Pozdrowiam :)

wolę dopłacić 100zł i nie mieć wszystkiego na swojej głowie.
Wszystko już ustalone, na miejscu.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

To powiedz coś więcej. Co to za program. Jaki masz windows... No jak najwięcej....

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

ahhhchoelra nie mogą zamknąć, czekam od 2 lat na dowod by wreszcie móc kupic tam piwo, a gdy ten już blisko, ZAMKNĄ MJE CZESIA!!! paranoja.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org