Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura forum... |
Mam do ODDANIA ślicznego 2-miesięcznego szczeniaka. Rasa- mieszaniec. Płeć- suczka. Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać na meila : 4irbis4@wp.pl. Popytajcie znajomych, w przeciwnym razie pojdzie do schroniska.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura forum... |
biernak15@interia.pl jakieś foto daj i jak duży urośnie??
|
|
projekt już jest: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10538 w sumie najlepiej na zdjęciach pomnik sie prezentuje na farnej, ale gdyby tak fontanne zrobić na placu czerwonym i do tego pomnik, to by było lux! :) Bimbo !
|
|
siebie oddaj do schrosniska! zapewniam cie ze to najgorsze co moze byc, zapewniam cie ze bylby ci bardziej wdzieczny jesli bys go uspala niz do schorniska oddala nie masz serca;/ moze ci sie nic nie stanie jak go jeszcze troche potrzymasz sama mialam ten problem i znalazla sie pani ktora wziela suczke szczeniaka ale za nic w swiecie bym jej do schorniska nie oddala...
|
|
nie gazelo nie zgodzę się czy lampka koniaku do deseru po objedzie to nałóg ? czy dobre cygaro po dobrej kolacji to nałóg ? picie i picie jak również palenie i palenie to duża różnica pozdrawiam
|
|
4 tygodnie gipsu i rehabilitacja. Raczej nie będzie grał do końca rundy. Trzeba tego sędziego oskarżyć i z kasy wydoić.
|
|
czy w lomzy sa organizowane kursy szybkiego czytania i jakie sa ich efekty?
|
|
Apeluję do kibiców, którzy są przeciwni budowie obwodnicy przez dolinę Rospudy aby przyszli na mecz z wpiętymi zielonymi wstążeczkami. Pokażemy między innymi w ten sposób co sądzimy o poczynaniach władz województwa tzw. podlaskiego dot. nie tylko obwodnicy ale również ich stosunku do Łomży.
|
|
Kumpel ma na zbyciu 512mb odezwoj sie na gg 7889552
|
|
po pierwsze flaga Jagi to "Niezależnie co się zdarzy, Jaga wita gospodarzy" czyli nie gadaj tu, że byli dla nas mili czy cos. I spiewali"ŁKS, ŁKS" weź uszy przemyj... Po drugie, ludzie opisujecie mecz na żywo sprzed telewizorów i teksty w stylu "tylko nam zamknastadion to..., banda idiotów" Co was obchdozi co ze stadionem zrobią? W domu siedzą, na mece nie chodzą, a o stadion sie martwią... NIE podoba sie wam młyn i wszystko co na nim sie dzieje to po drugiej stronie macie piknik mozecie tam siedziec i nikt was do dopingu nie zmusza...
|
|
Obchodzi na przyklad to, ze pieniadze mozna wydac na rozne cele. Nie koniecznie na cos, czego beneficjent nawet nie doceni. Po co wyrzucac kase w bloto? rudy błazen z druhem
|
|
Z telefonu skorzystam, dziękuję. A co do rad praktycznych - to co prawda z klawiaturą radze sobie doskonale, to jednak pralka jest dla mnie zagadką....
|
|
A Ty Newbie nie bądź szerszy od koszuli ;)
|
|
Niestety pod wpływem silnego wzburzenia nie panujemy nad tym co mowimy,warto wiec miec w zanadrzu słowo "przepraszam" :)
|
|
Counter Strike Source?? Czy jak kupię orgnalna tą grę to bedę mógł grać na tym steamie w counter strike 1.6?? CZy tyko w SOurce ??
|
|
Do ekonoma nie jest aż tak trudno się dostać. A jeśli chodzi o technikum, to osobiście niepolecałbym. Przedmioty są takie jak w liceum, ale jeśli dochodzą praktyki, to moze brakować czasu na naukę. A poza tym utarło się tak, że najlepsi idą do liceów. Trzy pierwsze (I,II,III) są godne polecenia. Zresztą zależy na jakich nauczycieli się trafi. Co do liceów w zespołach szkół, to niemiałbym zaufania do takowych. A zatem chcesz dobrze zdać maturę i ksztalcić się dalej, to tylko w liceum ;) Sorry Virginia za tamtą uwagę, ale tak spojrzałem i mnie to "ubodło", więc napisałem ;)
|
|
Bylo minelo. Kibice nawet nie wtargneli na boisko. Nie bylo bezposredniego zagrozenia sedziow i pilkarzy - wiec nie ma problemu i sensacji. Doping bez komentarza, ale wiadomo derby rzadza sie swoimi prawami. Delta to amatorstwo w pelnym wymiarze, a caly hehehe jej profesjonalizm to demonstracja sily - ZOMO. Co do zarzadu, to moze ktos w koncu powie, ze mieli jaja wystawiajac pomimo ciezkiej sytuacji i ogolnej pogardy - ŁKS do rozgrywek II ligi. Udalo im sie utrzymac na powierzchni tonacy okret - chociaz stary kapitan juz dawno sie ewakuowal....I po derbach...po dyskusji...
|
|
eee peter żebraku obudź sie bo majaczysz nic nie usprawiedliwi faktu, że działacze nie pozwolili SWOIM kibicom na SWOIM stadionie wywiesić SWOICH barw, w taki sposób jak to ma się w zwyczaju na WSZYSTKICH polskich stadionach. mimo WCZEŚNIEJSZYCH SPOTKAŃ I USTALEŃ. tym bardziej, że był to mecz DERBOWY to tak jakby ADALL nie mógł sobie pojeździć swoim samochodem po jego publicznej drodze, bo DELTA ma taki kaprys.
|
|
Alehandra.Kończysz I liceum i piszesz "żadko".Litośći!
|
|
|
niech Łomżyńska policja wprowadzi zakazy stadionowe dla każdego złapanego na wykroczeniach na stadionie. szybciutko odsiejemy ziarno od plew i na młynie zostaną Ci co chcą naprawdę pomóc klubowi
|
|
Van_Loosen, ty chyba nigdy nie widziałeś schematu działań policji, mówisz że za każde przewinienie wyłapywać i dawać zakazy stadionowe, a ja ci powiem że policja w razie jakiejś awantury wyłapuje zazwyczaj ludzi którzy najmniej mieli do czynienia z zaistniałą sytuacją, bo przecież tak jest łatwiej zapełnić policyjne statystyki...
|
|
Witam!! Bardzo dziekuję za odpowiedż.Lepiej to wiedzieć przed podjęciem nauki w tym studium. Jeżeli tak to wygląda to nie zdecyduję się na tę szkołę.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
|
|
TERI dziekuje za wyrazy uznania, az mi sie milo zrobilo. Dlugo siedzialas nad slownikiem zeby to napisac ? Wiesz co to jest kryptoreklama, wiesz co to jest regulamin forum ? eot.
|
|
duzy usuwasz gry po 24h ? :D Daj spokój... to po co wogle ściągać.
|
|
Jest kilka tematów na tym forum dotyczących lekarzy. Jeszcze żaden z lekarzy z wyjątkiem niejakiego Marcina123 nie wypowiedział się co do swojego majątku. Może któryś z Panów doktorów w końcu powie skąd ? - Piękny dom, auto, żona swoje auto, ( wiem osobiście u którego z Panów doktorów znajduje się pod domem ( tak, pod domem, w podpiwniczeniu! Osobiście widziałem ) basen, jeśli zajdzie potrzeba to podam adres, gdzie znajduje się ten dom. Skąd, wielokrotnie nie jednego z Was dziecko posiada własne mieszkanie i samochód również ( zarobiło na truskawkach zapewne )?! Wypowiedźcie się skąd to wszystko macie? Z tych marnych waszym zdaniem pensji? Z łapówek? Już w którymś z tematów to pytanie stawiałem, niestety niejaki Marcin123 coś tam wymijająco wystukał. Zapewne zaraz i tu się odezwą tacy, którzy to będą twierdzić, że nie mają pięknej chaty, żona nie ma auta, a i nie znam takiego lekarza, który by miał. Pytanie to nie jest podyktowane zazdrością, ale ciekawością, z czego to posiadacie takie majątki, za co stać was jeździć na zagraniczne urlopy, m.in na narty do Austrii ( o Zakopanem nie piszę nawet - wstyd ), morze itp. Już wiem jakię będą ( o ile będą ). Heh, tak, takie teksty się pojawią. Kasy fiskalne dla Was, koniowały to dobry pomysł!
|
|
Zwolnijcie się, zróbcie miejsca innym, którzy przyjdą za te same pieniądze!!! Myślę, że tacy są, czekają tylko na wasze odejście.
|
|
gówno jak każda nokia
|
|
maciek1990: nie sprzeczaj sie 8Mbit to 8192kbit; 1kb = 1024b 1Mb = 1024kb Jest to celowy haczyk szczególnie popularny wśród producentów dysków twardych. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |