poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cenzura forum...

Mam do ODDANIA ślicznego 2-miesięcznego szczeniaka. Rasa- mieszaniec. Płeć- suczka.
Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze pisać na meila : 4irbis4@wp.pl.
Popytajcie znajomych, w przeciwnym razie pojdzie do schroniska.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cenzura forum...

biernak15@interia.pl jakieś foto daj i jak duży urośnie??

projekt już jest:
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10538

w sumie najlepiej na zdjęciach pomnik sie prezentuje na farnej, ale gdyby tak fontanne zrobić na placu czerwonym i do tego pomnik, to by było lux! :)

Bimbo !

siebie oddaj do schrosniska! zapewniam cie ze to najgorsze co moze byc, zapewniam cie ze bylby ci bardziej wdzieczny jesli bys go uspala niz do schorniska oddala nie masz serca;/ moze ci sie nic nie stanie jak go jeszcze troche potrzymasz sama mialam ten problem i znalazla sie pani ktora wziela suczke szczeniaka ale za nic w swiecie bym jej do schorniska nie oddala...

nie gazelo nie zgodzę się
czy lampka koniaku do deseru po objedzie to nałóg ?
czy dobre cygaro po dobrej kolacji to nałóg ?
picie i picie jak również palenie i palenie to duża różnica
pozdrawiam

4 tygodnie gipsu i rehabilitacja. Raczej nie będzie grał do końca rundy.
Trzeba tego sędziego oskarżyć i z kasy wydoić.

czy w lomzy sa organizowane kursy szybkiego czytania i jakie sa ich efekty?

Apeluję do kibiców, którzy są przeciwni budowie obwodnicy przez dolinę Rospudy aby przyszli na mecz z wpiętymi zielonymi wstążeczkami. Pokażemy między innymi w ten sposób co sądzimy o poczynaniach władz województwa tzw. podlaskiego dot. nie tylko obwodnicy ale również ich stosunku do Łomży.

Kumpel ma na zbyciu 512mb odezwoj sie na gg 7889552

po pierwsze flaga Jagi to "Niezależnie co się zdarzy, Jaga wita gospodarzy" czyli nie gadaj tu, że byli dla nas mili czy cos. I spiewali"ŁKS, ŁKS" weź uszy przemyj...
Po drugie, ludzie opisujecie mecz na żywo sprzed telewizorów i teksty w stylu "tylko nam zamknastadion to..., banda idiotów" Co was obchdozi co ze stadionem zrobią? W domu siedzą, na mece nie chodzą, a o stadion sie martwią...

NIE podoba sie wam młyn i wszystko co na nim sie dzieje to po drugiej stronie macie piknik mozecie tam siedziec i nikt was do dopingu nie zmusza...

Obchodzi na przyklad to, ze pieniadze mozna wydac na rozne cele. Nie koniecznie na cos, czego beneficjent nawet nie doceni. Po co wyrzucac kase w bloto?

rudy błazen z druhem

Z telefonu skorzystam, dziękuję.
A co do rad praktycznych - to co prawda z klawiaturą radze sobie doskonale, to jednak pralka jest dla mnie zagadką....

A Ty Newbie nie bądź szerszy od koszuli ;)

Niestety pod wpływem silnego wzburzenia nie panujemy nad tym co mowimy,warto wiec miec w zanadrzu słowo "przepraszam" :)

Counter Strike Source?? Czy jak kupię orgnalna tą grę to bedę mógł grać na tym steamie w counter strike 1.6?? CZy tyko w SOurce ??

Do ekonoma nie jest aż tak trudno się dostać. A jeśli chodzi o technikum, to osobiście niepolecałbym. Przedmioty są takie jak w liceum, ale jeśli dochodzą praktyki, to moze brakować czasu na naukę. A poza tym utarło się tak, że najlepsi idą do liceów. Trzy pierwsze (I,II,III) są godne polecenia. Zresztą zależy na jakich nauczycieli się trafi. Co do liceów w zespołach szkół, to niemiałbym zaufania do takowych. A zatem chcesz dobrze zdać maturę i ksztalcić się dalej, to tylko w liceum ;)

Sorry Virginia za tamtą uwagę, ale tak spojrzałem i mnie to "ubodło", więc napisałem ;)

Bylo minelo. Kibice nawet nie wtargneli na boisko. Nie bylo bezposredniego zagrozenia sedziow i pilkarzy - wiec nie ma problemu i sensacji. Doping bez komentarza, ale wiadomo derby rzadza sie swoimi prawami. Delta to amatorstwo w pelnym wymiarze, a caly hehehe jej profesjonalizm to demonstracja sily - ZOMO. Co do zarzadu, to moze ktos w koncu powie, ze mieli jaja wystawiajac pomimo ciezkiej sytuacji i ogolnej pogardy - ŁKS do rozgrywek II ligi. Udalo im sie utrzymac na powierzchni tonacy okret - chociaz stary kapitan juz dawno sie ewakuowal....I po derbach...po dyskusji...

eee peter żebraku obudź sie bo majaczysz

nic nie usprawiedliwi faktu, że działacze nie pozwolili SWOIM kibicom na SWOIM stadionie wywiesić SWOICH barw, w taki sposób jak to ma się w zwyczaju na WSZYSTKICH polskich stadionach. mimo WCZEŚNIEJSZYCH SPOTKAŃ I USTALEŃ. tym bardziej, że był to mecz DERBOWY

to tak jakby ADALL nie mógł sobie pojeździć swoim samochodem po jego publicznej drodze, bo DELTA ma taki kaprys.

Alehandra.Kończysz I liceum i piszesz "żadko".Litośći!

było głośno o tym, fotki z przed paru lat tego "zalewu":
http://lomza.republika.pl/zalew/

niech Łomżyńska policja wprowadzi zakazy stadionowe dla każdego złapanego na wykroczeniach na stadionie.

szybciutko odsiejemy ziarno od plew i na młynie zostaną Ci co chcą naprawdę pomóc klubowi

Van_Loosen, ty chyba nigdy nie widziałeś schematu działań policji, mówisz że za każde przewinienie wyłapywać i dawać zakazy stadionowe, a ja ci powiem że policja w razie jakiejś awantury wyłapuje zazwyczaj ludzi którzy najmniej mieli do czynienia z zaistniałą sytuacją, bo przecież tak jest łatwiej zapełnić policyjne statystyki...

Witam!!
Bardzo dziekuję za odpowiedż.Lepiej to wiedzieć przed podjęciem nauki w tym studium. Jeżeli tak to wygląda to nie zdecyduję się na tę szkołę.Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.

TERI dziekuje za wyrazy uznania, az mi sie milo zrobilo. Dlugo siedzialas nad slownikiem zeby to napisac ? Wiesz co to jest kryptoreklama, wiesz co to jest regulamin forum ?

eot.

duzy usuwasz gry po 24h ? :D
Daj spokój... to po co wogle ściągać.

Jest kilka tematów na tym forum dotyczących lekarzy. Jeszcze żaden z lekarzy z wyjątkiem niejakiego Marcina123 nie wypowiedział się co do swojego majątku. Może któryś z Panów doktorów w końcu powie skąd ? - Piękny dom, auto, żona swoje auto, ( wiem osobiście u którego z Panów doktorów znajduje się pod domem ( tak, pod domem, w podpiwniczeniu! Osobiście widziałem ) basen, jeśli zajdzie potrzeba to podam adres, gdzie znajduje się ten dom. Skąd, wielokrotnie nie jednego z Was dziecko posiada własne mieszkanie i samochód również ( zarobiło na truskawkach zapewne )?! Wypowiedźcie się skąd to wszystko macie? Z tych marnych waszym zdaniem pensji? Z łapówek? Już w którymś z tematów to pytanie stawiałem, niestety niejaki Marcin123 coś tam wymijająco wystukał. Zapewne zaraz i tu się odezwą tacy, którzy to będą twierdzić, że nie mają pięknej chaty, żona nie ma auta, a i nie znam takiego lekarza, który by miał. Pytanie to nie jest podyktowane zazdrością, ale ciekawością, z czego to posiadacie takie majątki, za co stać was jeździć na zagraniczne urlopy, m.in na narty do Austrii ( o Zakopanem nie piszę nawet - wstyd ), morze itp. Już wiem jakię będą ( o ile będą ). Heh, tak, takie teksty się pojawią. Kasy fiskalne dla Was, koniowały to dobry pomysł!

Zwolnijcie się, zróbcie miejsca innym, którzy przyjdą za te same pieniądze!!! Myślę, że tacy są, czekają tylko na wasze odejście.

gówno jak każda nokia

maciek1990: nie sprzeczaj sie
8Mbit to 8192kbit;

1kb = 1024b
1Mb = 1024kb

Jest to celowy haczyk szczególnie popularny wśród producentów dysków twardych.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org