Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powódż -efekt zaniedbań wszystkich polityków |
szanowny Panie kolego jakby każdy kapłan musiał zapłacić składki na swoje emerytury, podatek od darowizn na cele kultu, podatek od tego co dostaje za pogrzeb, ślub, chrzest i na tacę, to chyba jednak nie starczyło by budowanie kościołów? jednak jak za to wszystko PŁACI społeczeństwo to się znajdą pieniążki na kościoły, ziemię od ARIMR, żeby brac dopłaty z UE, itp.. a z ambon dało się słyszeć , że unia jest be..... unia be, ale pieniążki do rączki są cacy taki mamy kler - gęba pełna frazesów i zero skrupułów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powódż -efekt zaniedbań wszystkich polityków |
Czy w Łomży można kupić gry do Playstation Portable ? Jak tak to gdzie ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chamskie jest te wciskanie moherowego kitu ludziom mieczkoś997: boisz się o dzieci, gdy zobaczą tą panią z billboardu - a co z milionami dzieci, która co rok na wszystkich plażach świata widzą skromniej ubrane panie? co z milionami, które w TV oglądają np "Słoneczny patrol" ? czy jakieś dziecko ma skrzywioną psychę od "Słonecznego patrolu" i przebywania na plaży?
|
|
ja mam fajna ksiazke...porobie pare fotek i bedzie ok:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Nie po to się tu sprowadziłam blisko rok temu, żeby teraz opuszczać to Miasto, nawet na specjalne zaproszenie E=mc2 :). Autor: kostol (---.lomza.mm.pl) Data: 22-05-07 19:39 A mi się tu bardzo podoba!!! Jeszcze zęby unormowały się ceny mieszkań i byłoby super. Tak czytam, czytam i nie wiem, czy dlatego jest tu tak fajnie, że zęby Ci się unormowały w Łomży, czy...aaaa ić! Bimbo
|
|
Tak już się przyjęło, że w reklamie wykorzystuje się piękne dziewczyny. W tej nie widzę nic złego, to tylko gra na skojarzeniach. Nie podoba mi się natomiast jak w reklamie proszku XXX pani dostaje orgazmu widząc "jakie to białe" To jest przegięcie. A w tym przypadku przegięciem jest protest przeciw takiej reklamie.
|
|
BP Zbych
|
|
Zadam pytanie, które w roku 80' zadał Laskowik zgromadzonej publiczności: "Ludzie, czy Wy wiecie jeszcze chociaż, jak się normalnie kupuje?" Nie mamy porządnego centrum handlowego, nie mamy hipermarketów, nie mamy nic w Łomży.
|
|
A tak dla przypomnienia tym lekarzom , którzy już zapomnieli lub w d...ie mają: "Przyrzeczenie Lekarskie ] Tekst Przyrzeczenia Lekarskiego (obowiązujący w Polsce) Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam: * Obowiązki te sumiennie spełniać; * Służyć życiu i zdrowiu ludzkiemu; * Według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc bez żadnych różnic, takich jak: rasa, religia, narodowość, poglądy polityczne, stan majątkowy i inne, mając na celu wyłącznie ich dobro i okazując należny im szacunek; * Nie nadużywać ich zaufania i dochować tajemnicy lekarskiej nawet po śmierci chorego; * Strzec godności stanu lekarskiego i niczym jej nie splamić, a do kolegów lekarzy odnosić się z należną im życzliwością, nie podważając zaufania do nich, jednak postępując bezstronnie i mając na względzie dobro chorych; * Stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić. Przyrzekam to uroczyście!
|
|
Kończ waść wstydu oszczędź!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |