poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powódż -efekt zaniedbań wszystkich polityków

szanowny Panie kolego

jakby każdy kapłan musiał zapłacić składki na swoje emerytury, podatek od darowizn na cele kultu, podatek od tego co dostaje za pogrzeb, ślub, chrzest i na tacę, to chyba jednak nie starczyło by budowanie kościołów?

jednak jak za to wszystko PŁACI społeczeństwo to się znajdą pieniążki na kościoły, ziemię od ARIMR, żeby brac dopłaty z UE, itp..

a z ambon dało się słyszeć , że unia jest be.....

unia be, ale pieniążki do rączki są cacy

taki mamy kler - gęba pełna frazesów i zero skrupułów

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powódż -efekt zaniedbań wszystkich polityków

Czy w Łomży można kupić gry do Playstation Portable ? Jak tak to gdzie ?

Treść jest ukryta

chamskie jest te wciskanie moherowego kitu ludziom

mieczkoś997: boisz się o dzieci, gdy zobaczą tą panią z billboardu - a co z milionami dzieci, która co rok na wszystkich plażach świata widzą skromniej ubrane panie? co z milionami, które w TV oglądają np "Słoneczny patrol" ?

czy jakieś dziecko ma skrzywioną psychę od "Słonecznego patrolu" i przebywania na plaży?

ja mam fajna ksiazke...porobie pare fotek i bedzie ok:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie po to się tu sprowadziłam blisko rok temu, żeby teraz opuszczać to Miasto, nawet na specjalne zaproszenie E=mc2 :).

Autor: kostol (---.lomza.mm.pl)
Data: 22-05-07 19:39

A mi się tu bardzo podoba!!! Jeszcze zęby unormowały się ceny mieszkań i byłoby super.

Tak czytam, czytam i nie wiem, czy dlatego jest tu tak fajnie, że zęby Ci się unormowały w Łomży, czy...aaaa ić!

Bimbo

Tak już się przyjęło, że w reklamie wykorzystuje się piękne dziewczyny.
W tej nie widzę nic złego, to tylko gra na skojarzeniach. Nie podoba mi się natomiast jak w reklamie proszku XXX pani dostaje orgazmu widząc "jakie to białe" To jest przegięcie.
A w tym przypadku przegięciem jest protest przeciw takiej reklamie.

BP

Zbych

Zadam pytanie, które w roku 80' zadał Laskowik zgromadzonej publiczności:

"Ludzie, czy Wy wiecie jeszcze chociaż, jak się normalnie kupuje?"

Nie mamy porządnego centrum handlowego, nie mamy hipermarketów, nie mamy nic w Łomży.

A tak dla przypomnienia tym lekarzom , którzy już zapomnieli lub w d...ie mają: "Przyrzeczenie Lekarskie
] Tekst Przyrzeczenia Lekarskiego (obowiązujący w Polsce)

Przyjmuję z szacunkiem i wdzięcznością dla moich Mistrzów nadany mi tytuł lekarza i w pełni świadomy związanych z nim obowiązków przyrzekam:

* Obowiązki te sumiennie spełniać;
* Służyć życiu i zdrowiu ludzkiemu;
* Według najlepszej mej wiedzy przeciwdziałać cierpieniu i zapobiegać chorobom, a chorym nieść pomoc bez żadnych różnic, takich jak: rasa, religia, narodowość, poglądy polityczne, stan majątkowy i inne, mając na celu wyłącznie ich dobro i okazując należny im szacunek;
* Nie nadużywać ich zaufania i dochować tajemnicy lekarskiej nawet po śmierci chorego;
* Strzec godności stanu lekarskiego i niczym jej nie splamić, a do kolegów lekarzy odnosić się z należną im życzliwością, nie podważając zaufania do nich, jednak postępując bezstronnie i mając na względzie dobro chorych;
* Stale poszerzać swą wiedzę lekarską i podawać do wiadomości świata lekarskiego wszystko to, co uda mi się wynaleźć i udoskonalić.

Przyrzekam to uroczyście!

Kończ waść wstydu oszczędź!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org