Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do adamosxx |
Dobra dzieciaku skończ pisać farmazony i zakładać idiotyczne tematy bo tylko zamęt siejesz. Gdzie jest admin? Zablokować tych pseudokibiców - pestkodłubaczy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do adamosxx |
bueheh 5:0 dla czuubka ;) 'Farmazon - etymologia słowa - z franc. maçon murarz; mason'; -kalka ang. freemason 'wolnomularz' wolnomularz) - dawniej określenie liberała, niedowiarka, wolnomyśliciela, jakobina; gwar. oszust, szalbierz. Także osoba, która wykorzystuje czyjąś bezradność by ją oszukać lub zakpić niej. Obecnie w języku potocznym określenie oznaczające nieprawdziwe lub nieistotne rzeczy; głupstwa, brednie, androny
|
|
zawsze wchodzę na tę stronę, więc zdziwiła mnie niemożność otwarcia strony ŁKSu i forum Jak nie działa jak działa... http://www.lomdynczycy.fora.pl hehe
|
|
mam uważać na siebie? bo co? zza monitora mnie straszysz gnoju jeden z drugim?
|
|
makmarc tak jak Ci pisałem musisz mieć mocne dowody. masz 2 drogi postępowania: 1) wystąpić do administratora drogi czyli ZDM z żądaniem odszkodowania. ZDM na 99% odmówi i sprawę będziesz mógł wnieść do sądu. swoje żadanie musisz poprzeć oceną strat wykonaną najlepiej przez biegłego = kasa 2) udać się prosto do sądu= wpisowe = kasa jak już pisałem Twoim obowiązkiem będzie udowodnienie, że żwir z jezdni uszkodził Ci samochód, a ja nie widzę takiej możliwości. chyba, że masz nagrany film, na którym WIDAĆ jak żwir z jezdni niszczy Ci karoserię sprawa ciężka, dodatkowo jeżeli drogowcy ustawili ograniczenia będziesz musiał wykazać, że nie przekraczałeś prędkości analogicznie jak ktoś jadący przed Tobą za szybko wyrzucał spod kół żwir - wg mnie jedyny dowód to nagranie
|
|
i co Ptysiu wg Ciebie podanie adresu w swoim poście to nie reklama?
|
|
Stalowa Łapo jak to zrobisz, to zniżysz się do "kumpla" poziomu. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lew ... nie no 'ariva' mnie rozbila na calego! wierny kibic sie znalazl. STOP SEZONOWCOM!!!
|
|
Tu nie ma rybbbbb !! Tu nie ma rybbbb!! :P powiedzial kierownik lodowiska :P
|
|
Strona będzie działać od 1 maja. Jak ktoś napisał - przekroczony limit transferu. Jak zwykle po meczach z Jagą...
|
|
Tommek dobrze mówi, polecam też okolice miejscowości Okartowo koło Orzysza.
|
|
Blizej to Biebrza w okolicach Jedwabnego
|
|
Treść jest ukryta
|