piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do adamosxx

Dobra dzieciaku skończ pisać farmazony i zakładać idiotyczne tematy bo tylko zamęt siejesz. Gdzie jest admin? Zablokować tych pseudokibiców - pestkodłubaczy!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do adamosxx

bueheh

5:0 dla czuubka ;)

'Farmazon - etymologia słowa - z franc. maçon murarz; mason'; -kalka ang. freemason 'wolnomularz' wolnomularz) - dawniej określenie liberała, niedowiarka, wolnomyśliciela, jakobina; gwar. oszust, szalbierz.

Także osoba, która wykorzystuje czyjąś bezradność by ją oszukać lub zakpić niej. Obecnie w języku potocznym określenie oznaczające nieprawdziwe lub nieistotne rzeczy; głupstwa, brednie, androny

zawsze wchodzę na tę stronę, więc zdziwiła mnie niemożność otwarcia strony ŁKSu i forum

Jak nie działa jak działa...

http://www.lomdynczycy.fora.pl

hehe

mam uważać na siebie? bo co? zza monitora mnie straszysz gnoju jeden z drugim?

makmarc tak jak Ci pisałem musisz mieć mocne dowody. masz 2 drogi postępowania:

1) wystąpić do administratora drogi czyli ZDM z żądaniem odszkodowania. ZDM na 99% odmówi i sprawę będziesz mógł wnieść do sądu. swoje żadanie musisz poprzeć oceną strat wykonaną najlepiej przez biegłego = kasa

2) udać się prosto do sądu= wpisowe = kasa

jak już pisałem Twoim obowiązkiem będzie udowodnienie, że żwir z jezdni uszkodził Ci samochód, a ja nie widzę takiej możliwości. chyba, że masz nagrany film, na którym WIDAĆ jak żwir z jezdni niszczy Ci karoserię

sprawa ciężka, dodatkowo jeżeli drogowcy ustawili ograniczenia będziesz musiał wykazać, że nie przekraczałeś prędkości

analogicznie jak ktoś jadący przed Tobą za szybko wyrzucał spod kół żwir - wg mnie jedyny dowód to nagranie

i co Ptysiu wg Ciebie podanie adresu w swoim poście to nie reklama?

Stalowa Łapo jak to zrobisz, to zniżysz się do "kumpla" poziomu.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Lew ... nie no 'ariva' mnie rozbila na calego! wierny kibic sie znalazl.

STOP SEZONOWCOM!!!

Tu nie ma rybbbbb !! Tu nie ma rybbbb!! :P powiedzial kierownik lodowiska :P

Strona będzie działać od 1 maja. Jak ktoś napisał - przekroczony limit transferu. Jak zwykle po meczach z Jagą...

Tommek dobrze mówi, polecam też okolice miejscowości Okartowo koło Orzysza.

Blizej to Biebrza w okolicach Jedwabnego

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org