wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
By żyło się lepiej, Wszystkim

co do for elektronicznych to www.elektroda.pl - nie ma lepszego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: By żyło się lepiej, Wszystkim

chcę wiedzieć czy dużo kibiców jedzie...
nie wiem w 100% czy jadę
może pojadę

K... , i to nie jakis rowerek za trzy stowki... Stary, zadus sukinsyna!
Wychu, zanim my dojdziemy tej kultury, to oni beda juz zapinac lancuchy z napisem '' uwaga, Polacy''

Dziś przejeżdżałam wałem obok lasu jednaczewskiego. Jakie piękne rozlewiska można z niego podziwiać. A ile ptaków! Bociany,łabędzie, sroki, kuropatwy, dzikie gęsi lub kaczki(nadal mam trudności w rozróżnieniu:) Co dziwne dla mnie w dzień widziałam sarny...przepieknie przyroda budzi się do życia. Szkoda ,że nie potrafię wrzucić tych moich marniaszczych jakościowo zdjęć ,by Wam udowodnić jak jest tam pięknie...Ale może uwierzycie mi na słowo?:))) Albo sami wybierzecie się na wycieczkę.

Pozdrawiam.

Wyjściowa jedenastka ŁKSu:
Ulman
Galiński
Kowalski
Strugarek
Mądry
Strózik
Jasiński
Dąbrowski
Adamski
Bzdęga
Kalu

Tu jest troche dokłądneij bo z opisami minut
Polecam
http://www.piast.gliwice.pl/live.php

nie wiecie czy gdzieś jeszcze oprócz w krzyżu świętym jest dziś masz rezurekcyjna o godzinie 11?

zapomiałem dopisac ze na dniach sie dowiem ile bedzie sprzętu do wypożycznia i za ile (ceny kulek hurtowe) zatem mozna sie nieźle wystrzelać.. FIN wspomniał o tym ze za 30zl masz s100 kulek.... śednio na takiej imprezie zużywam lekką ręką 1000-1500 kul :) wiec zapraszam

No to trzeba pisac ze w Lomzy ktos wypozycza sprzet do paintballa, a nie ze jest paintball. Bo w Lomzy nie ma paintballa.

W Lomzy tez ktos wypozycza kajaki, czy to znaczy ze w Lomzy jest kajakarstwo??

Nie slyszalem a zadnej zorganizowanej imprezie paintballowej w Lomzy a bawie sie w to juz 3 lata! Wiec gdzie jest ten paintball ?

Dla malkontentow: impreza w Ostrolece to najblizszy scenariusz w ktorym mozna poczuc co to jest paintball,

Pomaluj sprayem na srebrno ;D;D

Bimbo !

Zgadza sie, wybaczcie dosadna krytyke ale cos tu analfabetyzmem wtornym powiewa...

SEPSA TO NIE CHOROBA -TO WSTRZAS ORGANIZMU W REAKCJI NA ZAKAZENIE -inaczej WSTRZAS SEPTYCZNY!

A skoro to nie choroba to sie tym nie da zarazic.

Nie trzeba byc lekarzem, wystarczy czytac ze zrozumieniem. Tylko niepotrzebnie eskalujecie kolejna histerie spoleczna niedouczonych i niedoinformowanych ludzi, rozdmuchana przez media.

No chyba sie znamy, skoro trzymasz w domu od 3 tygodni moja lufe! ;o))

fajna sprawa przyjemnie sobie pooglądać jak łomża wyglądała kiedyś

Zbych

Treść jest ukryta

Skoro wsadził już 3tys. to niech go doprowadzi do porządku. Chyba że mech wziął kaske a tam dalej siedzą stare graty.

haj :)

Tylko bez przesadyzmu, co to za producent, co to za label, proszeeee....

BTW. Ten najnowszy vinyl jest cienki jak siki komarynki. Swiat poszedl do przodu, muza tez, ten producent stoi w miejscu jak szpadel.

powiem krótko- nie znasz sie... przesluchaj dokladnie produkcje typu-Adamnantica( to odnosnie nowego labela), Red Woods, czy chociaz Prison Break. Jezeli sie znasz to powinienes wiedziec ze te utowory supportuja tacy producenci jak: Tiesto, Markus Schulz lub Armin Van Burren. Miej troche szacunku i ciesz sie ze jeszcze tacy ludzie zaglądają do łomży gdzie muzyka typu trance zostala chyba zupelnie pogrzebana wraz z klubem Atom...

aha aha rozumiem...

tiesto :) i wszystko jasne :)

obczajalem trance w koncach lat 90 i powiem Ci zeby Tiesto czy Buren czy inna gadzina w tych czasach by ekzystowala na scenie muzycznej to tak by tez bylo jak dzis, czyli komercyjna wixia :).

Nie mam osobiscie urazu do trance czy uplifting trance, fajna muza byla. Oczywiscie tylko w dobrym klimacie.

http://youtube.com/watch?v=aNrTXohCb1c

U mnie jest 4FUN i te inne bzdety na 4FUN najlepsze są te kreskówki np Pod Gradobiciem Pytań i td.

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org