Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
By żyło się lepiej, Wszystkim |
co do for elektronicznych to www.elektroda.pl - nie ma lepszego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: By żyło się lepiej, Wszystkim |
chcę wiedzieć czy dużo kibiców jedzie... nie wiem w 100% czy jadę może pojadę
|
|
K... , i to nie jakis rowerek za trzy stowki... Stary, zadus sukinsyna! Wychu, zanim my dojdziemy tej kultury, to oni beda juz zapinac lancuchy z napisem '' uwaga, Polacy''
|
|
Dziś przejeżdżałam wałem obok lasu jednaczewskiego. Jakie piękne rozlewiska można z niego podziwiać. A ile ptaków! Bociany,łabędzie, sroki, kuropatwy, dzikie gęsi lub kaczki(nadal mam trudności w rozróżnieniu:) Co dziwne dla mnie w dzień widziałam sarny...przepieknie przyroda budzi się do życia. Szkoda ,że nie potrafię wrzucić tych moich marniaszczych jakościowo zdjęć ,by Wam udowodnić jak jest tam pięknie...Ale może uwierzycie mi na słowo?:))) Albo sami wybierzecie się na wycieczkę. Pozdrawiam.
|
|
Wyjściowa jedenastka ŁKSu: Ulman Galiński Kowalski Strugarek Mądry Strózik Jasiński Dąbrowski Adamski Bzdęga Kalu
|
|
|
nie wiecie czy gdzieś jeszcze oprócz w krzyżu świętym jest dziś masz rezurekcyjna o godzinie 11?
|
|
zapomiałem dopisac ze na dniach sie dowiem ile bedzie sprzętu do wypożycznia i za ile (ceny kulek hurtowe) zatem mozna sie nieźle wystrzelać.. FIN wspomniał o tym ze za 30zl masz s100 kulek.... śednio na takiej imprezie zużywam lekką ręką 1000-1500 kul :) wiec zapraszam
|
|
No to trzeba pisac ze w Lomzy ktos wypozycza sprzet do paintballa, a nie ze jest paintball. Bo w Lomzy nie ma paintballa. W Lomzy tez ktos wypozycza kajaki, czy to znaczy ze w Lomzy jest kajakarstwo?? Nie slyszalem a zadnej zorganizowanej imprezie paintballowej w Lomzy a bawie sie w to juz 3 lata! Wiec gdzie jest ten paintball ? Dla malkontentow: impreza w Ostrolece to najblizszy scenariusz w ktorym mozna poczuc co to jest paintball,
|
|
Pomaluj sprayem na srebrno ;D;D Bimbo !
|
|
Zgadza sie, wybaczcie dosadna krytyke ale cos tu analfabetyzmem wtornym powiewa... SEPSA TO NIE CHOROBA -TO WSTRZAS ORGANIZMU W REAKCJI NA ZAKAZENIE -inaczej WSTRZAS SEPTYCZNY! A skoro to nie choroba to sie tym nie da zarazic. Nie trzeba byc lekarzem, wystarczy czytac ze zrozumieniem. Tylko niepotrzebnie eskalujecie kolejna histerie spoleczna niedouczonych i niedoinformowanych ludzi, rozdmuchana przez media.
|
|
No chyba sie znamy, skoro trzymasz w domu od 3 tygodni moja lufe! ;o))
|
|
fajna sprawa przyjemnie sobie pooglądać jak łomża wyglądała kiedyś Zbych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Skoro wsadził już 3tys. to niech go doprowadzi do porządku. Chyba że mech wziął kaske a tam dalej siedzą stare graty.
|
|
haj :) Tylko bez przesadyzmu, co to za producent, co to za label, proszeeee.... BTW. Ten najnowszy vinyl jest cienki jak siki komarynki. Swiat poszedl do przodu, muza tez, ten producent stoi w miejscu jak szpadel.
|
|
powiem krótko- nie znasz sie... przesluchaj dokladnie produkcje typu-Adamnantica( to odnosnie nowego labela), Red Woods, czy chociaz Prison Break. Jezeli sie znasz to powinienes wiedziec ze te utowory supportuja tacy producenci jak: Tiesto, Markus Schulz lub Armin Van Burren. Miej troche szacunku i ciesz sie ze jeszcze tacy ludzie zaglądają do łomży gdzie muzyka typu trance zostala chyba zupelnie pogrzebana wraz z klubem Atom...
|
|
aha aha rozumiem... tiesto :) i wszystko jasne :) obczajalem trance w koncach lat 90 i powiem Ci zeby Tiesto czy Buren czy inna gadzina w tych czasach by ekzystowala na scenie muzycznej to tak by tez bylo jak dzis, czyli komercyjna wixia :). Nie mam osobiscie urazu do trance czy uplifting trance, fajna muza byla. Oczywiscie tylko w dobrym klimacie.
|
|
http://youtube.com/watch?v=aNrTXohCb1c
|
|
U mnie jest 4FUN i te inne bzdety na 4FUN najlepsze są te kreskówki np Pod Gradobiciem Pytań i td. Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |