poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
USTAWKA!

Fotograf nas tutaj tylko kokietuje sobie...:D

koziol0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: USTAWKA!

czy cos wam mowi słowko "konkordat"? TU JEST PIES POGRZEBANY.

the thruth tracker

Prima Aprilis.

Czy jacyś kibice wybierają się do Gliwic na mecz z Piastem???

marcin135 może masz jakieś foto roweru? To byś mógł umieścić tutaj.
Ja osobiście jak zostawiam rower przed sklepem to go przypinam zawsze.
A kradzież możesz zgłościć na policje,na roweże są numery przecież.

Gdzie można te części dostarczyć?

Firma TAMPSS na Al. Legionów, wjazd na przeciwko stacji paliw PRYMA, firma mieści się w tym samym budynku co drukarnia libra print, oni sprzedają gadżety rteklamowe i chyba robia nadruki słyszałem ich reklame w radiu eska

Masz niedaleko siebie. Chyba w TTP robią takie nadruki (na Wojska Polskiego). Znajduje się to za Dantex'em.

O czarownicach nic nie słyszałam chyba że masz na myśli szeptuchy chyba tak one się nazywają co potrafią ludzi leczyć swoimi sposobami naprzykład spalić jakieś zioło nad twoją głową i przyszłość przepowiadać , ale o domach nawiedzonych to każdy na pewno słyszał
Pozdrawiam

Święta racja:)!!!

No cóż, to co odczuwam zasadniczo nie jest ważne. Mogłem przypiąć ten rower i by nie było problemu. Pieniądze to nie wszystko, przecież rower to tylko rzecz, którą można sobie kupić. Tu chodzi o Prawo i Sprawiedliwość :-). Mam nadzieję, że tacy ludzie jak ci którzy ukradli mi rower zostaną powybijani, nawet kosztem mojego roweru - trudno. Jednak dalej mam nadzieję, że go odnajdę, no bo cóż, po pierwsze już się trochę z nim związałem, a po drugie 1300 zł ulicą nie chodzi :P Pozdrawiam wszystkich i liczę na pomoc z waszej strony

http://aristo.pl/towar.php?s-ktm=www_AR_PR16V&m-1c=l&m-1w===&m-11=Aristo%20Prestige%201600V&d=12 A co sądzicie o tym sprz ęcie?Czy jest taki jaki naprawde napisali,czy to racej nabijanie w butelkę.czy da sie na tym w jakieś konkretne gry pograć???A może orientuje sie ktoś,co można kupić za tę kasę o podobnych,ewentualnie lepszych parametrach.aha jest jakaś różnica między ati radeon a G force go7300,gdy mają one tyle samo pamięci?????Dziękuję za wszelkie informacje. i pozdrawiam-Łukasz : )

jaka odpowiedz dostal senator??? Gdyby byl tak medialny jak np. poslanka lubiaca seks jak kon siano DDDDD-------może ,moze cos by sie ruszylo a tak to figa z makiem! Senatorze Zalewski do boju!!!!!!!

Łomżyniacy ? a moze Łomżanie ... ?

Na razie chyba żadnej, ale jest to świeża sprawa. Na serwerze senackim znalazłem, że jest to z "30 posiedzenie Senatu, 29 marca 2007 r."

Jakby wszyscy nasi wybrańcy pomyśleli o swoich wyborcach i zaczęli mówić jednym głosem, to być może udałoby się coś osiągnąć.

Co wy na to pośle Kołakowski i Jarota?

Bimbo !

Na jakiej podstawie stwierdzasz że przez te miejscowości przejeżdża więcej TIR niz przez Augustów, czyżbys stała w nich i liczyła przejeżdżające samochody?

Carmello jaki ty nie poinformowany :/ Nikt nie zgubil pocisku tylko na złomie rozcinał facet ten pocisk i niespodziewanie wystartował ( wydaje sie smieszne ale to prawdziwe ) Uwierzcie ;D ....

jeżeli to ma być tylko do gier to może być prawie każdy.

Taki po ok. 3.500 złotych

Pozdrowienia

koziol0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org