piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
USTAWKA!

Fotograf nas tutaj tylko kokietuje sobie...:D

koziol0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: USTAWKA!

czy cos wam mowi słowko "konkordat"? TU JEST PIES POGRZEBANY.

the thruth tracker

Prima Aprilis.

Czy jacyś kibice wybierają się do Gliwic na mecz z Piastem???

marcin135 może masz jakieś foto roweru? To byś mógł umieścić tutaj.
Ja osobiście jak zostawiam rower przed sklepem to go przypinam zawsze.
A kradzież możesz zgłościć na policje,na roweże są numery przecież.

Gdzie można te części dostarczyć?

Firma TAMPSS na Al. Legionów, wjazd na przeciwko stacji paliw PRYMA, firma mieści się w tym samym budynku co drukarnia libra print, oni sprzedają gadżety rteklamowe i chyba robia nadruki słyszałem ich reklame w radiu eska

Masz niedaleko siebie. Chyba w TTP robią takie nadruki (na Wojska Polskiego). Znajduje się to za Dantex'em.

O czarownicach nic nie słyszałam chyba że masz na myśli szeptuchy chyba tak one się nazywają co potrafią ludzi leczyć swoimi sposobami naprzykład spalić jakieś zioło nad twoją głową i przyszłość przepowiadać , ale o domach nawiedzonych to każdy na pewno słyszał
Pozdrawiam

Święta racja:)!!!

No cóż, to co odczuwam zasadniczo nie jest ważne. Mogłem przypiąć ten rower i by nie było problemu. Pieniądze to nie wszystko, przecież rower to tylko rzecz, którą można sobie kupić. Tu chodzi o Prawo i Sprawiedliwość :-). Mam nadzieję, że tacy ludzie jak ci którzy ukradli mi rower zostaną powybijani, nawet kosztem mojego roweru - trudno. Jednak dalej mam nadzieję, że go odnajdę, no bo cóż, po pierwsze już się trochę z nim związałem, a po drugie 1300 zł ulicą nie chodzi :P Pozdrawiam wszystkich i liczę na pomoc z waszej strony

http://aristo.pl/towar.php?s-ktm=www_AR_PR16V&m-1c=l&m-1w===&m-11=Aristo%20Prestige%201600V&d=12 A co sądzicie o tym sprz ęcie?Czy jest taki jaki naprawde napisali,czy to racej nabijanie w butelkę.czy da sie na tym w jakieś konkretne gry pograć???A może orientuje sie ktoś,co można kupić za tę kasę o podobnych,ewentualnie lepszych parametrach.aha jest jakaś różnica między ati radeon a G force go7300,gdy mają one tyle samo pamięci?????Dziękuję za wszelkie informacje. i pozdrawiam-Łukasz : )

jaka odpowiedz dostal senator??? Gdyby byl tak medialny jak np. poslanka lubiaca seks jak kon siano DDDDD-------może ,moze cos by sie ruszylo a tak to figa z makiem! Senatorze Zalewski do boju!!!!!!!

Łomżyniacy ? a moze Łomżanie ... ?

Na razie chyba żadnej, ale jest to świeża sprawa. Na serwerze senackim znalazłem, że jest to z "30 posiedzenie Senatu, 29 marca 2007 r."

Jakby wszyscy nasi wybrańcy pomyśleli o swoich wyborcach i zaczęli mówić jednym głosem, to być może udałoby się coś osiągnąć.

Co wy na to pośle Kołakowski i Jarota?

Bimbo !

Na jakiej podstawie stwierdzasz że przez te miejscowości przejeżdża więcej TIR niz przez Augustów, czyżbys stała w nich i liczyła przejeżdżające samochody?

Carmello jaki ty nie poinformowany :/ Nikt nie zgubil pocisku tylko na złomie rozcinał facet ten pocisk i niespodziewanie wystartował ( wydaje sie smieszne ale to prawdziwe ) Uwierzcie ;D ....

jeżeli to ma być tylko do gier to może być prawie każdy.

Taki po ok. 3.500 złotych

Pozdrowienia

koziol0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Na sprzedaż mieszkanie w Łomży przy ul. Moniuszki pow. 60,12 m2, V piętro, 3 pokoje.
tel. 698506416
nieruchomości
Sprzedam atrakcyjną działkę budowlaną 17 arów lub dwie po 8,5 ara z drogą dojazdową i warunkami zabudowy w Piątnicy, ul. Polna (góra Kondeja), pięknie położona, z widokiem na panoramę Łomży. Cena 300 000 zł lub połowa.
tel. 600268344
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org