Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przesłanie Kaczyńskiego do Rosjan |
Czy jest w Łomży jakis salon fryzjerski w którym można komputerowo dobrać fryzurę?? a jeśli nie znacie takiego miejsca to może polecicie jakiegoś dobrego stylistę??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przesłanie Kaczyńskiego do Rosjan |
róg W.Polskiego i Sikorskiego sklep wyposażenie wnętrz itp, przygwizdy u łady tam są różne rurki utną ci na wymiar oraz mają różne kształtowniki, łączniki itp.
|
|
ups to chyba nie to :P sorki :D dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Witam czy w tym roku podobnie jak w poprzednich odbedzie sie rajd mechaniaka ? Ma moze ktos wiecej informacji na ten temat (kiedy gdzie i o ktorej) ?
|
|
Tabela Sezon 2006/2007z 18 marca 2007lp. drużyna m z r p bramki pkt. 1. Ruch Chorzów 18 13 2 3 28:17 41 2. Zagłębie Sosnowiec 19 11 4 4 32:20 37 3. Lechia Gdańsk 19 10 5 4 36:19 35 3. Polonia Bytom 19 10 5 4 36:19 35 5. Jagiellonia Białystok 19 10 4 5 29:21 34 6. KSZO Ostrowiec Św. 19 6 8 5 19:17 26 7. Górnik Polkowice 19 7 5 7 20:21 26 8. Podbeskidzie Bielsko-Biała 19 6 5 8 15:22 23 9. Śląsk Wrocław 19 6 3 10 17:25 21 10. Polonia Warszawa (s) 18 5 5 8 25:24 20 11. Piast Gliwice 19 6 2 11 16:20 20 12. Odra Opole (b) 19 5 5 9 16:22 20 13. ŁKS Łomża (b) 19 5 5 9 20:29 20 14. Kmita Zabierzów (b) 19 4 8 7 18:27 20 15. Stal Stalowa Wola (b) 19 4 8 7 14:25 20 16. Miedź Legnica (b) 19 4 4 11 20:31 16 17. Unia Janikowo (b) 19 3 6 10 23:34 15 18. Zawisza Bydgoszcz 19 12 2 5 30:19 38
|
|
|
Dziś w Przeglądzie Sportowym jest artykuł o ŁKS-e zatytułowany "Mocny Browar" :-)
|
|
sędziować mógł przeciwko nam,ale to nie on kopie piłkę...........Piłka jest jedna a bramki są dwie.........POZDRO :)
|
|
A może tak na zero?Britney fajnie wyglada :) Żart
|
|
Zwracam się z ogromną prośba do wszystkich miłośników fotografii.Czy posiada ktoś może zdjęcia Wizny?ewentualnie jakieś z lotu ptaka.Szukałem na google grafika,ale nic konkretnego nie znalazłem.za wszelką pomoc bedę b.wdzięczny Pozdrawiam Łukasz :)
|
|
A możesz tu wrzucić ten artykuł??? Cała Polska wzdłuż i wszeż, Śpiewa z nami tę pieśń! Że najlepszy w Polsce jest, Nasz łomżyński ŁKS
|
|
Sędziował jak sędziował... Ale to On jest sędzią i ma prawo sędziować tak, jak chce. Dyskusje z sędzią kończą się tak, jak ta Kowala (booked). Na podwórku możecie sobie podyskutować z sędzią. To jest profesjonalna liga :) Pozdrawiam.
|
|
http://www.wizna.pl/index.php?wiad=125 słabo szukałeś :)
|
|
Czy bilety na mecze Naszej Drużyny są za drogie do poziomu gry? Ja osobiście wolę zapłacić za siebie i za syna 5zł więcej i oby dalej były takie emocje.Jeśli to ma pomóc finansowo dla klubu i dla jego gry jestem"za" AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!
|
|
Najważniejsze w tym wszystkim to powiew konkurencji. Może będzie taniej u pozostałych, już funkcjonujących !
|
|
Myślę, że cena biletu normalnego (20 zł) nie jest zbyt wysoka podobnie jak biletów dla dzieci (5 zł). Ale bilety ulgowe (15 zł) powinny być jednak tańsze. Cena 10 zł była odpowiednia i klub powinien rozważyć powrót do niej. Młodzież nie grzeszy nadmiarem kasy. Żeby nie było - ja płacę po 20 zł, a i po 25 zł też bym zapłacił.
|
|
Też się zgadzam, ale co my zdziałamy? Młodzież nie ma kasy, a 15zł to chyba troche za dużo...
|
|
"Mam was gdzieś, jem śniadanie!"
|
|
|
Fachowa robota Maćku, tak trzymać. Od siebie dam fotkę: Wypadałoby założyć nowy temat bo ten się dość długo ładuje.
|
|
"Zeszły lody, wyszły kwiaty!"
|
|
MAM PROSBE NIECH KTOS MI POMOZE SCIOGNEŁEM MULIT PLEYER I WCHODZE NA SERWEY I WSZYSTKIE SĄ NA HASLO JAK WCHODZE PISZE PASWOORD ZEBYM WPISAŁ I NIEWIEM O CO CHODZI A POWINIEN BYC JAKIS SERWER BEZ HASŁA
|
|
sie dowiedz czy to jest legalne bo jak nie i ktos podkabluje to moze byc nie miło
|
|
Super fotografie:) Ja też musze wziąść sie w garść i zrobić mały wypad nad Narew z aparacikiem. Jeśli coś "upoluję" wrzucę tu;) Pozdrawiam amatorów wiosennych wędrówek przyrodniczych
|
|
ja się nie wypowiadam, ale klima powinna lepiej chodzić w 64, 53 ... sorrry w 54 :)
|
|
z tą wawą stolycą to lekka przesada.. ani się nie obejrzysz, jak będziesz mówił "u nas w Warszawie.."
|
|
Ludzie w Łomży są... różni - jak wszędzie. Jak się do nich uśmiechnąć, to zazwyczaj odwzajemniają uśmiech, a jak nań spojrzeć spod byka, bo się lewą nogą wstało, to oddadzą ci wzrok bazyliszka...:) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
ja tak nie uważam
|
|
nie wazne czy kupujesz 1 piwo czy 20 obsluga powinna byc taka sama. i tu nikt nie musi padac na kolana. obowiązują jakies standardy w obsludze klienta itego powinni sie wszyscy trzymac. :) na pochybel chamom
|
|
na kacu tak jest :-) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,wid,8782983,wiadomosc.html?rfbawp=1174566451.616
|
|
@zawsze_ja: idzie wiosna, ciepło się robi a Ty pubu szukasz chłopaku najlepiej kup sobie "małpkę" i 2 mocne Łomże "granaty" , albo jakiegoś mózgotrzepa, zabierz ze sobą laskę /kumpla i idź gdzieś w plener. polecam wzgórze za nowobudowaną parafią na przeciwko nowego mostu, albo forty z drugiej strony rzeki. wieczorkiem można sobie kulturalnie spożyć i podziwiać widoczki w samym mieście też są ładne miejscówki: "schodki" koło Ambroziaka, pulwy na Rembelinie, okolice zawad, plaża, parki, sadek koło SP 9 itp nie ma sensu płacić za coś co się ma za darmo
|
|
noone trza szykowac sily i hajs na poniedzialek!Do zobaczyska
|
|
Bartes racja. Tym bardziej że coraz cieplej się robi. aż zal siedzieć w jakiejś melinie
|
|
jak ktos bedzie mial jakis przyklad wniosku to poprosze :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
przydałaby się 5 lat temu. teraz większość ma komputer i dostęp do netu więc grać po sieci ( bo do tego służyły w 99% kawiarenki ) można nie wychodząc z domu.
|
|
"Czy przydałaby się kawiarenka internetowa w pobliży Stokrotki - proszę o głosy... od was wszystko zależy." Akurat pytając się o to w internecie to nie licz na choć jedną osobę, która powie ze jest potrzebna. Choć mi by się przydała w tamtej okolicy :-)
|
|
antyred...masz racje.Podejrzewam ze to jakis malolat probuje zepsuc opinie tego lokalu, pewnie go nie wpuscili bo gowniasz jeszcze mleko mial pod nosem a myslal ze ubierze sie w firmowe ciuchy to sie zakamufluje ze niby tyle hajsu ma. To mi sie tam wlasnie podoba ze dzieci sie nie wpuszcza bo dzieci to w domu powinny siedziec i sie uczyc kultury zanim gdzies sie wypuszcza do ludzi.Jedyny pozadny klub bez dzieciarni. A po za tym co wy chcecie od tej obslugi, barmanki sa fajne-chcieli byscie zeby jakas stara babka stala czy dziadek ktory nie dowidzi i nie doslyszy-eheh. Pozdrowienia dla Terrorysty z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wlasnie brakuje ogolno dostepnych klubow gogo
|
|
Oczywiscie, ze wole jak jakas mloda dziewczyna mnie obsluguje, pod warunkiem ze wklada w swoja prace troche entuzjazmu i radosci, a nie "paniusiowania". Z niewolnika nie ma pracownika. A dziewczyna z 54 pomyslila chyba profesje. Co do samego klubu nie mam nic i takze uwazam ze jest jednym z ciekawszych lokali. Dlatego wspomnialem o tym ze ktos moglby sie zainteresowac konkurencja dla 54. Mialby duze szanse powodzenia interesu, poniewaz wielu klientow by wtedy zmienilo lokal. A tak jesli ktos lubi klimaty typu 54 to gdzie ma isc .....
|
|
MAM PYTANIE PO CO DRUGI TAKI SAM TEMAT ? ZASMIECASZ TYLKO FORUM
|
|
powinni ten mecz puscic na tvp3 jako najciekawszy mecz 20 kolejki.
|
|
w miejscu publicznym jak na ulicy mozna robic zdjecia bez pytaniua i zgody kogos. jak nie chcial sie nararzać to sie trzeba bylo w domu nawalic a tatus by upitego kołderką przykrył i nie było by wstydu. Rodzice! podawajcie alkohol swoim dzieciom w domu bo jak nie to wam wstydu na mieście narobią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________
|
|
zgadza sie... a mnie czasami wkurza, ze musze rano wstac i dopiero przestawic:) pozdrawiam:) Zbych
|
|
Sędziują: Włodzimierz Bartos (jako główny) oraz Konrad Sapela i Radosław Siejka (na liniach - wszyscy KS Łódź). Widzów: ok. 5 000. 1` - Włodzimierz Bartos z Łodzi daje sygnał do rozpoczęcia meczu. Zaczynają grający na żółto-czerwono jagiellończycy, goście na niebiesko. 2` - po zagraniu Wolańskiego w doskonałej sytuacji mając przed sobą tylko bramkarza znalazł się Konon, niestety w ostatniej chwili obrońca Piasta uprzedza naszego napastnika. 3` - strzał Przewoźniaka pewnie broni Banaszyński. 19` - po błędzie Kośmickiego przy wyprowadzaniu piłki w ostatniej chwili strzał Przewoźniaka zablokował Markiewicz. 21` - po dośrodkowaniu z wolnego Marczaka i zgraniu Napierały z kilku metrów Konon trafia w stojącego na linii bramkowej zawodnika gości. 22` - po rzucie rożnym w wykonaniu Chańki nad poprzeczką główkuje Wolański. 24` - po zagraniu Chańki Konon odgrywa do Sotirovicia, który w sytuacji sam na sam trafia w bramkarza Piasta. 24` - za próbę wymuszenia rzutu karnego żółtą kartką ukarany Wojciech Kędziora. 32` - żółtą kartką ukarany Vuk Sotirović. 35` - po krótko rozegranym rzucie wolnym nad poprzeczką uderza Konon. 40` - po akcji Sotirovicia na spalonym Konon. 41` - za boiskiem opatrywany Michał Białek. 42` - Przewoźniak fauluje tuż przed polem karnym Naskręta za co zostaje upomniany żółtą kartką. 43` - z rzutu wolnego nad bramką Chańko. 45` - sedzia dolicza dwie minuty do pierwszej części gry. 45+2` - koniec pierwszej połowy. 46` - początek II połowy. Tym razem zaczynają goście. W naszym zespole dwie zmiany, za Janusza Wolańskiego i Ernesta Konona wchodzą Filip Burkhardt i Radek Divecky. 47` - z 20 metrów niecelnie strzela Chylaszek. 51` - po akcji lewą stroną i dośrodkowaniu Chylaszka w doskonałej sytucji z bliska nie trafia głową w bramkę Kędziora. 54` - z rzutu wolnego strzela Chańko, broni Kozik. 56` - w ciągu 60 sekund dwukrotnie z dystansu na bramkę Piasta uderza Burkhardt, w obu przypadkach pewnie broni Kozik. 58` - płasko po ziemi z 20 metrów Kędziora - obok słupka. 58` - w odpowiedzi strzał Napierały broni Kozik. 60` - trzecia i ostatnia zmiana w naszym zespole, za Mariusz Marczaka wchodzi Piotr Petasz. 63` - przegrywamy 0:1, a bramkę głową zdobywa Jarosław Kaszowski. 67` - pierwsza zmina w zespole gości, za Artura Bańkę wchodzi Tomasz Podgórski. 68` - po akcji Petasza z bliska w Kozika trafia Divecky. 74` - druga zmiana w zespole Piasta, za Cezarego Przewoźniaka wchodzi Łukasz Janczarek. 84` - za faul Chylaszka na Sotiroviciu rzut karny dla Jagi. Strzał z 11 metrów Burkharda broni Kozik. 89` - tuż przed linią pola karnego rękązagrywa zawodnik gości i rzut wolny. 90` - z rzutu wolnego bramkę zdobywa Sotirović.Zmina w zespole gości, za Kędziorę wchodzi Świątek. 90+2` - W boczną siatkę trafia Sotirović. Za chwilę czerwona kartka dla Sotirovicia. Koniec meczu.
|
|
"Inni grają moim losem ja milczę jak pies jeszcze chwila jeszcze trochę i zapomnisz mnie" przemek20 - nikt widać nie słuchał Yugopolis i Maćka Maleńczuka ;) Pozdrawiam miłośników polskiej muzy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Cudne- to znaczy ,że juz wiosna prawdziwa, najprawdziwsza!!!:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
I ja mam świeżego, dzisiejszego bocianka biebrzańskiego z okolic Goniądza. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja pierwszy raz slysze, ze ona nie zyje... Bimbo !
|
|
W 1986 r. regaty XIII Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży w kajakarstwie odbyły się na torze regatowym Brdyujścia w Bydgoszczy. Jedenaście osad Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego uzyskało prawo startu w finale spartakiady po eliminacjach makroregionu mazursko - warszawskiego na jeziorze Rospuda koło Augustowa. II miejsce w konkurencji c-2 juniorów na dystansie 1000 m wywalczył Kordulski Bogdan i Nitecki Nitecki. III miejsce w konkurencji c-2 na dystansie 500 m zdobył również Kordulski Bogdan z Niteckim Markem . V miejsce zdobyły Cudnik Małgorzata z Korowajczuk Małgorzatą w konkurencji k-2 na 500 m. VI m. w kategorii c-1 juniorów na 10 km wywalczył Tchurzewski Dariusz, a w c-1 na 500 m. uzyskał IX m. II m. w finale B w kategorii juniorek młodszych osiągnęła Agnieszka Kaczmarczyk. Spartakiadowe zawody juniorów nazwano Mistrzostwami Polski Juniorów. W punktacji klubowej juniorów łomżyńscy kajakarze zajęli VIII m, w punktacji juniorów młodszych XXXXVI - XXXXVII m. W klasyfikacji łącznej juniorów młodszych i juniorów Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie zajęło XVI _ XVII m. razem z "Vęgorią" Węgorzewo. Osiągnięcie wieku juniora i brak następców w kategorii juniora młodszego spowodowało słabsze wyniki w tej grupie wiekowej oraz słabsze miejsce w punktacji drużynowej. cdn. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Bimbo !
|
|
|
"chodz po cichu licze na zwyciestwo biało-czerwonych;]" Biało czerwonych, czy czerwono białych? Bimbo !
|
|
zapomniałeś pierwszej litery w temacie xP Bimbo !
|
|
ahahaha jaki czeslaw peeeeeeeeeeeeedal !!!!!!!!!!
|
|
Gazelo, I Ty też uległaś temu stereotypowi..? :))
|
|
Bo nosimy bagaż doświadczeń:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
swietny komentarz w tym radiu internetowym :)
|
|
Komentarze extra w radyjku :> : "Dajemy się jak ostatni Frajerzy" :) "Nasi Kibice krzyczą: k-mać Zaglębie grać" :)
|
|
dzieki pietia. Jak to milo kogos madrego posluchac!A co do barmanek to z tego co mi wiadomo to jedna z nich pracowala tam juz wczesniej, a druga kojaze z paru innych lokali z za baru wiec tak naprawde mysle ze nie mogly sie pomylic z profesja osoba z jakims doswiadczeniem w tej dziedzinie chcac nie chcac potrafi sie wykazac za barem, wiec nie wiem o co chodzi karamba.Widze ze ta jedna barmanka musiala cie czyms micno zdenerwowac, nie dala ci swojego nr tel. czy nie byles w jej typie i dala ci to do zrozumienia.chlopie ty sie lecz bo wyczowam poczatki obsesji na punkcie klubu 54. A co do konkurencji dla klubu 54 dodam jeszcze ze przeciez pare noiwych lojali powstalo w tytm czasie np. Pub 9, Labirynt z kregielnia, Retro, i jakos nie zaszkodzilo to klubowi, choc to nie sa duze lokale jesli chodzi o 9 ,w sumie labirynt wiekszy i jakos ludzi nie ogarnal szal grania w kregle i klub nie wypustoszal z tego powodu.54 ma swoich stalych klientow i choc by obok otworzyli super lokal np z Go-Go, czy jaki eksklusiw burdel to jestem pewien na 95% ze nic by sie dramatycznie nie zmienilo, wiec jesli ktos jest zmotywowany do udowodnienia tezy Kaamby to smialo zrobcie konkurencje dla klubu 54 tylko z gory przepowiadam finish szkoda czasu i puieniedzy!!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
koniec!!! huraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Przepisy łamią motocykliści, rowerzyści, kierowcy aut także. Z wszystkich grup jednak, niewiadomo czemu motocykle sa najbardziej piętnowane. Ale cóż tak było i będzie. Kirowcy aut miejcie oczy otwarte - MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE!!!
|
|
"Jesteś sterem, białym żołnierzem Nosisz spodnie, więc walcz Jesteś żaglem, szalonym wiatrem Twoja siła to stal" Walczmy więc!:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Za pracę należy się zapłata... Nakaz wypłaty zaległych wynagrodzeń z rygorem natychmiastowej wykonalności wydał łomżyński oddział Okręgowego Inspektoratu Pracy w Białymstoku. Ponad 400 pracowników Łomżyńskiej Fabryce Mebli nie dostało wynagrodzeń za luty. Piszemy ten list z rozpaczy - tak zaczynają swój list "zdesperowani" pracownicy ŁFM do Rzecznika Praw Obywatelskich i Inspektoratu Pracy prosząc o pomoc. więcej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10940 Pytanie: czy właścicielem ŁFM nie jest przypadkiej jeden z biznesmenów, którzy kupili zdewastowane hale na Bawełnie i szumnie zapowiadają tam budowę wielkopowierzchniowego marketu oraz innych atrakcji?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
oby tak dalej ŁKS a tak przy okazji... właśnie spoglądam sobie na układ drużyn w tabeli II ligi na różnych stronach i o dziwo na każdej z nich się on różni np tu: http://www.ligapolska.biz/drugaliga.php i tu na onecie: http://sport.onet.pl/74325,1248759,glowna.html ok,może ktoś powie że strona niezaktualizowana,ale skąd taka rozbieżność jak np w jednej z tabel Polonia W-wa ma 20pkt i 13 miejsce a w drugiej 26pkt i 7 pozycję,po 20 meczach w obu przypadkach??? ciekawe... :) Tak samo nasz ŁKS,tu 11-ty ,tu 10-ty a i bilans bramek nie taki sam :) Jeszcze inaczej jest na stonie Wirtualnej Polski: http://sport.wp.pl/kat,1743,wid,7770019,wiadomosc.html No a na stronie PZPN-u w ogóle cuda. Piszą artykuły o ostatniej kolejce podając wyniki,to mogliby i tabelę zaktualizować a nie taki bajzel http://www.pzpn.pl/tabela2006_2l.php Aha, jako że tabele z onetu i interii się pokrywają domniemam,że to jedyne prawdziwe (na obecną chwilę) chyba że ktoś tu od kogoś sciąga :) Pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
hmmmm
|
|
Sorry ale temat jest bez sensu, i po cholere tego tyle zakładać, w setkach tematów polecaliśmy ośrodki szkolenia i styka !!! ul. Bernatowicza Mariusz Gruszfeld Najlepsze statystyki w Łomży.
|
|
Co w przypadku platform cyfrowych/TV kablowych udostepniajacych sygnal TV publicznej? Nie rozumiem, jezeli place abonament kablowce/cyfrakom, z jakiej racji mam placic abonament TVP? Moim zdanie powinni rozliczac sie miedzy soba, a nie mnie razy dwa :/ Ja juz raz za dana oferte programowa zaplacilem...
|
|
w sanmecie obok yam cafe
|
|
zmech79 te zdjecia to moglbys wyslac na maila? nie wszystkie na raz bo to troche czasu zajmie ale jakies takie najciekawsze ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tak czy siak niema czym sie podniecac bo jak ktos juz napisal bedzie to kolejny markecik z 4-5 kasami.Na pocieszenie powiem ze miedzy BP a rejonem energetycznym buduja KFC.Buehehhe juz widze te kolejki i bydlo stojace w kolejce by sprobowac tego slynnego Twistera hahaha
|
|
o ile sie nie myle to chyba internat bylej "budowlanki"?Jesli tak , to pamietam ,ze dyrektor DZUDZINSKI mial kłopoty i to ogromne z powodu tej samowoli i oszpecenia budynku. W jaki sposob sie wywinal nie wiem , bylam uczennica!Pamietam ,ze w gre wchodzila rozbiorka nadbudowy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
lataly tu i tam...nic nadzwyczajnego... easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
http://www.joemonster.org/article/7133/uwaga--wielkie-sprzatanie-internetu-juz-jutro co sadzicie o tym.?
|
|
A co się stało z kołysankami?? Już nie znacie więcej? pozdrawiam.
|
|
Czego oni nie zrobią dla władzy. Wygrać wybory do sejmiku to pokazać, że się coś robi dla dobra umęczonych sznurami tirów. To że to są wyrzucone pieniądze w błoto, to mało istotne, ale przy wyborach pomoże, a potem może zostać z tego tylko droga do nikąd i ogromne kary dla KE. Dochodzą jeszcze oczywiście interesy z gruntami o których ktoś wyżej wspomniał, ale i tak nikt się tym nigdy nie zainteresuje, bo mamona łączy wszystkie opcje polityczne, czego przykładem jest m.in. Rospuda.
|
|
Patrol to sklep na Dwornej zaraz koło Biedronki.
|
|
Boże Narodzenie, jest jakiś przyjemniejszy nastroj;]
|
|
jesli nikt nie wie to mozna by bylo zorganizowac samemu ;)
|
|
W schronisku wogle są jakieś psy rasowe??
|
|
tu jest forum o tym jak cos http://www.paintball.info.pl/forum2/index1.php?akcja=temat&temat_id=13420&PHPSESSID=4f5928aea661323a20c64a4e336c0b20
|
|
szukam kogos, kto jedzie samochodem do warszawy we wtorek 10.04 i ma wolne miejsce. chetnie sie zabiore. wyjazd bez znaczenia o ktorej godzinie, ale tak, zeby dojechac najpozniej na 16.00. kontakt: 0-608 584 574
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wolę boże narodzenie. zupełnie inna atmosfera. te święta czuć. a wielkanoc? phi
|