poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przesłanie Kaczyńskiego do Rosjan

Czy jest w Łomży jakis salon fryzjerski w którym można komputerowo dobrać fryzurę?? a jeśli nie znacie takiego miejsca to może polecicie jakiegoś dobrego stylistę??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przesłanie Kaczyńskiego do Rosjan

róg W.Polskiego i Sikorskiego sklep wyposażenie wnętrz itp, przygwizdy u łady tam są różne rurki utną ci na wymiar oraz mają różne kształtowniki, łączniki itp.

ups to chyba nie to :P sorki :D

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Witam czy w tym roku podobnie jak w poprzednich odbedzie sie rajd mechaniaka ? Ma moze ktos wiecej informacji na ten temat (kiedy gdzie i o ktorej) ?

Tabela Sezon 2006/2007z 18 marca 2007lp. drużyna m z r p bramki pkt.
1. Ruch Chorzów 18 13 2 3 28:17 41
2. Zagłębie Sosnowiec 19 11 4 4 32:20 37
3. Lechia Gdańsk 19 10 5 4 36:19 35
3. Polonia Bytom 19 10 5 4 36:19 35
5. Jagiellonia Białystok 19 10 4 5 29:21 34
6. KSZO Ostrowiec Św. 19 6 8 5 19:17 26
7. Górnik Polkowice 19 7 5 7 20:21 26
8. Podbeskidzie Bielsko-Biała 19 6 5 8 15:22 23
9. Śląsk Wrocław 19 6 3 10 17:25 21
10. Polonia Warszawa (s) 18 5 5 8 25:24 20
11. Piast Gliwice 19 6 2 11 16:20 20
12. Odra Opole (b) 19 5 5 9 16:22 20
13. ŁKS Łomża (b) 19 5 5 9 20:29 20
14. Kmita Zabierzów (b) 19 4 8 7 18:27 20
15. Stal Stalowa Wola (b) 19 4 8 7 14:25 20
16. Miedź Legnica (b) 19 4 4 11 20:31 16
17. Unia Janikowo (b) 19 3 6 10 23:34 15
18. Zawisza Bydgoszcz 19 12 2 5 30:19 38

dobrze nam idzie

;))

Dziś w Przeglądzie Sportowym jest artykuł o ŁKS-e zatytułowany "Mocny Browar" :-)

sędziować mógł przeciwko nam,ale to nie on kopie piłkę...........Piłka jest jedna a bramki są dwie.........POZDRO :)

A może tak na zero?Britney fajnie wyglada :) Żart

Zwracam się z ogromną prośba do wszystkich miłośników fotografii.Czy posiada ktoś może zdjęcia Wizny?ewentualnie jakieś z lotu ptaka.Szukałem na google grafika,ale nic konkretnego nie znalazłem.za wszelką pomoc bedę b.wdzięczny
Pozdrawiam Łukasz :)

A możesz tu wrzucić ten artykuł???

Cała Polska wzdłuż i wszeż,
Śpiewa z nami tę pieśń!
Że najlepszy w Polsce jest,
Nasz łomżyński ŁKS

Sędziował jak sędziował...

Ale to On jest sędzią i ma prawo sędziować tak, jak chce. Dyskusje z sędzią kończą się tak, jak ta Kowala (booked). Na podwórku możecie sobie podyskutować z sędzią. To jest profesjonalna liga :)

Pozdrawiam.

http://www.wizna.pl/index.php?wiad=125

słabo szukałeś :)

Czy bilety na mecze Naszej Drużyny są za drogie do poziomu gry?
Ja osobiście wolę zapłacić za siebie i za syna 5zł więcej i oby dalej były takie emocje.Jeśli to ma pomóc finansowo dla klubu i dla jego gry jestem"za"
AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!

Najważniejsze w tym wszystkim to powiew konkurencji. Może będzie taniej u pozostałych, już funkcjonujących !

Myślę, że cena biletu normalnego (20 zł) nie jest zbyt wysoka podobnie jak biletów dla dzieci (5 zł). Ale bilety ulgowe (15 zł) powinny być jednak tańsze. Cena 10 zł była odpowiednia i klub powinien rozważyć powrót do niej. Młodzież nie grzeszy nadmiarem kasy. Żeby nie było - ja płacę po 20 zł, a i po 25 zł też bym zapłacił.

Też się zgadzam, ale co my zdziałamy?
Młodzież nie ma kasy, a 15zł to chyba troche za dużo...

"Mam was gdzieś, jem śniadanie!"

"Zeszły lody, wyszły kwiaty!"
http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/DSCF1405-1.JPG

Bimbo !

Fachowa robota Maćku, tak trzymać. Od siebie dam fotkę:

Wypadałoby założyć nowy temat bo ten się dość długo ładuje.

"Zeszły lody, wyszły kwiaty!"

MAM PROSBE NIECH KTOS MI POMOZE SCIOGNEŁEM MULIT PLEYER I WCHODZE NA SERWEY I WSZYSTKIE SĄ NA HASLO JAK WCHODZE PISZE PASWOORD ZEBYM WPISAŁ I NIEWIEM O CO CHODZI A POWINIEN BYC JAKIS SERWER BEZ HASŁA

sie dowiedz czy to jest legalne bo jak nie i ktos podkabluje to moze byc nie miło

Super fotografie:) Ja też musze wziąść sie w garść i zrobić mały wypad nad Narew z aparacikiem. Jeśli coś "upoluję" wrzucę tu;)
Pozdrawiam amatorów wiosennych wędrówek przyrodniczych

ja się nie wypowiadam, ale klima powinna lepiej chodzić w 64, 53 ... sorrry w 54 :)

z tą wawą stolycą to lekka przesada..
ani się nie obejrzysz, jak będziesz mówił "u nas w Warszawie.."

Ludzie w Łomży są... różni - jak wszędzie.
Jak się do nich uśmiechnąć, to zazwyczaj odwzajemniają uśmiech, a jak nań spojrzeć spod byka, bo się lewą nogą wstało, to oddadzą ci wzrok bazyliszka...:)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

ja tak nie uważam

nie wazne czy kupujesz 1 piwo czy 20 obsluga powinna byc taka sama.
i tu nikt nie musi padac na kolana.
obowiązują jakies standardy w obsludze klienta itego powinni sie wszyscy trzymac. :)
na pochybel chamom

na kacu tak jest :-)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,wid,8782983,wiadomosc.html?rfbawp=1174566451.616

@zawsze_ja: idzie wiosna, ciepło się robi a Ty pubu szukasz

chłopaku najlepiej kup sobie "małpkę" i 2 mocne Łomże "granaty" , albo jakiegoś mózgotrzepa, zabierz ze sobą laskę /kumpla i idź gdzieś w plener.

polecam wzgórze za nowobudowaną parafią na przeciwko nowego mostu, albo forty z drugiej strony rzeki. wieczorkiem można sobie kulturalnie spożyć i podziwiać widoczki

w samym mieście też są ładne miejscówki: "schodki" koło Ambroziaka, pulwy na Rembelinie, okolice zawad, plaża, parki, sadek koło SP 9 itp

nie ma sensu płacić za coś co się ma za darmo

noone trza szykowac sily i hajs na poniedzialek!Do zobaczyska

Bartes racja. Tym bardziej że coraz cieplej się robi. aż zal siedzieć w jakiejś melinie

jak ktos bedzie mial jakis przyklad wniosku to poprosze :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

przydałaby się 5 lat temu. teraz większość ma komputer i dostęp do netu

więc grać po sieci ( bo do tego służyły w 99% kawiarenki ) można nie wychodząc z domu.

"Czy przydałaby się kawiarenka internetowa w pobliży Stokrotki - proszę o głosy... od was wszystko zależy."

Akurat pytając się o to w internecie to nie licz na choć jedną osobę, która powie ze jest potrzebna. Choć mi by się przydała w tamtej okolicy :-)

antyred...masz racje.Podejrzewam ze to jakis malolat probuje zepsuc opinie tego lokalu, pewnie go nie wpuscili bo gowniasz jeszcze mleko mial pod nosem a myslal ze ubierze sie w firmowe ciuchy to sie zakamufluje ze niby tyle hajsu ma.

To mi sie tam wlasnie podoba ze dzieci sie nie wpuszcza bo dzieci to w domu powinny siedziec i sie uczyc kultury zanim gdzies sie wypuszcza do ludzi.Jedyny pozadny klub bez dzieciarni.

A po za tym co wy chcecie od tej obslugi, barmanki sa fajne-chcieli byscie zeby jakas stara babka stala czy dziadek ktory nie dowidzi i nie doslyszy-eheh.
Pozdrowienia dla Terrorysty

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

wlasnie brakuje ogolno dostepnych klubow gogo

Oczywiscie, ze wole jak jakas mloda dziewczyna mnie obsluguje, pod warunkiem ze wklada w swoja prace troche entuzjazmu i radosci, a nie "paniusiowania". Z niewolnika nie ma pracownika. A dziewczyna z 54 pomyslila chyba profesje. Co do samego klubu nie mam nic i takze uwazam ze jest jednym z ciekawszych lokali. Dlatego wspomnialem o tym ze ktos moglby sie zainteresowac konkurencja dla 54. Mialby duze szanse powodzenia interesu, poniewaz wielu klientow by wtedy zmienilo lokal. A tak jesli ktos lubi klimaty typu 54 to gdzie ma isc .....

MAM PYTANIE PO CO DRUGI TAKI SAM TEMAT ? ZASMIECASZ TYLKO FORUM

powinni ten mecz puscic na tvp3 jako najciekawszy mecz 20 kolejki.

w miejscu publicznym jak na ulicy mozna robic zdjecia bez pytaniua i zgody kogos. jak nie chcial sie nararzać to sie trzeba bylo w domu nawalic a tatus by upitego kołderką przykrył i nie było by wstydu. Rodzice! podawajcie alkohol swoim dzieciom w domu bo jak nie to wam wstydu na mieście narobią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgadza sie...
a mnie czasami wkurza, ze musze rano wstac i dopiero przestawic:)

pozdrawiam:)

Zbych

Sędziują: Włodzimierz Bartos (jako główny) oraz Konrad Sapela i Radosław Siejka (na liniach - wszyscy KS Łódź).
Widzów: ok. 5 000.

1` - Włodzimierz Bartos z Łodzi daje sygnał do rozpoczęcia meczu. Zaczynają grający na żółto-czerwono jagiellończycy, goście na niebiesko.
2` - po zagraniu Wolańskiego w doskonałej sytuacji mając przed sobą tylko bramkarza znalazł się Konon, niestety w ostatniej chwili obrońca Piasta uprzedza naszego napastnika.
3` - strzał Przewoźniaka pewnie broni Banaszyński.
19` - po błędzie Kośmickiego przy wyprowadzaniu piłki w ostatniej chwili strzał Przewoźniaka zablokował Markiewicz.
21` - po dośrodkowaniu z wolnego Marczaka i zgraniu Napierały z kilku metrów Konon trafia w stojącego na linii bramkowej zawodnika gości.
22` - po rzucie rożnym w wykonaniu Chańki nad poprzeczką główkuje Wolański.
24` - po zagraniu Chańki Konon odgrywa do Sotirovicia, który w sytuacji sam na sam trafia w bramkarza Piasta.
24` - za próbę wymuszenia rzutu karnego żółtą kartką ukarany Wojciech Kędziora.
32` - żółtą kartką ukarany Vuk Sotirović.
35` - po krótko rozegranym rzucie wolnym nad poprzeczką uderza Konon.
40` - po akcji Sotirovicia na spalonym Konon.
41` - za boiskiem opatrywany Michał Białek.
42` - Przewoźniak fauluje tuż przed polem karnym Naskręta za co zostaje upomniany żółtą kartką.
43` - z rzutu wolnego nad bramką Chańko.
45` - sedzia dolicza dwie minuty do pierwszej części gry.
45+2` - koniec pierwszej połowy.

46` - początek II połowy. Tym razem zaczynają goście. W naszym zespole dwie zmiany, za Janusza Wolańskiego i Ernesta Konona wchodzą Filip Burkhardt i Radek Divecky.
47` - z 20 metrów niecelnie strzela Chylaszek.
51` - po akcji lewą stroną i dośrodkowaniu Chylaszka w doskonałej sytucji z bliska nie trafia głową w bramkę Kędziora.
54` - z rzutu wolnego strzela Chańko, broni Kozik.
56` - w ciągu 60 sekund dwukrotnie z dystansu na bramkę Piasta uderza Burkhardt, w obu przypadkach pewnie broni Kozik.
58` - płasko po ziemi z 20 metrów Kędziora - obok słupka.
58` - w odpowiedzi strzał Napierały broni Kozik.
60` - trzecia i ostatnia zmiana w naszym zespole, za Mariusz Marczaka wchodzi Piotr Petasz.
63` - przegrywamy 0:1, a bramkę głową zdobywa Jarosław Kaszowski.
67` - pierwsza zmina w zespole gości, za Artura Bańkę wchodzi Tomasz Podgórski.
68` - po akcji Petasza z bliska w Kozika trafia Divecky.
74` - druga zmiana w zespole Piasta, za Cezarego Przewoźniaka wchodzi Łukasz Janczarek.
84` - za faul Chylaszka na Sotiroviciu rzut karny dla Jagi. Strzał z 11 metrów Burkharda broni Kozik.
89` - tuż przed linią pola karnego rękązagrywa zawodnik gości i rzut wolny.
90` - z rzutu wolnego bramkę zdobywa Sotirović.Zmina w zespole gości, za Kędziorę wchodzi Świątek.
90+2` - W boczną siatkę trafia Sotirović. Za chwilę czerwona kartka dla Sotirovicia. Koniec meczu.

"Inni grają moim losem ja milczę jak pies jeszcze chwila jeszcze trochę i zapomnisz mnie"

przemek20 - nikt widać nie słuchał Yugopolis i Maćka Maleńczuka ;)

Pozdrawiam miłośników polskiej muzy

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Cudne- to znaczy ,że juz wiosna prawdziwa, najprawdziwsza!!!:)

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

I ja mam świeżego, dzisiejszego bocianka biebrzańskiego z okolic Goniądza.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

a ja pierwszy raz slysze, ze ona nie zyje...

Bimbo !

W 1986 r. regaty XIII Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży w kajakarstwie odbyły się na torze regatowym Brdyujścia w Bydgoszczy.
Jedenaście osad Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego uzyskało prawo startu w finale spartakiady po eliminacjach makroregionu mazursko - warszawskiego na jeziorze Rospuda koło Augustowa.

II miejsce w konkurencji c-2 juniorów na dystansie 1000 m wywalczył Kordulski Bogdan i Nitecki Nitecki.
III miejsce w konkurencji c-2 na dystansie 500 m zdobył również Kordulski Bogdan z Niteckim Markem .
V miejsce zdobyły Cudnik Małgorzata z Korowajczuk Małgorzatą w konkurencji k-2 na 500 m.
VI m. w kategorii c-1 juniorów na 10 km wywalczył Tchurzewski Dariusz,
a w c-1 na 500 m. uzyskał IX m.
II m. w finale B w kategorii juniorek młodszych osiągnęła Agnieszka Kaczmarczyk.

Spartakiadowe zawody juniorów nazwano Mistrzostwami Polski Juniorów.

W punktacji klubowej juniorów łomżyńscy kajakarze zajęli VIII m, w punktacji juniorów młodszych XXXXVI - XXXXVII m. W klasyfikacji łącznej juniorów młodszych i juniorów Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie zajęło XVI _ XVII m. razem z "Vęgorią" Węgorzewo.

Osiągnięcie wieku juniora i brak następców w kategorii juniora młodszego spowodowało słabsze wyniki w tej grupie wiekowej oraz słabsze miejsce w punktacji drużynowej.

cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

Bimbo !

finusiu zamknij buzke i idz spac juz dziecko ;)

"chodz po cichu licze na zwyciestwo biało-czerwonych;]"
Biało czerwonych, czy czerwono białych?

Bimbo !

zapomniałeś pierwszej litery w temacie xP

Bimbo !

ahahaha jaki czeslaw peeeeeeeeeeeeedal !!!!!!!!!!

Gazelo,
I Ty też uległaś temu stereotypowi..? :))

Bo nosimy bagaż doświadczeń:)

swietny komentarz w tym radiu internetowym :)

Komentarze extra w radyjku :> : "Dajemy się jak ostatni Frajerzy" :) "Nasi Kibice krzyczą: k-mać Zaglębie grać" :)

dzieki pietia.

Jak to milo kogos madrego posluchac!A co do barmanek to z tego co mi wiadomo to jedna z nich pracowala tam juz wczesniej, a druga kojaze z paru innych lokali z za baru wiec tak naprawde mysle ze nie mogly sie pomylic z profesja osoba z jakims doswiadczeniem w tej dziedzinie chcac nie chcac potrafi sie wykazac za barem, wiec nie wiem o co chodzi karamba.Widze ze ta jedna barmanka musiala cie czyms micno zdenerwowac, nie dala ci swojego nr tel. czy nie byles w jej typie i dala ci to do zrozumienia.chlopie ty sie lecz bo wyczowam poczatki obsesji na punkcie klubu 54.

A co do konkurencji dla klubu 54 dodam jeszcze ze przeciez pare noiwych lojali powstalo w tytm czasie np. Pub 9, Labirynt z kregielnia, Retro, i jakos nie zaszkodzilo to klubowi, choc to nie sa duze lokale jesli chodzi o 9 ,w sumie labirynt wiekszy i jakos ludzi nie ogarnal szal grania w kregle i klub nie wypustoszal z tego powodu.54 ma swoich stalych klientow i choc by obok otworzyli super lokal np z Go-Go, czy jaki eksklusiw burdel to jestem pewien na 95% ze nic by sie dramatycznie nie zmienilo, wiec jesli ktos jest zmotywowany do udowodnienia tezy Kaamby to smialo zrobcie konkurencje dla klubu 54 tylko z gory przepowiadam finish szkoda czasu i puieniedzy!!!!

Signature will be available soon. Please wait ;)

koniec!!! huraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepisy łamią motocykliści, rowerzyści, kierowcy aut także. Z wszystkich grup jednak, niewiadomo czemu motocykle sa najbardziej piętnowane. Ale cóż tak było i będzie.

Kirowcy aut miejcie oczy otwarte - MOTOCYKLIŚCI SĄ WSZĘDZIE!!!

"Jesteś sterem, białym żołnierzem
Nosisz spodnie, więc walcz
Jesteś żaglem, szalonym wiatrem
Twoja siła to stal"

Walczmy więc!:)

Za pracę należy się zapłata...
Nakaz wypłaty zaległych wynagrodzeń z rygorem natychmiastowej wykonalności wydał łomżyński oddział Okręgowego Inspektoratu Pracy w Białymstoku. Ponad 400 pracowników Łomżyńskiej Fabryce Mebli nie dostało wynagrodzeń za luty. Piszemy ten list z rozpaczy - tak zaczynają swój list "zdesperowani" pracownicy ŁFM do Rzecznika Praw Obywatelskich i Inspektoratu Pracy prosząc o pomoc.
więcej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10940

Pytanie: czy właścicielem ŁFM nie jest przypadkiej jeden z biznesmenów, którzy kupili zdewastowane hale na Bawełnie i szumnie zapowiadają tam budowę wielkopowierzchniowego marketu oraz innych atrakcji??

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

oby tak dalej ŁKS

a tak przy okazji...
właśnie spoglądam sobie na układ drużyn w tabeli II ligi na różnych stronach i o dziwo na każdej z nich się on różni
np tu:
http://www.ligapolska.biz/drugaliga.php

i tu na onecie:
http://sport.onet.pl/74325,1248759,glowna.html

ok,może ktoś powie że strona niezaktualizowana,ale skąd taka rozbieżność jak np w jednej z tabel Polonia W-wa ma 20pkt i 13 miejsce a w drugiej 26pkt i 7 pozycję,po 20 meczach w obu przypadkach??? ciekawe... :)
Tak samo nasz ŁKS,tu 11-ty ,tu 10-ty a i bilans bramek nie taki sam :)

Jeszcze inaczej jest na stonie Wirtualnej Polski:
http://sport.wp.pl/kat,1743,wid,7770019,wiadomosc.html

No a na stronie PZPN-u w ogóle cuda. Piszą artykuły o ostatniej kolejce podając wyniki,to mogliby i tabelę zaktualizować a nie taki bajzel
http://www.pzpn.pl/tabela2006_2l.php

Aha, jako że tabele z onetu i interii się pokrywają domniemam,że to jedyne prawdziwe (na obecną chwilę) chyba że ktoś tu od kogoś sciąga :)

Pozdrawiam

hmmmm

Sorry ale temat jest bez sensu, i po cholere tego tyle zakładać, w setkach tematów polecaliśmy ośrodki szkolenia i styka !!!

ul. Bernatowicza
Mariusz Gruszfeld

Najlepsze statystyki w Łomży.

Co w przypadku platform cyfrowych/TV kablowych udostepniajacych sygnal TV publicznej? Nie rozumiem, jezeli place abonament kablowce/cyfrakom, z jakiej racji mam placic abonament TVP? Moim zdanie powinni rozliczac sie miedzy soba, a nie mnie razy dwa :/ Ja juz raz za dana oferte programowa zaplacilem...

w sanmecie obok yam cafe

zmech79 te zdjecia to moglbys wyslac na maila? nie wszystkie na raz bo to troche czasu zajmie ale jakies takie najciekawsze ?

Tak czy siak niema czym sie podniecac bo jak ktos juz napisal bedzie to kolejny markecik z 4-5 kasami.Na pocieszenie powiem ze miedzy BP a rejonem energetycznym buduja KFC.Buehehhe juz widze te kolejki i bydlo stojace w kolejce by sprobowac tego slynnego Twistera hahaha

o ile sie nie myle to chyba internat bylej "budowlanki"?Jesli tak , to pamietam ,ze dyrektor DZUDZINSKI mial kłopoty i to ogromne z powodu tej samowoli i oszpecenia budynku. W jaki sposob sie wywinal nie wiem , bylam uczennica!Pamietam ,ze w gre wchodzila rozbiorka nadbudowy.

lataly tu i tam...nic nadzwyczajnego...

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

http://www.joemonster.org/article/7133/uwaga--wielkie-sprzatanie-internetu-juz-jutro

co sadzicie o tym.?

A co się stało z kołysankami?? Już nie znacie więcej?
pozdrawiam.

Czego oni nie zrobią dla władzy. Wygrać wybory do sejmiku to pokazać, że się coś robi dla dobra umęczonych sznurami tirów. To że to są wyrzucone pieniądze w błoto, to mało istotne, ale przy wyborach pomoże, a potem może zostać z tego tylko droga do nikąd i ogromne kary dla KE. Dochodzą jeszcze oczywiście interesy z gruntami o których ktoś wyżej wspomniał, ale i tak nikt się tym nigdy nie zainteresuje, bo mamona łączy wszystkie opcje polityczne, czego przykładem jest m.in. Rospuda.

Patrol to sklep na Dwornej zaraz koło Biedronki.

Boże Narodzenie, jest jakiś przyjemniejszy nastroj;]

jesli nikt nie wie to mozna by bylo zorganizowac samemu ;)

W schronisku wogle są jakieś psy rasowe??

tu jest forum o tym jak cos

http://www.paintball.info.pl/forum2/index1.php?akcja=temat&temat_id=13420&PHPSESSID=4f5928aea661323a20c64a4e336c0b20

szukam kogos, kto jedzie samochodem do warszawy we wtorek 10.04 i ma wolne miejsce. chetnie sie zabiore. wyjazd bez znaczenia o ktorej godzinie, ale tak, zeby dojechac najpozniej na 16.00.
kontakt: 0-608 584 574

Treść jest ukryta

wolę boże narodzenie. zupełnie inna atmosfera. te święta czuć.

a wielkanoc? phi

Znaleziono klucze do mercedesa.Kontakt.kom. 694007601

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org