Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
apel |
Czyli jeżeli sędziuje za naszymi to dobrze, a przeciwko - to już niedobrze? Chłopcze, ja tu mówię o sędziowaniu w II lidze, o piłkarzach którzy są dorosłymi ludźmi, o kibicach, którzy się znają na piłce. Dziadki siedzą na trybunach i drą ryje: "Ile Ci zapłacili?". Moim zdaniem nie ma dyskusji o sędziowaniu. Sędzia ma ostatnie słowo i jak ktoś z nim dyskutuje, to niech wraca grać pod trzepak. A już stawianie przykładu porażki Śląska jako przejaw amatorszczyzny ligi??? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: apel |
Wiesz julllka mysle ze niestety nasza lomza kochana jest zbyt zacofana na takie wynalazki ... Chociaz niby gdzies kiedys obilo mi sie o uszy komputerowe dobieranie fruzur jak sama szukalam niestety nie znalazlam... Pozdrawiam :-)
|
|
O widzisz Bello jaka Ty jesteś odważna! Ja też nie wiem co to za ptaszek,ale wstydziłam się do tego przyznać:)
|
|
Boże piękne są!!! Normalnie szok! A tak na marginesie-powiedzcie mi jak odróżnić dzikie kaczki od dzikich gęsi?
|
|
Jeśli wiesz jak odróżnić domowe kaczki od domowych gęsi to znaczy, że potrafisz i dzikie :) Tak ogólnie to kaczki są mniejsze i mają krótszą szyję niż gęsi :) Zbych
|
|
Przez moment myślałam, że ten dzięcioł rozbije mi monitor! Zmykam i zamykam wszystko, bo to ptactwo gotowe wyfrunąć stąd...:)
|
|
Napisze tu wyniki wczorajszego spotkania po drugim bedzie juz tabela. Punkty zdobywaja. Piter 0 Elwis 1 Videk 2 Zurciu 3 Pawel.P 4 Sisko 5 Joshi 6 Turok 7 RA 8 KE 9 Arek 10 Lichom 12 Lejkers 14 Spawn 16 Gratulacje dla wygranego! Fotki wrzuce nastepnym razem, moze wiecej ludzi sie skusi jak zobacza jak to wyglada :D Drugie spotkanie 26 Marca Start Godzina 19:00 Zapraszamy!
|
|
kiernek ale chyba musze jeszcze jakos podlonczyc dekoder do kompa zeby urzytkownicy mogli ogladac cos innego niz ja
|
|
Co sądzicie o autach stojących po pare miesięcy a nawet i lat na parkingach pod blokami, które zajmują tak cenne i trudne do znalezienia miejsca parkingowe? Osobiscie wiem gdzie stoja samochody juz z drugi rok i nikt sie tym nie interesuje. Moim zdaniem spoldzielnie lub straz miejska powinny sie tym zajac. W niektorych miejsach Łomży znalezienie miejsca na parking graniczy z cudem, a stare maluchy czy polonezy stoją nieruszane od wieków! Bimbo !
|
|
wystarczy najzwyklejsza karta TV. koszt od 50zł
|
|
marko26: to są jakieś super okna. Najbardziej mnie zafrapowała ta informacja o tym są bezołowiowe. Niesamowite! Napisz może trochę więcej, co ta informacja oznacza ?? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
3-2,szly mroweczki przez zielony las i spiewaly sobie caly czas oooo Zagleeebieeeee o Sooosnoowieecc Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
super komputerowy dobór fryzur jest w studio oliwia na piłsudskiego 95 .tam także przedłużaja włosy metoda na zimno takim systemem jak robi mandaryna
|
|
fallen spacerek, spacerek pozostaje :) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
"Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok??" I pewnie będziesz musiał zapłacić za telefon, jeśli go brałeś w promocji za 1zł czy 99zł...
|
|
Kurczę,a na mojej jeszcze nie ma takich zwiastunów:( Dzięki Kefas- od razu na duszy lżej!:) Bimbo !
|
|
Zdradzają swoich mężczyzn ... też z mężczyznami! Koło się więc zamyka bo powiedziane było: "idźcie i rozmnażajcie się", a o ślubie przedtem ani słowa! Czyli wszystko jest jak należy, a powodów zdrady niech szukają zdradzeni u siebie- tam jest prawdziwa przyczyna! Piss off !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |