poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
apel

Czyli jeżeli sędziuje za naszymi to dobrze, a przeciwko - to już niedobrze?

Chłopcze, ja tu mówię o sędziowaniu w II lidze, o piłkarzach którzy są dorosłymi ludźmi, o kibicach, którzy się znają na piłce. Dziadki siedzą na trybunach i drą ryje: "Ile Ci zapłacili?". Moim zdaniem nie ma dyskusji o sędziowaniu. Sędzia ma ostatnie słowo i jak ktoś z nim dyskutuje, to niech wraca grać pod trzepak. A już stawianie przykładu porażki Śląska jako przejaw amatorszczyzny ligi???
Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: apel

Wiesz julllka mysle ze niestety nasza lomza kochana jest zbyt zacofana na takie wynalazki ... Chociaz niby gdzies kiedys obilo mi sie o uszy komputerowe dobieranie fruzur jak sama szukalam niestety nie znalazlam... Pozdrawiam :-)

O widzisz Bello jaka Ty jesteś odważna! Ja też nie wiem co to za ptaszek,ale wstydziłam się do tego przyznać:)

Boże piękne są!!! Normalnie szok! A tak na marginesie-powiedzcie mi jak odróżnić dzikie kaczki od dzikich gęsi?

Jeśli wiesz jak odróżnić domowe kaczki od domowych gęsi to znaczy, że potrafisz i dzikie :) Tak ogólnie to kaczki są mniejsze i mają krótszą szyję niż gęsi :)

Zbych

Przez moment myślałam, że ten dzięcioł rozbije mi monitor!
Zmykam i zamykam wszystko, bo to ptactwo gotowe wyfrunąć stąd...:)

Napisze tu wyniki wczorajszego spotkania po drugim bedzie juz tabela.
Punkty zdobywaja.

Piter 0
Elwis 1
Videk 2
Zurciu 3
Pawel.P 4
Sisko 5
Joshi 6
Turok 7
RA 8
KE 9
Arek 10
Lichom 12
Lejkers 14
Spawn 16

Gratulacje dla wygranego!

Fotki wrzuce nastepnym razem, moze wiecej ludzi sie skusi jak zobacza jak to wyglada :D

Drugie spotkanie 26 Marca Start Godzina 19:00 Zapraszamy!

kiernek ale chyba musze jeszcze jakos podlonczyc dekoder do kompa zeby urzytkownicy mogli ogladac cos innego niz ja

Co sądzicie o autach stojących po pare miesięcy a nawet i lat na parkingach pod blokami, które zajmują tak cenne i trudne do znalezienia miejsca parkingowe? Osobiscie wiem gdzie stoja samochody juz z drugi rok i nikt sie tym nie interesuje. Moim zdaniem spoldzielnie lub straz miejska powinny sie tym zajac. W niektorych miejsach Łomży znalezienie miejsca na parking graniczy z cudem, a stare maluchy czy polonezy stoją nieruszane od wieków!

Bimbo !

wystarczy najzwyklejsza karta TV. koszt od 50zł

marko26: to są jakieś super okna. Najbardziej mnie zafrapowała ta informacja o tym są bezołowiowe. Niesamowite! Napisz może trochę więcej, co ta informacja oznacza ??

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

3-2,szly mroweczki przez zielony las i spiewaly sobie caly czas oooo Zagleeebieeeee o Sooosnoowieecc

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

super komputerowy dobór fryzur jest w studio oliwia na piłsudskiego 95 .tam także przedłużaja włosy metoda na zimno takim systemem jak robi mandaryna

fallen spacerek, spacerek pozostaje :)

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

"Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok??"

I pewnie będziesz musiał zapłacić za telefon, jeśli go brałeś w promocji za 1zł czy 99zł...

Kurczę,a na mojej jeszcze nie ma takich zwiastunów:(
Dzięki Kefas- od razu na duszy lżej!:)

Bimbo !

Zdradzają swoich mężczyzn ... też z mężczyznami! Koło się więc zamyka bo powiedziane było: "idźcie i rozmnażajcie się", a o ślubie przedtem ani słowa! Czyli wszystko jest jak należy, a powodów zdrady niech szukają zdradzeni u siebie- tam jest prawdziwa przyczyna!

Piss off !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org