wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MASAKRA

Kiedyś jadąc przez bonę na rowerze, po wydeptanej ścieżce i zahaczając trawę w dosłownie dwóch miejscach na jednej nogawce miałem pięć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MASAKRA

Wlasnie ,w moim przypadku glowna role gra,, kasa".Meble w kuchni sie rozsypuja,wiem ,ze w tych czasach nie znajde ,,bardzo taniego" stolarza,ale moze......Kto pyta nie bladzi... ,,unomat"-dzieki :zadzwonie do niego :)

murzyn to byl jednego nawet widizalem , ale chyba do niech strzelali ze slepakow i uciekli. a czeczenow jak usadzili w tej ruinie hotelowej to niech tam siedza a nie sie rozprzestrzeniaja po osiedlach...ostatnio ich an bawelnie widzialem... lawke mi zajeli

makmarc ten temat byl zalozony jeszcze przed tym jak sie ukazal artykul przez ciebie podany.

Bimbo !

O Grzesiu fajnie ,napewno sie odezwe.Wlasnie taki ktos mi jest potrzebny.Dzieki bardzo..Tylko na ta kome to mam prosic grzesia ?czy tak?Albo podaj jakies namiary.Osobiscie sie latwiej rozmawia.

Tragedia i nic więcej. Dzisiaj przez telefon usłyszałem, że potrzebują 2 tygodni na to, żeby dostać się z W. Polskiego na Al. Legionów z laptopem i sprawdzić czy mają w tym punkcie zasięg. Normalnie gościa wyśmiałem. Mowa o Netster naturalnie.

jak na razie brawo ! oby tak dalej ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org