Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MASAKRA |
Kiedyś jadąc przez bonę na rowerze, po wydeptanej ścieżce i zahaczając trawę w dosłownie dwóch miejscach na jednej nogawce miałem pięć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MASAKRA |
Wlasnie ,w moim przypadku glowna role gra,, kasa".Meble w kuchni sie rozsypuja,wiem ,ze w tych czasach nie znajde ,,bardzo taniego" stolarza,ale moze......Kto pyta nie bladzi... ,,unomat"-dzieki :zadzwonie do niego :)
|
|
murzyn to byl jednego nawet widizalem , ale chyba do niech strzelali ze slepakow i uciekli. a czeczenow jak usadzili w tej ruinie hotelowej to niech tam siedza a nie sie rozprzestrzeniaja po osiedlach...ostatnio ich an bawelnie widzialem... lawke mi zajeli
|
|
makmarc ten temat byl zalozony jeszcze przed tym jak sie ukazal artykul przez ciebie podany. Bimbo !
|
|
O Grzesiu fajnie ,napewno sie odezwe.Wlasnie taki ktos mi jest potrzebny.Dzieki bardzo..Tylko na ta kome to mam prosic grzesia ?czy tak?Albo podaj jakies namiary.Osobiscie sie latwiej rozmawia.
|
|
Tragedia i nic więcej. Dzisiaj przez telefon usłyszałem, że potrzebują 2 tygodni na to, żeby dostać się z W. Polskiego na Al. Legionów z laptopem i sprawdzić czy mają w tym punkcie zasięg. Normalnie gościa wyśmiałem. Mowa o Netster naturalnie.
|
|
jak na razie brawo ! oby tak dalej ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |