Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Coiński poda się do dymisji??? |
Radni z tej komisji to kolesie z biznesu i nie mogli nie zaklepać. Dla mnie Poznańska i dalej Bawełna to tereny pod przemysł i tam należy ściągnąć tego typu inwestorów. Nie wyobrażam sobie hipermarketu w halach po bawełnie. Ponadto w Łomży nie może być dwóch dużych centrow handlowych , bo jedno z nich nie wytrzyma konkurencji. W pierwszej kolejności będzie to na Bawełnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Coiński poda się do dymisji??? |
masz rację... di polo jak za dawnych czasów. Ale przynajmniej mniej smuci mnie poziom polskiej muzyki jak słyszę że wiocha jest wszędzie. A przynajmniej u słowian. Pozdrowienia dla MW;)
|
|
Szkoda,ze nie doszlismy do porozumienia... Ale dzieki za mila dyskusje :) Pozdr nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ok.Dzięki za porady.ale jak mogę to sprawdzić nie mając wykupionego zestawu,słyszałem że okres promocyjny z wypożyczeniem już jest nieaktualny.Co do obszaru działania to chodzi mi o Wiznę ewentualnie Czarnocin.Bo w Orange z tego co się zorientowałem to ma największy zasięg EDGE,ale jest tylko 0,5gb transfer a potem to napewno jest ograniczony.też za 60 zł.No a Blueconnect to chyba zbyt wygórowany finansowo............Pozdrawiam i
|
|
tyle biednych ludzi a tu takim jeba... burżujom walic kase w dupe. Złodzieje !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |