poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Coiński poda się do dymisji???

Radni z tej komisji to kolesie z biznesu i nie mogli nie zaklepać. Dla mnie Poznańska i dalej Bawełna to tereny pod przemysł i tam należy ściągnąć tego typu inwestorów. Nie wyobrażam sobie hipermarketu w halach po bawełnie. Ponadto w Łomży nie może być dwóch dużych centrow handlowych , bo jedno z nich nie wytrzyma konkurencji. W pierwszej kolejności będzie to na Bawełnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Coiński poda się do dymisji???

masz rację... di polo jak za dawnych czasów.
Ale przynajmniej mniej smuci mnie poziom polskiej muzyki jak słyszę że wiocha jest wszędzie. A przynajmniej u słowian.

Pozdrowienia dla MW;)

Szkoda,ze nie doszlismy do porozumienia... Ale dzieki za mila dyskusje :) Pozdr

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ok.Dzięki za porady.ale jak mogę to sprawdzić nie mając wykupionego zestawu,słyszałem że okres promocyjny z wypożyczeniem już jest nieaktualny.Co do obszaru działania to chodzi mi o Wiznę ewentualnie Czarnocin.Bo w Orange z tego co się zorientowałem to ma największy zasięg EDGE,ale jest tylko 0,5gb transfer a potem to napewno jest ograniczony.też za 60 zł.No a Blueconnect to chyba zbyt wygórowany finansowo............Pozdrawiam i

tyle biednych ludzi a tu takim jeba... burżujom walic kase w dupe. Złodzieje !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org